Jump to content
GIGN Forum

Priecīgus Jāņus :)


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ah mans dievs, vakar vienkārši tik forš vakars bija lidz kkādiem 3 - 4 vienkārši forši, ar draugiem un draudzenēm vienkārši smuki pasēdējām uzkodām sieru padzērām alu gājām pirtī, un bija ļoti forši ;)

Bet tad kad nāca jau kautkādi pus 4 vai 4, tad jau pa daudz biju iedzēris un saucām taksi lai ved vel šnabi, bet tas tā, ka vel bija kkādi 20 ali un tur lakij dogi utt.

Un tad es pārvētos pa muļķi, bet nu vienalga vakars bija ritīgi labs :)

kā jums gāja?

btw šodien atkal jātusē :)

Link to comment
Share on other sites

Aij bļe. Jāņi nosvinēti, varēja būt labāk, varēja būt arī sliktāk. Nez kāpēc šodien baigi agri pamodos(cikos es gulēt aizgāju?), jūtoties kā sūds. Nu jā, es gulēju ar visām drēbēm. Stulba sajūta.

Vismaz naudu(kura pirms 2 dienām nebija daudz vairāk) neesmu daudz nodzēris. Varētu īstenībā iet savu miesu iepazīstināt ar vannasistabu, lai atkal kļūtu par cilvēku. Un tad es tīrs un smaržīgs aiziešu uz veikalu, lai par pēdējām kapeikām nopirktu cigaretes un kaut ko ņaMMMMīgu, piemēram citronu. Aliņu gan nē. Varbūt.

Malkojot ūdeni un rakstot šo kaku, manī radās doma, ka varbūt pasaules gals nebūtu nemaz tik slikts. Vispār dīvaina doma, tādas laikam rodas klausoties Backstreet Boys dziesmu Tell Me Why. fak, jāiet nahuj prom no šejienes, kamēr manī nerodas vēl kādas fantastiskas domas saistībā ar pagrīdes puišiem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...