Jump to content
GIGN Forum

Šoferi.


Noyd
 Share

Recommended Posts

es iisteniibaa buutu baigi prieciigs ja mani aptureetu policija...kad bija baltas tiesibas tad paaris nedelju laikaa kaadas 3x aptureja.. bet tagad kad ir tiesibas jau 2 vai vairak gadus NEVIENU reizi neesmu ticis aptureets :(

un stopotaajus nenjemu jo taadu nav.. bet ja buutu dzhekus nenjemtu bet smukas meitenes jaa :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms ņemtu apdomātu.Ja kāutkāds kačaks kas mani pie vietas noliks, paņems priekšā un nopizģīs kautko, tad nah...kautkādu meiteni mby paņemtu.Starp citu, pēdējā laikā bieži tīņi stopē mašīnas uz šosejas.Tos es ganjau paņemtu, žēl tādu.

Link to comment
Share on other sites

Kautkaadi baigi neatsauciigie esat. Ja laikus pamanu, un ir gariigais uz stopeetaajiem, tad njemu. Visu laiku gan biju braukaajies ar vecu mazdu, kas noteikti neizskataas diezko pievilciigi kaadam pa-galvu deveejam :D

Pieleejushos purnus gan nenjemu, pat ja smuka meicha. Nemaz neceriet.

Link to comment
Share on other sites

Vispār visus nevar gan, tāpēc arī pašlaik esmu bez tiesībām. Piedāvāju 1000ls, bet mani pasūtīja nahuj...viens pateica: es esmu neuzpērkams (da joptv 500ls šajā laikā...ahujec). kretīns ibio.

Par stopētājiem bija tā - viss bija atkarīgs no garīgā...dažreiz ņemu, dažreiz nē.

Link to comment
Share on other sites

Killers! :D lool :DD

tev varbūt tas liekas smieklīgi, taču var gadīties, ka notiek avārija, kurā tu ej bojā, tad nevienam neinteresēs vai tu štopēji, vai ko darīji. visa vaina būs šoferītim, dabūs sēdēt cietumā.

pats arī droši vien stopētājus neņemtu, un nestopēju arī pats, labāk noiešu 100Km kājām, nekā stopēšu.

Link to comment
Share on other sites

tas pats vien ir. kā uz tevi mērķē, tā pīkst ;)

ja nemaldos, tad radaram vajag apmēram 7 sekundes, lai pateiktu ar kādu ātrumu mašīna brauc. ja tajās 7 sekundēs paspēj nobremzēt uz atļauto ātrumu, tad viss štokos. :)

Link to comment
Share on other sites

Es gribētu redzēt tā policista reakciju un dzirdēt skaļos smieklos, kad viņš raksītu protokolā 200ls štrāfu un tu mēģinātu no viņa atpirkties ar 20ls :) Vai arī pašu policistu redzēt kurš paņemtu 20ls ar nopietnu sejas izteiksmi

Link to comment
Share on other sites

;)

BS!

Radara detektors - pīkst, kad uztver ieslēgtu mentu radaru noteiktā attālumā. Diemžēl tagad no viņiem jēga maza, jo mentiem ir jaunās iskras (var veikt divus mērījumus vienlaicīgi, tb ir vajadzīgi 2 sponsori, nevis viens, kā kādreiz), kuras ķer tikai high-end detektori + menti palikuši gudrāki. Menti tagad tur radaru izslēgtu, notēmē un tad tad tikai ieslēdz.

Anti radars - kad menti uz tevi ir izšāvuši, viņiem radarā parādās 0. Šie te ir aizliegti ar likumu. Ja tu uz šosejas esi viens pats vai 2, tad tevi uzreiz paņems pie dziesmas.

Link to comment
Share on other sites

nezinu konkrēto situāciju, bet vairākas reizes menti ir apturējuši ar radara detektoru, tas tika fiksi noslēpts, jeb arī citos gadījumos tas ir bijis iebūvēts auto un prosta ar slēdzi tiek izslēgts. Nav ko kacināt viņus atstājot detektorus logos vai redzamās vietās. Nezinu vai likums ir mainīts, bet vēl pirms kada pusgada menti nedrīkstēja atņemt radara detektoru. Toreiz uz muļķi ķēra daudzus pēc tam paši pārdeva.

Link to comment
Share on other sites

Laigan pasam vel nav tiesibas, bet es nenjemtu stopotajus. Pats nestopeju ari. Tapec ka nafig vajag ?

Tad, ka mauc kautkur vienmer normals cilveks padoma, kaa tikt majas, nevis dzivo ar devizi ''ganjau kka tikshu''.

Link to comment
Share on other sites

moby un nopirka arīī? :DD

Vispar ir iestājies baigais offtopiks par tiem radariem, runājam labāk pa tēmu. :)

Un vispār cik apmēram maksā tas radars?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...