Jump to content
GIGN Forum

Gign Csdm


Epix
 Share

Recommended Posts

Nezināju, kur lai raksta, nolēmu, ka likšu pie spama.

Tātad man ir jautājums vai uz gign csdm ir hs mode? Man ir aizdomas, ka nav, jo nekad neesmu redzējis. Vai nevarētu ieviest hs mode? Nu tāda fīča man ienāca prātā fy_iceworld un citu mazo karšu dēļ, kuras būtu interesanti uzšaut ar HS mode :)

Link to comment
Share on other sites

Cik atceros, tad HS Mode, stāv KSO serverī, un nezinu kapēc, bet man tur spēlēšana nepadevās agrāk :D Jo tipja jau pieradu šaut csdmā uz vēder pusi, nu, lai 100% nošaut, un tādeļ bija jāšauj galvā, un nepārāk, bet varētu mēģināt :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Par HS modi +, bet - par to, ka mazajās mapēs. Tas tak sux, tur galīgs bardaks tik sanāk. Krutāk ir normālajās mapēs ar hs modi.

Bet daudz labāk būtu ja gign csdm uzliktu sv_maxupdaterate 101. ļoti daudzi tur nešauj un izvēlas citus lv csdm serverus tikai dēļ reitiem. Un izņemt arī cs_estate un de_vertigo no mapcycle. Tās mapes ar csdm galīgi neiet kopā ;D.

edits: lol, loģiski, ka HS modi tikai tā lai var uzlikt admins. Ne jau, ka visu laiku csdm serverī hs mode ;D. Kad vēl bija netgames csdm serveris, man hs mode pēc 1 mapes jau apnika.

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

par HS modi, jau wormam teicu brrr... gadu, pusotru atpakalj.

kaa redzat rezultaatu, sakam visi kopaa ^_^ ?

kso ir HS mode, ja serverii ir kas grib un ir uz vietas admins, kam ir attieciigas komandas, var cereet uz HS modes uzlikshanu

man piemeeram ljOOOti gribeetos lai arii @gign paraadiitos shaada iespeeja

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...