~ jeyna ~ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Jautājumi sekojoši, kā Tu, kā motocikla vadītājs, jūties uz ceļa? Cik lieli pakaļas Latvijas braucēji ir pret Tevi? Un kā ir Tava, autovadītāja, attieksme uz ceļa pret baikeriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 MOTOCIKLA VADIITAAJ, SKATIES DIVREIZ, BĻA DIVREIZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ir dazi, kas speciali griezh nost celju. Pilnigi nopietni. UZHAS! (( Un ja tu apdzen uz shosejas, tad vispar jaraustas, jo easy var gadities, ka tieshi tev prieksa ari kads izdoma apdzit un huj vinsh jau neskatas un tu prosta ielidosi vinjam dirsa un nomirsi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Es neesmu vadītājs un man vēl nav motocikls un man vēl nav 18, bet man sapnis ir iemācīties un nopirkt sev motociklu, šeit tākā spams, tad varbūt piedosiet par OT. Es nesaprotu kāpēc vadītāji(auto) tik ļoti ienīst motociklistus, nejau visi ir lo*i,kas nesas uz 200+ pa šoseju, tad jau mums jānīst būtu mašīnu vadītāji, ar tiem pat ir vairāk negadījumu nekā ar močiem :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 (( Beefs Baigi bieži pa pilsētu ripinoties drāž autovadītāji sānus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Man kaa autovadiitaajam ir pilniigi pofig uz motociklistiem... man vinji netraucee un es vinjus uzteveru ljoti neitraali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ne jau ta, ka tu prosta brauc un tev speciali uzgriezh virsu, jo tad ta parsvara butu vinju vaina. Parasti ir ta ka ja brauc sastreguma caur rindu un to mochi biezhi dara. Uz visiem tiltiem vai centra vai nu pofig, tad nereti atrodas kads, kursh tevi ierauga spoguli un naski noelik mashinu slipi rinda, lai kipa netiktu garam. Protams - tur nav leila problema sho apbraukt pa otru pusi, bet liekas, ka tas ir taads niigrums par to, ka vot man loham te jasezh, jasvists sava suda un jatere benzins un majas sieva gaida, a tas pidars jaunasi ar smuko moci un garo peni ta atri izlaviere un azibrauc un man ari darba ir maza alga un es esmu viens nenovertets pidars - sanjem mauka! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Beefs +10 cm, bet kas tev aizliedz iegādāties motociklu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 nu neesmu vel meginajis kapt nost un sakt demogogjiju. Tikai paradu nelabus zhestus. Vienreiz gan dzheks izmeta no mashinas cigareshu pacinu, bet es naski pacelu un piebraucu un iemetu vinjam mashina atpakal ieksha. Tiesa - tas nebija gudri darits, jo es paliku vel agresivaks un nebija ari ilgi jagaida, lai pec 5 minutem un puspilsetas virs 100km/h attaptos, ka man jau kadu laicinu nenormala tempa censhas panakt ments un tad seko lechishanas un sudi vairak ka vajag! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Tak vienreiz nolidoji no moča ar, ne? Kaut kas tāds te lasīts bija. Slidens ceļš vai kaut kā tā? Hm, EDIT, cik ilga parasti sezona ir? Sniegs jau ātri pazūd, bet braukt sāk tad, kad naktīs mīnusu vairs nav vai kā? Edited June 17, 2009 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) A kāpēc tu agresīvs paliki, tā vajadzeja,kas izmeta to paciņu paga bēēf tu esi ar moci vai mašīnu, es bik nesaprotu Edited June 17, 2009 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Beefs un tajā pašā laikā mašīnisti rāda fakuci motociklsitiem lietus laikā un ziemā. waplet, viņš ar moci. Edited June 17, 2009 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 paga bēēf tu esi ar moci vai mašīnu, es bik nesaprotu Bīfam ir mocis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Citreiz bail kādu bembi dzīt, kas pilsētā uz 30km/h brauc, jo parasti gadās, ka apdzīšanas brīdī - grūž nost no ceļa, bļe kropļi. Edited June 17, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 http://fun.inbox.lv/video/23220 hehe labais,ko es atradu Bīīfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 lol, tas video vnk zbis varu iedomāties kā tam džekam nervi netur.. vai arī viņu tikko vecene pametusi, tāpēc viņš jau sastresojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 A mo6k mašīna ceļu nogrieza Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 (edited) po būs labi mino es ar tagat braukšu ar moci, jo vnk nav sava autiņa..nu vecākiem 2 ir ko var ņemt...bet ne sava. man tā stāv vecā java no 64 gada. 350 kubi 2taktu blakusvāģis. būs jāliek specīali braukšana tam..līdz 125 savādāk tik drīkst.. vispār interesē vai arī močiem kautkas no teorijas ar ir jāliek? vai arī ja man ir tiesības, tad vnk nokārtoju bruakšanu, kur man seko pakaļā autiņš ar rāciju? īstenība fucking nice. eksaminētājiem ir arī pienākums tevi aizsargāt uz ceļa, netikai dot norādijumus. reāli, ja redzēs, ka tev kautkas draud viņu pienākums ar mašīnu mesties pretī un aizsargāt tevi - SO COOOOOL! Edited June 19, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Teorija ir tā pati, kas mašīnai, cik zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 http://fun.inbox.lv/video/23220 Vai man vienīgajam liekas, ka šādi cilvēki būtu jāpakar kokā un jānodauza līdz nāvei ar kādu cietu priekšmetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ja ir masinas tiesibas, tad teorija nav jaliek. LAbakais prikols ir, ka vini tevi megina vazat pa sarezgitiem krustojumiem, bet tu pakrati galvu un brauc kur tev labak sanak un pec tam saki, ka nedzirdeji! un tas calis nebiju es.. kas tur vispar notika? Laikam reali nokaitinaja un fakushus paradija, tapec shis TIIIK dusmigs! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Piekrītu, tāpat bīfs nevienam nesistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Beefs Nu saadus cilvekus es tiessaam nesaprotu.. Varu saprast veel tos fuuriniekus, kas griezh cellu kad sastreegumaa pa zaaliiti vieglie mauc garaam.. bet kad motociklam traucee.. taapat vins to satiksmi ar savu moci var teikt neietekmee.. Pa teemu passam motociklisti vispar uz cella netrauce, taapat vienmer skatos divreiz, jo nevelos ne sasist massiinu, ne peec tam visu muuzzu lai murgi raadaas pa to cilveeku kuram nogriezu cellu Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Pa teemu passam motociklisti vispar uz cella netrauce, taapat vienmer skatos divreiz, jo nevelos ne sasist massiinu, ne peec tam visu muuzzu lai murgi raadaas pa to cilveeku kuram nogriezu cellu Vot pilnibā piekrītu, pareizā attieksme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Džeki piedāvājam. Nopirkšu mopēda DELTA v-50 (laikam) tehnisko pasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now