Dievs. Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Es gribēju uzināt vai datoram kad vins ir ieslēgts un pēkšņi notiek elektrības pārāvums, dators izsledzas, vai tas kaitē datora darbībai un cik ļoti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Barošanas bloks nodegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Neko daudz tas nekaite. Bet diska neierakstiti dati avr palikt neierakstiti un var but gluki ar datora darbibu pec tam un var nakties kaut ko parinstalet. maybe. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Man šitā notiek diez gan regulāri. Ja vēl ārā stirps vējš, tad vispār čau. Kaut kur gan jau vadi sitās kopā vēja laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 man bija gadījums ka es vnk sēdēju pie datora un pēkšņi pazuda elektrība. pēc tam kad elektrība bija atpakaļ, slēdzu datoru iekšā un pie windows loading screen izmeta zilo ekrānu. pēc tam nācās pārinstalēt windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) parspriegums varetu kaitet PSU Edited July 1, 2009 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Paņem UPS'i un nebūs jāuztraucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 ir IDE diski kuri izdzēš ārā boot.ini ntdlr un ntdetect pēc strāvas pārrāvuma,bet tas ir tā pa retam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Es regulāri KOMPIM noraustās eletrība, bet līdz šim nav kaitējis !! Es vēlos pajautāt Man Viasat satalītam sadega barošanas bloks un es nopirku jaunu, un kad ieslēdz virtu've tosteri vai mikrivviļņu krāsni vnk izslēdzās, tad kādu laiku pagaida un ieslēdzās!!??!?! Maby kāds zin ?? Sorry par OFFTOPIC !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 elektrības zudumi kompi ļoti bojā.. iedomājies, ja tevi tā negaidīti ar mietu izslēgtu.. arī rastos kkādi smadzeņu bojājumi vai kkas tāds. nopērc UPS. noderīga manta. http://xnet.lv/index.php?menuid=12&mini=7 vari ie4ekot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 apraujot straavu var nobeigties baroklis, maatesplate, cietie utt. ups - pareizais risinaajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now