GEAR Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Tev arī priecīgus Domājams ka viss šitas svinēšanas pasākums būs laukos,es tā jūtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 Novēlu prātīgus jāņus. Sargājiet sevi un arī dievs jūs sargās. Tiekamies pēc svētkiem! Tu izklausies,tāds prātīgs pujka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Tu tikai nerājies Ezerē Saldus rajonā ar 2vām čāčām,pāris kastēm alus un 2viem čomiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 mhmm.. Ar draugiem, paziņām pie kāda ezera zolīdi nosvinēsim, visiem laimīgus un priecīgus svētkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Vel lidz vakaram laiks izdomāt kur svinēt Bija ieplānots mana sētā, bet taka mutere būs mājās un ar savām draudzenēm[giem] svinēs iznāk, ka man jātinās prom, jo es mammas klatbutne negribu piedzerties.. Bet vispār doma ir iet pie drauga, kas netālu no ventas dzīvo ŠAŠLIKS, ALUS, SIERS, DĀRZEŅI! priecīgu jums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Skatīšos Tv un ēdīšu sieru. Edited June 23, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Netaalu no Rojas ir taada kaltene, vot arii buushu. Paslaik esmu te un sheit briest ahuunais tuss uz 100cilveekiem. Muteres brackas deels riiko visu pasaakumu. Sarunaaju ar muteri, ka shii man, kad tiksim Roja uz veici iepirks dnightus, taka es ari dabushu kko iekapat huh. Kjip tas pasaakums ka koncis utt, es nez iisti. Laimiigi nosvineet un uzmaniigi pie uudens P.S. Man nav garumziimju. chau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delveris Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Nu es personīgi svinēšu Kocēnos, tas ir netālu no Valmieras. Ceru šajos Jāņos nebūs ne pilītes lietus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 esi normaals cilveeks- sauc vinju par braaleenu! Un jaa visiem prieciigus Jaanjus- alus un shashliks ir.... ko veel var gribeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Laikam svinēšu kaut kādā pļavā tepat netālu(vismaz 1.dienu). Būs daudz nepazīstamu cilvēku, kas ir pat vēl interesantāk. Jādzer alus, jāuzpīpē kāda jāņu zāle un jācer, ka viss izdosies. Priecīgus svētkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Es pavadīšu jāņus ANāLGĪNA cribā ar visām, svētkiem vajadzīgām lietām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Ar Montu un viņas draudzeni? XD2 Skatos Roja tāda populāra Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Tepat talsos dārzā, ar visu nepieciešamo. Priecīgus jāņus visiem!: Nafig man tie Līgo svētki, Vienu reizi vasarā!!! Kad es gribu. Tad es dzeru, Kaut vai rītā vakarā!! priecīgus svētkus ! Edited June 23, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 XD2 nefigaa Monta tusees citur starp citu monta un ta garaa kas uz bereem aizbrauca,gri bar mums tuseet Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Visi sleedz SWH un ieliigo jaanjus ar Fredi un UFO... tur taka vecos laikos iet valjaa Ja kas ierakstu vajadzees!!!11oneone Edited June 23, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 http://www.radioswh.lv/swhlivee_s.m3u Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 SWH. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Man visu līgošanu izčakarēja stulbā MAXIMA akcija, kaste Pilzenes alus maksāja 5.99, tākā pa šitām pirmJāņu dienām ir tik daudz izrītas tās kastes, tad šodien neko diži svinēt negribas, protams iemarinētie vistu spārniņi tāpat jāpiebeidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Nu iisteniiba vinsh nav dels bet laikam(!!111) adopteets, taka iisti bralens vinsh man neskaitas. Jaiet paliidzeet celt kkadas nojumes. yeah. labi liigojam taalaak. <3 SWH ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 Man taa ir ikdiena sanjemies tak jerrico! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ehh,negribu visu rakstīt garumā,bet bija tiešām interesanti man. Pie Ķīšezera,ar kādiem -/+ 30 cilvēkiem,pats paņēmu 3 20x kastes ar pilzenīti un nolīgoju kārtīgi. Siers,šašliks,desiņas un meitenes. Viss kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 si jani bija labaki un jautraki pa visiem! ta pierijos sasliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 pierijos, piedzeeros bija OK. Nu labi nebiij tik traki, ka nestaavu kaajas, bet kopsumaaa IR OUKEEEJ. sit pieici. O.O.K.K.K Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Tu esi tāds frīks, ka ārprāts, vai atšķirība, ka viņš ir adoptēts, bērns paliek bērns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Vakar, šodien bija labi. Kaut kad bezfilma sākās, bet viss ir normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now