w4p1337 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Vai tā ir īstenībā, kad tev kāds ir nodarījis pāri, vai tiešām, tas dzīvē nāk ,tam kas tev nodarīja pāri, par sliktu? Vai dzīve tiešām atmaksā par to ko kāds tev nodarījis? Jūs varbūt vecāki varbūt zinat, vai arī es vienkārši aizdomājos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Ja arī nāk, tad nez vai tas pāridarītājs apzinās, ka tas viņam ir par to, ka viņš ir nodarījis kādam pāri. Bet domāju, ka agri vai vēlu tas cilvēks tomēr dabuj pelnīto.Dots dotam atdodas. Edited June 18, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Protams, tas rakstīts dzīvības grāmatā. Nāk, tam kam slāpst. Kam ausis ir - tas lai dzird Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Protams. Vinu ieliek cietuma vai ari tu paliec kompleksains pedalis un izvaro vinja masu vinja kaltbutne un pec tam vinjam dzivam esot ed vinju un vinja vecakus un onane no priekiem par to, ka tava atriebe piepildas un vinsh ciesh. Vai tad to nevar saukt par nakshanu atpakal? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 noskaties šo un tev viss taps skaidrs: http://www.youtube.com/watch?v=j05LCgJM-hY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nē, nav garantēts, ka par "ļauniem" darbiem arī ar tevi notiks kaut kas ļauns. Karmas likums nestrādā, bet cilvēkiem tam patīk ticēt, jo tā viņiem ir jāuzņemas mazāk atbildības un viņus mierina doma, ka šī pasaule ir "godīga". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j05LCgJM-hY nooo dirsā to sekatantu huiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j05LCgJM-hY Es tev došu padomu - pērc no manis zeltu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Vai dzīve tiešām atmaksā par to ko kāds tev nodarījis? Jūs varbūt vecāki varbūt zinat, vai arī es vienkārši aizdomājos... nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 lol, kā nē? Tas taču rakstīts dzīvības grāmatā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Domāju ka jā ! Esmu darījis ļaunu ti o pašu ļaunumu saņēmu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 naivi. khe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ne nu infact tas darbojas, jo parasti ljauna daritaji ir loti nerafineti un velak tas viniem vienkarshi pasha stulbuma delj atspelejas! Nu - piemeram - agresivs pidinsh tev iedod pa seju, bet viss drizak vina dzive jau sen pirms tam ir pilnigi neizdevusies un tu vienkarshi vari gardi priecaties par to, ka vinsh infact ir neveiksminieks un joprojam dzivo ar savu mammu. un ta vienmer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 woot piemers! allworth man pipele uzshava pa ausi tusinja, bet velak es parguleju ar vinja jaunako brali un padariju vinju par geju! luuk piemeers! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Blad, nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Beefs Pa ausi es uzšāvu netīšām, tāpēc man dieviņš piedos un ar mani nekas slikts nenotiks. Labi, ka man nav jaunākā brāļa, tu droši vien pārgulēji ar kāda cita ļaundara jaunāko brāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Tas taču rakstīts dzīvības grāmatā! tas taču ir joks vai ne? P.S. visi šitie karma šiti un pārējie šiti ir šits. Edited June 18, 2009 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 tas taču ir joks vai ne? P.S. visi šitie karma šiti un pārējie šiti ir šits. Raped by the light of christ. +10 par signature, izcila spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j05LCgJM-hY man ir tikai divi vārdi, ko teikt. piz. ģec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 haha, nebiji redzējis? tas tak hīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Atmaksāšana rodas, ja cietušais par to parūpējas. Pat neapzināti, bet tā gadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now