SaS^MAN Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 kamoon, sveetki veel nav beigushies... Shodien Jaanji, iedzeram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ah mans dievs, vakar vienkārši tik forš vakars bija lidz kkādiem 3 - 4 vienkārši forši, ar draugiem un draudzenēm vienkārši smuki pasēdējām uzkodām sieru padzērām alu gājām pirtī, un bija ļoti forši Bet tad kad nāca jau kautkādi pus 4 vai 4, tad jau pa daudz biju iedzēris un saucām taksi lai ved vel šnabi, bet tas tā, ka vel bija kkādi 20 ali un tur lakij dogi utt. Un tad es pārvētos pa muļķi, bet nu vienalga vakars bija ritīgi labs kā jums gāja? btw šodien atkal jātusē Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 Es biju tadaa vafeleee ka speleejam kazaki razbojnjiki okej ja pretiniekus mekleejaam 20minutes Tad pashi slepaamies un laviijaamies visu laiku pec alus un cigareteem kadas 2,5h Lidz pashiem apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Bija Ok Paēdu un padzēru tikai mazliet vairs negribu redzēt dziņu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 chills @ my place, diena 2 turpinam lietot alu un shashliku un parejo stafu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 vieni no sliktākajiem jāņiem kādi iespējami. vnk pizģets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Nu, nu. Stāsti savu sāpi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 šodien kautkādos piecos vai sēšos, izdzēru 2 aldarus gaišos, un atkal biju palī, atnācu mājās un nolūzu, tiko piecēlos! skatos seriālu "DRAUGI" un smejos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Svinēju bēnē, ar draudzeni un viņas draugiem. Pamodos diezgan pohains. Vakar pa dienu atbraucu atpakaļ uz Rīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 vnk pizģets. piekritu.. sliktaki vel nav bijussi Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 saule vnk pwnojāāāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 SUPER! Svinējām Klapkalnciemā. Šodien no rīta vel ejot uz darbu bija sajūta, ka ir pālis Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Aij bļe. Jāņi nosvinēti, varēja būt labāk, varēja būt arī sliktāk. Nez kāpēc šodien baigi agri pamodos(cikos es gulēt aizgāju?), jūtoties kā sūds. Nu jā, es gulēju ar visām drēbēm. Stulba sajūta. Vismaz naudu(kura pirms 2 dienām nebija daudz vairāk) neesmu daudz nodzēris. Varētu īstenībā iet savu miesu iepazīstināt ar vannasistabu, lai atkal kļūtu par cilvēku. Un tad es tīrs un smaržīgs aiziešu uz veikalu, lai par pēdējām kapeikām nopirktu cigaretes un kaut ko ņaMMMMīgu, piemēram citronu. Aliņu gan nē. Varbūt. Malkojot ūdeni un rakstot šo kaku, manī radās doma, ka varbūt pasaules gals nebūtu nemaz tik slikts. Vispār dīvaina doma, tādas laikam rodas klausoties Backstreet Boys dziesmu Tell Me Why. fak, jāiet nahuj prom no šejienes, kamēr manī nerodas vēl kādas fantastiskas domas saistībā ar pagrīdes puišiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 Man janji istenibaa joprojam darbaa turpinaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 day2@myplace tuvojas beigaam, kopsuma izdzertas paris kastes ar aljagiem, apesti ~6kg galjas un citu labumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 pohāa Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 bļin, mums neveicās, blakus bija opim pagrabs, kurš bija pilns ar paštaisītu upeņu vīnu. aizej fiksi uz pagrabu un rokās vēl viena trīs litrene, šausmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now