Jump to content
GIGN Forum

Slap/slay.


Recommended Posts

Labdien, nu jau pagaajushi vairaak kaa 3 gadi kopsh speleeju @ gign.lv un vienmeer bijis prieks speleet shajaa serverii. PUB serverii uzturos paarsavaraa dienaa, dazhreiz vakaraa ienaaku nospeleet paaris kartes, nu dienaa sanaak nospeleet +/- 1h. Iepazinis esmu daaudzus adminus pa shiem gadiem un vinji ir ljoti forshi, takaa gribeetos piebiedroties adminu rindaam! Gribu luugt slap un slay. Varbuut dazhi admini teiks adminu ir pietiekoshi, jaa vinju ir pietiekoshi, bet daudzi tomeer tagad vairaak pavada laiku tf2 serveros... Cik es eju, taa redzu varbuut kaadu adminu/dazhreiz arii nee... Regots niks man ir, serverii suudus netaisu, cerams, ka nevienam nav nekas pretii. Apsolos speleet daudz, daudz biezhaak!

Pirms bustera uzlikshanas man bija kaadas ~100 h, ar busteri arii tik pat varbuut veel vairaak

tagad - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=1434

Ar cienju, SaS^MAN!

Link to comment
Share on other sites

Ja tev 7 reizes nebūtu ņemtas nost vārnas, tad tev tās kopsummā jau tagad būt 160%, arī tagadējie 90% neliecina par admina cienīgām manierēm. Rakstu par vārnām, jo pats tevi īsti neesmu ievērojis. Palieku negatīvi neitrāls.

Link to comment
Share on other sites

^_^ Taas vaarnas es paspeeju saraut kkur 2006/07 gadaa ar pirmajiem postiem, kuras taa arii nav nonjemtas nost... ^_^ Lol, tas gan biij forshi. Eniivej vienokli respekteeju, paldies, alvi :)

Vispaariigi es jau arii neprasu forumaa (moderatora) tiesiibas... Kontra-straikaa var teikt, ka es vispaar neko nerakstu, iznjemot sasveicinos ar chelliem... Sanaaca tikai forumaa shmuce ar bot1k, kad man bija uzlikts bans, es vinjam stipri atvainojos! Taa ar serveru lietaam nekas nav bijis, suudus nevaaru!

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Tava paša labā, tev nevajag tiesības, jo savādāk vasaru pavadīsi spēlējot cs, kas par neko labu neliecina, kā par cilvēku! Un pavisam loģiski, ka pēc 1 vai 2 mēnešiem taisīsi jaunu topiku, sakot, ka ar šīm tiesībām esi labi ticis galā un vēlies upgreidu. + tu man nekag neesi paticis, vienmēr esmu tevis pielīdzinājis mindam, bet par to es tagad nevēlos spriest, jo mošk esi mainījies, bet tik un tā ANTi!

Link to comment
Share on other sites

Kad šito rakstīji, tu laikam cerēji, ka es neredzēšu, ne? Nu tad pie reizes pastāsti, cik tad es tev reizes parasti aizrādu par capslock izmantošanu. Ok, lai citiem rastos priekšstats, pēdējo reizi kad spēlēju ar tevi, tu uzrakstīji 5 vai vairāk teikumus, no kuriem 5 bija rakstīti ar shiftu. Un es domāju, ka būtu turpinājis vienā mierā rakstīt, ja es tev nebūtu vairākas reizes aizrādījis.

Tu esi hwana kopija un cilvēkiem ar tik švakiem nerviem tiesības nav vajadzīgas.

O, jā, lielisks priekšstats par tevi :)

Link to comment
Share on other sites

Vai tik tiešām nevaram savākt prāvāku stundiņu skaitu? :ermm:

SaS^MAN saproti, ka nevienam neinteresē cik tev ir bijušas stundas pagājušajos statos, "Tie ir vecie stati" a šeit iet runa par konkrētu brīdi, šajiem statiem un es domāju, ka 80 h ir par maz, lai tiktu jau pie kāda veida komandām.

p.s. Par taviem stulbajiem replyiem liels ANTI no mans, nav jākritizē katra admina viedoklis..

p.s.s. Bļed tu muļķi es teicu nav jātaisa replys pēc katra admina viedokļa, a tu ko lecies klauns tāds..

Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

Nu, ja taa, tad atvainojos, nebljaushu :)

A, un chillside, kaapec agraak nospeletais laiks ~pirms 2, 3 gadiem neskaitas, kjipa tagad kriize ( citi laiki ).

A vispaar vecos status veel var apskatiities? vinji man labaak patika ^_^

Paldies visiem, diezgan interesanti palsiit, lai raksta veel paareejie admini!

edit : chillside, lol, kur Tu redzi, ka es kritizeeju? Varbuut izlasi kaadreiz dziive kautko liidz galam, nevis raksti uzreiz iekshaa, es saku, ka es respekteeju viedokli ( pasaku paldies ) nevis kritizeeju. Vai tad tik gruuti saprast?

+ Es jau neluudzu daudz, tikai slap/slay komandas... Neprasiishu nekaadus upgrade peec meensha diviem/pusgada

kaa jau dazhi labi, kas nesen dabuujushi tiesiibas. Ziepes arii netaisiishu! Lielaaku atbildiibu nenesiishu vismaz gadu vai vairaak!

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Labdien !!

ANTI.... :khehehe:

Paksaidrošu why?

Jauna statistika eksistē pietiekami ilgi lai sakrātu normālu online stundu skaitu. Pēc maniem uzskatiem serverī japavada daudz vairāk laika lai nopelnītu tos pašus slap/slay..... uz doto mirkli man liekas ka Tu tās tiesības gribi tikai priekš tam lai komfortāk pavadītu tās n-tās minūtes dienā ko velti CSam tagad (spriežot pēc statiem)

Lūdzu neuztver to pārāk pērsoniski :thumbsup:

Ar cieņu Ads

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

kheem, nu jaa.. Visi tie, kas saka, ka adminu ir par daudz - nee nav. Pedeejas dienas speleejot GIGN pubaa spelee chelli ar []. Jaa ok, visiem tiem, kas teiks "vasara", lai paskataas, cik cs puba adminu spelee tf2. Pubaa griezhas ar vien mazaak adminu un vairaak chiiteru. Shodien vispaar kautkaads murgs es visu laiku zorgam prasiiju lai ieiet nobano chiiterus. Staveeja vismaz pa 1 ff katraa komandaa, kemperi sedeeja, visi tur lamaajas pa chatu, vnk haoss. Vieniigais es redzu serverii zloy, tieshaam malacis! Eniivej, ja man uzliek tiesiibas uz testu kautvai, tachu pastaav iespeeja vinjas atgriezt. Vismaz paskatiities, lai ieviesh uzticiibu. Es tik to saku kaa piemeeru.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...