Jump to content
GIGN Forum

Logi

flashback
 Share

Raidiijumaa "Logi"  

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Shodien noskatiijos raidiijumu "Logi" pa tv3. Paarreecos ne pa jokam, par to cik diivaini ir cilveeki. Saakot jau ar miilas kvadraatu un veci kursh domaaja, ka vinjam 3 beerni, bet beigaas izraadiijaas, ka nav neviens(laikam), un beidzot ar friiku, kursh vecenes vietaa izveelas graamatas, kaa arii onkoli, kursh kraapa savu sievu ar citu veci, kursh iisteniibaa miileeja vinja sievu.

Nez, ja taa labaak padomaa, iespeejams, ka tiem krieviem ir pavisam cits domaashanas veids, bet nu peec taa, ko tur var redzeet, liekas, ka vai nu vinji ir pilniibaa smiliez.de_2428.gif vai arii tas raidiijums ir safabriceets.

Taapeec arii aptauja, kaa arii izsakiet te savas domas smile.gif

P.S. Raidiijuma vadiitaajs iespaarda cool2.gif

Shodien noskatiijos raidiijumu "Logi" pa tv3. Paarreecos ne pa jokam, par to cik diivaini ir cilveeki. Saakot jau ar miilas kvadraatu un veci kursh domaaja, ka vinjam 3 beerni, bet beigaas izraadiijaas, ka nav neviens(laikam), un beidzot ar friiku, kursh vecenes vietaa izveelas graamatas, kaa arii onkoli, kursh kraapa savu sievu ar citu veci, kursh iisteniibaa miileeja vinja sievu.

Nez, ja taa labaak padomaa, iespeejams, ka tiem krieviem ir pavisam cits domaashanas veids, bet nu peec taa, ko tur var redzeet, liekas, ka vai nu vinji ir pilniibaa smiliez.de_2428.gif vai arii tas raidiijums ir safabriceets.

Taapeec arii aptauja, kaa arii izsakiet te savas domas smile.gif

P.S. Raidiijuma vadiitaajs iespaarda cool2.gif

lol.Sen zinaams ,ka tas ir iestudeejums

nu es nezinu kaa tur ir iisteniibaa, bet man liekaas, ka krievi ir pilniigi speejigi uz kaut kaadiem taadiem glukiem, kurus tur raada...vieniigi ir jaabuut pilniigi debiilam un nozeelojamam, lai ietu uz sitaadu raidiijumu ar savaam probleemaam...

Guest TradeMAAK

Stāsti ir safabricēti, par to rakstīja kaut kādā žurnālā. Ainuxxx pwnz - pasaulē es, pasaulē tu, pasaulē yoku geri, pasaulē es, pasaulē es.

Edited by TradeMAAK

ti kas uz to shovu iet, respektiivi piedalaas, nereaali sevi pazemo, kretiini zaban.gif

Pinky a vinja bij tik uz vienu aci toreiz vinjai vaidzeeja runaat ar vienu cilveku vinsh tur straadaaja un tad vinji filmeeja tongue.gif

Aina labaaka smile.gif

kaadaa zinjaa ?

Pinky a vinja bij tik uz vienu aci toreiz vinjai vaidzeeja runaat ar vienu cilveku vinsh tur straadaaja un tad vinji filmeeja

sry, bet tu mani paarprati - es domaaju par tiem, kas shovaa piedalaas kaa daliibnieki nevis skatiitaaji happy.gif

sry, bet tu mani paarprati - es domaaju par tiem, kas shovaa piedalaas kaa daliibnieki nevis skatiitaaji happy.gif

lolz00rs smile.gif Tie ir profesionaali aktieri ,kuriem par to pikjo .Kaadi veel idioti ?

Senjau kā ir zināms, ka tas i teātris kuram tiek rakstīts scenārijs, pat vienā ziņuraidījumā tika pastāstīts, ka tika paredzēts grautiņš prieks raidījuma popularitātes celšanas - un sakiet ko gribat, tie kas šo grautiņu redzēja var droši apgalvot, tas bija profesionāli uzrīkots, kā tas džeks kāzu kleitā ielidoja vadītājā un iznesa labo dekorāciju. Bet pats labākais, ka vēl atbrauca ātrie, jo redziet tam nabaga raidījuma vadītājam tika pārsista lūpa...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...