Jump to content
GIGN Forum

Līderisma Kursi


jukka
 Share

Recommended Posts

Lol nee! :D

Bet es gaju pie psihologa, jo man bija problemas ar chiksam. Satiekos, viss notiek, tiekam lidz gultai un es satraucos un pizdec labakaja gadijuma kapaju chiksu kadu pusotru stundu, kamer saka surstet pimpis un piepampa. Sliktakaja gadijuma penis vienkarshi palika lengans, kad shi sukaja un jutos uber neerti un chiksa domaja, ka shi man nepatik.

Ta nu aizgaju pie psihologa (20Ls par 50min seansu), un mazlietinjas ta vienkarshi parunajamies. Jasaka, ka man tiri labi patika viss, iznemot 20Ls. Vienkarshi pats sev uzdevu paris tik interesantus jautajumus, ka pat mazliet aizdomajos.

Un man bija ta, ka es maukas vareju easy kapat un beigt hotj 5minutes, bet ka ar kadu chiksu, ta viss pizdjeeec.

Nu taa pec kadiem 4 seansiem laikam viss aizgaja ka smerets! Bet tur isteniba baigi ok. Aizej pie psihologa un sac runat nu par kompleksiem vai par to slinkumu un noteitki nonaksiet pie kada forsha risinajuma.

Pat psihologi loti neiesaka kerties pie psihoterapeitu metodem, jo tas tiesham nav nekas labs, tapec - nu labak sac ar psihologu un tikai tad doma par kopistisku bauroshanu liderisma akademija!

BTW - vot mums ir diversants ar teju izpistam smadzenem! Paskatisimies, ka vinam iet pec menesha. Droshvien bus divi plaukstoshi biznesi - viens Kirby un otrs Fitlain un pats bus laimigs bez gala! :D Nu ja - kareiz uz gign vasaras tusinu!

Ka tik nesanak ta, ka pec generalpishanas diversants paliek parak izlepis prieksh mums un vairs tusinju mums sava hatta rikot negribes! Isteniba lieku 5Ls, ka tieshi ta ari notiks! :D

112

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mana draudzene ir izgājusi tos līderisma kursus, nezinu kāds tur efekts ir vai bija jābūt, jo neko nemanu, nu kaut kādas izpausmes kursu ietekmē, bet pati teica, ka esot ļoti interesants un noderīgs pasākums, lai gan man jau liekas, ka tas ir atkarīgs no tā kāds ir tas kursu pasniedzējs.

Visus komentārus gan neizlasiju, tik pārlaidu ātri pāri, bet nu saprotams, ka visiem, ka tik kaut ko iedirst :)

Vai nav vienalga? Dzīvē vajag daudz ko izmēģināt, protams tiem kam to līdzekļi neļauj sorry, nav ko tad dirst, ka viss ir slikti :)

un kāds tur var būt bazars par sektu? Neviens pēc kursiem nekur neskrien un nejēgā neziedo naudu, neapmeklē iknedēļas sprediķa lasijumus.

pašam sajēga maza, bet neko negatīvu tajā nesaskatu un tos kas saka, ka tie kas iet tajos kursos ir lohi etc. tādā pašā gadijumā paši tādi ir, jo bērnībā arī spēlējās ar yoyo un visiem citiem mēsliem no kuriem nav jēgas, tikai naudas izmešana, this shit is for fun, neviens tur manuprāt ejot nedomā, ka tagad būs nereālais līderis kaut kur, kaut vai tajā pašā biznesā.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Bet tomēr skaidrs, ka tas ir atkarīgs no katra cilvēka atsevišķi- ar kādu mērķi viņš tur iet+ kāds viņš pēc rakstura un pēc saprāta ir.... Nav nekāda saistība ar šitiem bijusi, bet nu nekāda spīdzināšana taču tur nenotiek(?) un ja cilvēkam nav žēl to naudu tur iegrūst, tad lai mēģina, tik lai iet ar skaidru galvu un saprot, ka tur drīzāk varētu iet, lai iepazītu sevi, nevis blje lai hujzinkaa 3 dienaa sevi paarveerstu- jo vo taas 3 dienas man bik liek shaubiities par to pasaakumu, jo nu ja te visaadi staasti, ka cilveeku 3 dienaas izmaina liidz nepaziishanai, tad nu vo ir taads- ko viņi tur dara?

Link to comment
Share on other sites

Es sīkumos neiedziļināšos, jo es no viņas neko nesapratu īsti :superlol:

Tātad tā, ir 6 grāmatas, cik sapratu kā papildlīdzeklis mājās, ko lasīt, visas nesaukšu, bet tīri piemēram viena no tām ir par etiķeti un mārketingu, kad tēma izsmelta un grāmata izlasīta, seko pārbaudes darbs par kuriem liek atzīmi un beigās izsniedz atestātu. Šis ir īsais atstāsts, jo man ir slinkums kaut ko garāk drukāt, gan jau kaut kāds priekšstats ir radies.

Link to comment
Share on other sites

Kā sauc to iestādi, kuru viņa apmeklēja? :)

Link to comment
Share on other sites

:)

es nezinu, bet ja tev nav ticības tam, ko es te sarakstiju es centīšos noskaidrot kas un kā.

EDIT: kursi notika stabu ielā hvz kādā ciparā, pie SARKANS netālu laikam, tā kas pasniedza ir politikas učilka skolā, kaut kādā universitātē laikam vel šancē, nu izglītība kaut kāda ir tātad tajā jomā, bet ja tu gribēji tīri firmas nosaukumu, reģistrācijas numuru, kas ar to nodarbojas es nezinu.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es tam visam neticu, bet varu teikt, ka man drauga draugs (tipa bulshit) izgaaja tos kursus un patieshaam ir cits cilveeks, kas vada normaalu biznesu, veido gjimeni utt! Katraa zinjaa es nekad muuzhaa neietu uz taadiem kursiem, jo tas prosta grautu manu pashveerteejumu!

Es uzskatu, ka nevar tos LA kursus (itkaa jau vinji nemaz nav kursi) nosodiit, jo taa ir briiva izveela paaris simtu latu veertiibaa!

Link to comment
Share on other sites

Labāk jau neko sliktu/labu neteikšu, jo tad būs uzreiz kāds kas man brūk virsū.

Pārdomas man tikai tādas - ko tur var tik grandiozu, bez hipnozes palīdzības, iemācīt, ko nevar izlasīt grāmatā un pats mierīgi izpīpēt,izprātot kā vien sirds vēlas? Manuprāt, ļoti droši un lēti. Cik gan nav dzirdēts par šādām grāmatām, ne video, jo tur ir pavisam cita lieta, bet tieši par grāmatām.

Nevienam neko ieteikt netaisos, jo man ir pilnīgi vienalga ko jūs ar savām dzīvēm darāt, vēlos tikai jūsu viedokļus.

Edited by SvaX
Link to comment
Share on other sites

Ja tu esi lohs, lohs arī paliksi, līderisma akadēmija nepalīdzēs. Max - tu esi tikai daļējs lohs (par daļēju lohu uzskatu tāpēc, ka aizgāji uz to LA huiņu, nevis pats ar sevi tiki galā), tāpēc tev tas sūds brīnumainā kārtā kā izskatās palīdzēja.

Man liekas, ka neviens cilvēks, kas viņus iziet, nav ciešams. Divīt - tu arī visticamāk tāds būsi, jo neesi tik kruts pēc definīcijas kā max, tb viegli iespaidojams.

Link to comment
Share on other sites

Esmu izgājusi šo kursu pirmo līmeni vasarā, tālāk negāju, jo neizjutu aicinājumu. Aizgāju uz turieni aiz intereses+dži labi draugi arī bija izgājuši 1.līmeni, ieteica aiziet, esot šis tas noderīgs.

Nu tad tā...Kādēļ nedrīgst neko stāstīt-tādēļ, ka, ja tu zini vingrinājumus, kas tur būs, tad nav vairs interesanti un netiek panākts vēlamais efekts :) Es biju pamazām iztaujājusi cilvēkus, un gandrīz visu zināju, līdz ar to nekādu eiforiju nesasniedzu :)

Pirmajā dienā tiek izstāstīts, kur apmēram tu esi nonācis un pamazām, diezgan maigi sākās trnnings, kāds no zāles tiek izcelts priekšā, viņš pastāsta pa sevi, tiek uztaustīta viņa problēma un publiski tā risināta.Ja grupa nav liela, tad 3 dienu laikā tam cauri iziet visi, tādēļ arī visi kļūst par labiem draugiem uz to brīdi, jo tā čerņa, kas lien tur laukā, to bieži vien pat tuvākie nezin. Tu izdzīvo daudzus dzīvesstāstusno daudziem tu vari pārmest tiltiņu uz savu dzīvi un paskatīties uz sevi no malas. Šī ir kursiņu interesantākā daļa. Tā baigi nevienam netiek darīts pāri, visbiežāk cilvēki paši nonāk pretrunās un sadzen sevi stūrī, jo visām savām kļūdām un neizdarībām vienmēr atrod attaisnojumu, bet tur tas tiek pagriezts tā, ka tu pats esi savas dzīves noteicējs un tev pašam jāuzņemās atbildība par to, kas notiek. Tas tiek izanalizēts, bieži cilvēki nav sevi analizējuši, savu rīcību, un tad viņiem liekas, ka ir atklāta jauna Amerika, bet pasniedzējs ir Guru, kas viņiem to parādijis. Visizplatītākās problēmas-es nevaru, vai man nav, jo...kāds cits ir vainīgs, vai nav apstākļi...bla, bla, bla-attaisnošanās, sliktas vai nesakārtotas attiecibas ar ģimeni, jo...atkal bla, bla... Tur taisnoties nevar. Tiek uzdoti konkrēti jautājumi uz kuriem tiek sagaidītas konkrētas atbildes.Ja sāksi atkal taisnoties, padarīsi sevi smieklīgu, tur arī ir tā smagākā lieta, kas spiež uz psiholoģisko. Piemērs: Kādēļ tu esi šeit? Nu ...es tur gribu to un to un man te teica, ka pēc šiš man palīdzēs. Visbiežāk šis jau ir pirmais klupšanas akmes uz kuru visi iekrīt, jo nemaz nezin, ko īsti grib, gaida, ka tas pats atnāks, vai kāds cits pateiks priekšā kā dzīvot. Un pēc šī jautājuma parasti tad arī sākās...Ja ir zināms ko grib, tad ir jautājums kāpēc tev tas nav? Ja sākās taisnošanās, ar pāris teikumiem tevi sadzen stūrī. Ja pārstāj taisnoties un atzīsti, ka pats esi bijis neizlēmīgs, tad prasa, ko tu tagad darīsi, lai būtu, tur atkal var izgāsties, tad vēl konkrētu laiku, kad tev tas būs un te atkal var izgāsties, jo jāsaka, maksimāli īssd termiņš, jo tu taču ei līderis. :) Tad vēl tiek apčubonātas ģimenes un attiecību lietas un 99% tur ir bardaks vai ir kur piesieties, tas tad arī tiek sakārtots... :) Nu tā. Nekā jau tāda tur nav, vienkārši cilvēkiem liek uz sevi paskatīties no cita skatu punkta un visbiežāk tas ko mēs tur ieraugam, nav patīkams, tādēļ arī ir gruzons, bet nevienu sagruzījušos ārā neizlaiž, ja nu vienīgi tos, kas tiek izmesti, jo nav iespējams ar viņiem komunicēt-viņi tupi strīdās visam pretī, tādus lidina ārā. Tas, ka tu izej uzkačāts ar emocijām, tas tiesa, un vājākajiem pirmais kritums notiek ātri, jo sabiedrība, jau nav mainījusies.

Vēl paralēli notiek visādi vingrinājumi pāros ar svešiem cilvēkiem-grupas biedriem. Piemēram ilgi jāskatās acīs nepazīstamam cilvēkam-baigi interesanti, jo daudzi vienkārši to nevar, tas viņiem ir tāds diskonforts...

Tas, kas tur tiek, tā teikt, mācīts, tas tiešām nav slikti, jo tiek pievērsta pastiprināta uzmanība ģimenei, tur tu aizdomājies, ka katra diena var būt pēdēja, bet tu neesi izrādijis savu mīlestību vecākiem, māsām, brāļiem, vīriem, sievām, draugiem utt, jo dzīvojam ar to sajūtu, ka viss taču vēl priekšā, gan jau paspēšu. Tur tiek uzspiests uz psiholoģisko, a ja nu tu aiziesi mājās un kāds vairs nebūs, vai neatliec to uz rītdienu, jo rītdiena kādam var vairs nepienākt, tādēļ arī ir tie jūtu uzplūdi un zvani nakts vidū ar tektiem-Mammu, es tevi ļoti mīlu...Skaidrs, ka līdzcilvēki ir šokā. Manjau liekas, ka ir muļķīgi, ka tas netiek normāli izskaidrots, tādēļ tiek panākts nevis pozitīvs bet negatīvs efekts. Labi. ja kas rakstat uz e-pastu, jo tā es varu te ilgi un dikti stāstīt...Mans rezumē, ja cilvēks ir viegli ietekmējams un, ja viņam ir daudz sūdu dzīvē, tad labāk varbūt neiet, vēl psiholoģiski, ļoti grūti ir vecākiem cilvēkiem, jo tur viņi atklāj, ka pa lielam visu dzīvi ir dzīvojuši šķērām.

Redz kur uzraku aprakstu par to padarīšanu.

Link to comment
Share on other sites

Macho! Tobrīd es vnk meklēju jaunas idejas, jaunas iepsējas un variantus, ka sevi pilnveidot. Man nebija ne problēmas, ne arī kompleksu, un pēc psihoterapeita palīdzības es galīgi nealku. Ģēlas vnk negāja tā, kā tām vajadzētu iet, manā skatījumā. Šobrīd esmu sasniedzis sevis nosprausto mērķi un kaļu plānus jau nākotnei. Un tu tici vai nē, bet esmu pateicīgs tieši tiem kursiem. Sava daļa patiesības ir crushy quotē.

Par to daļējo lohu runājot - biš man ir pohuj, ko tu par mani domā! :) Man no tā ir ne silts, ne auksts. Katrs pats ir savas laimes kalējs, un šobrīd es esmu tur, kur es vēlējos būt, un daru tieši to, ko es vēlējos darīt. Bet par cilvēkiem, kas nevēlās apgūt savā dzīvē ko jaunu, man ir galīgi nasraķ! :)

Un visbeidzot: ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku un tādi kuri var iet dirst :)

Edited by `MaX`
Link to comment
Share on other sites

neuztver nu to lohu tik nopietni, neba nu tas ka tu izgāji tos kursus man tagad liegs tevi uzskatīt par normālu cilvēku, es vienkārši zinu, ka tas, ko viņi bīda, ir sūds un principā nevienam (izņemot garā vājus cilvēkus) nav vajadzīgs, tāpat kā jebkurš sektas šits.

Link to comment
Share on other sites

nu tas ir chau.

es jums pateikshu ta. tasviss ko es uzrakstishu bus tikai manas domas. nevelos nekadus gudrus parspriedumus no jusu puses, bet objektivus jautajumus.

man jau 2 gadus vairaki cilveki bija teikushi , ka LA ir kautkas riktigi forsh. es biju aizgajis uz vienu LA izlaidumu.. bet tad man kautka likas maksligi tas viss. miljums, apkjershanas. tas ka visi ir prieciigi, visi ir laimiigi.

bet shogad sapratu ka ar to kas man ir, man nepietiek. es sevi noteikti neuzskatu par neviksminieku, bet tomer man bija par maz.

un es pieteicos 7 dienu treninjam. kapec ne kursiem, bet treninjam? tapec ka kursi = seminaars. tatad tu klausies, macies un guli..

treninsh - reali piedalamiesp ashi, aktivi piedalamies, pashi veicam savu izaugsmi.

lielu parliecibu man deva ari tas, ka apmekleju atklatos seminarus.

sakuma sedeju sakrustotam rokam un mazliet gaidiju - nu nu, ko tad tas umnjiks pateiks gudru?

pagaja labi ja stunda un es sapratu ka tiek runats par lietam, kuras visi zin, bet kautka baidas aizskart, pienjemot tas ka normas.

reali ir ta ka treninja tev dod IESPEJU nevis ZOMBE,MAACA,SKALO SMADZENES.

tev veinkarshi dod iespeju uz lietam paskatities savadak.

un pec 2 dienam es sapratu ka tas nav bullshits. es jau jutu faking labas parmainjas.

vel sapratu ka neveiksminiekiem tur nav ko darit.. tie var iet kakaat.

man patik tas dzimosho liideru runas sakot ar viibaijeri un beidzot ar macho, pa vidu vel maukuris un parejie.

protams - ja jus tadi esiet - okei.. tas ir super! ir kuul, ka jums nav kompleksu, kautkadas aiztures, jums nav konfliktu ne ar vienu cilveku, jus celjojat, jums katram ir sava maja, mashina un viss parejais. nu tas ir chau!

(tulit gaidu tekstus - a tev ir? un a man tas nav vajadzigs)

un par to iesaistishanu - nav ta ka tev kads liek tur iesaistit. pec treninja tev apkartejos cilvekus pasham gribas iesaistit ( ielagojoiet - nevis ievilinat, nevis pierunat)

un ta nav sekta - ne tur ir sakars ar kadu paaraako, ne tur jaziedo nauda, ne luudzamies.. neka taada nav.

Es tur viena teikuma sakot - " maacos dziivot uz visiem 100%"

katrs savai atbildei pievienotjiet tekstu vai dzivojat vai ne? kk? huh

Link to comment
Share on other sites

reali ir ta ka treninja tev dod IESPEJU nevis ZOMBE,MAACA,SKALO SMADZENES.

tev veinkarshi dod iespeju uz lietam paskatities savadak.

un pec 2 dienam es sapratu ka tas nav bullshits. es jau jutu faking labas parmainjas.

Par kādām tieši lietām tik runāts? Vari minēt kādu piemēru ko tur stāstija?

Kādā veidā lika paskatīties savādāk uz "lietām"?

Kādas tieši labās pārmaiņas Tu izjuti?

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

visi teksti visiem ir vienādi

un pec 2 dienam es sapratu ka tas nav bullshits. es jau jutu faking labas parmainjas.

tu jau ar sāc izklausīties pēc kaut kāda sektanta. "faking labas pārmaiņas" - vēl nekonkrētāk lietas pateikt nav iespējams. Godīgi sakot man joprojām nav nekādas nojēgas par to kas tur notiek. Pat ne mazākās. Tas tikai stiprina manu sajūtu, ka tur viss notiek līdzīgi, kā fanātiskā reliģiozā sektā - pabļauj kaut ko par jēzu, pavicina rokas un visiem ir labi.

p.s.

scientologi varētu būt vēl smagāk galvā ownoti nekā visi līderi no līderisma akadēmijas.

Link to comment
Share on other sites

Za to viņu ideoloģija riktīgi rullē, it sevišķi tās izcelsme - ne pārak populārs zinātniskās fantastikas autors izštukoja, ka pietiek cūkoties ar grāmatām un jataisa pašam sava reliģija. Un vēl viņi ir elitāri, kas arī ir kruta :)

Link to comment
Share on other sites

oookei. okei

Par kādām tieši lietām tik runāts? Vari minēt kādu piemēru ko tur stāstija?

Kādā veidā lika paskatīties savādāk uz "lietām"?

Kādas tieši labās pārmaiņas Tu izjuti?

par kadam lietam>? itka ir defaultas lietas - tavi merkji, attiecibas,pieradumi,uzskati, lietuas kuras tevi bremzee , tavi kompleksi.

mazliet no otras puses piemers no ta ko es sajutu : ja ar mani kads cilveks negrib da jebkadas attiecibas , tad varbut ir ta ka es ar savu uzvedibu panaaku to, ka vish to nevelas?

tev dod iespeju nostadit merkji ar realu datumu, kad tu saksi mainities ta, lai spetu izveidot/uzlabot attiecibas.

parmainjas - uhh.. pec ta ko es izdariju.

es ar mamaa nerunaju jau menesi - vienkarshi dirsamies bezjega - saku mainit attieksmi pret lietam, pa godigam ar vinju izrunajos. parmainjas? es jutos superm, jo tagad ir reals atbalsts no gjimenes - da jebkura poziicija.

es saaku pelnit vairaak ( jja jau patiesham.. un tas mani reali iepriecina.)

es liidz juulija beigam majas nomainishu logus par savam naudinjaam

pabeigshu nokartot b kategorijas tiesibas

esmu atguvis dzivesprieku - jo tad isteniba bija paziedejis - rutiiina (darbs,piektdiena alkohols.. darba atsedet , kautko darot savas stundas)

saaku uzticeties vairak darbabiedriem - jo komanda var paveikt vairak ne ka viens.

kautka sanak darbu uztvert ar prieku - ar realu azartu darit to ko daru.

lietam, kuras man lidz shim man prasija 2 dienas - man ir vajadzigas 4 stundas , jo saaku reali planot laiku, un piepildu dienu , un man ari paliek laiks atpusties.

vardu sakot - saaku dzivot uz 100%

macho domaju ka tev ari atbildeju - vai arii.. viens no diviem

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...