Oddish Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Iznācis GIGN Team fortress 2 fragmūvijsūda otrais sējums Latviski: Angliski: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Forši, ka ir ielikts, bet es nevaru noskatīties, rādās: an error occurred, try again later. EDIT: viss iet, komenti atkal jau spārda dirsu un mooviks arī foršs, tikai žēl par to gļuku, ka neredz jaunos ieročus no fpw. Edited June 14, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Lēnu lādē, sakainais lietus piepilinājis manu antenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Forši, gaidu nākamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 nu daži momenti pamatīgi sūkā, bet nesaprotu, kāpēc top10 nav ticis raimeļa deflectrocketdoublekills. tas ir reizes 10 labāks par pusi no tiem top10 momentiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Atkārtošu vēlreiz, dļa osobo tupih(samurajs) - vietu sadalījumam te nav nekādas nozīmes. Tos nummurus tur varētu vispār nelikt. Es izmantoju top10 mūvika uzbūvi tikai tapēc, ka tas tagad ir modē un ir iespēja mūvikam iegūt lielāku popularitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 un tagad parādi, kur tu pirms tam esi to teicis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Tīri skatāms, kaut pats TF2 nespēlēju, tik ar to lādēšanu pašvaki, man lādēja 15 minūtes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 man ar baigi lenu ladee Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 nu tā jau ir youtubes vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) nu man patika kaut es domaaju ka netikshu tur iekshaa ar shiem momentiem cereeju uz to tresho =)) P.S for macho tas nav nekaads scriptjumps vnk es jau pieradu taa leekaat Edited June 14, 2009 by pchelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 1. bij bišk labāki fragi... šitam labāks video edits. ma' frags didn't make it Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Redzu kad kadam sheit padodas komentesana patika muviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Arī angliskais variants ir Live! Ausis aizspiest ciet nevajadzēs, jo macho šo ir ierunājis labāk par SPA tanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) mjaa skaidrs- worma 2 taunt kili bja iekshaa, maneejie nee Bet nu jaa kruts vidjiks vaine cf tas demo kills bija kruts 4. vietaa pyro atkaapaas uz savu baazi ne?? Edited June 14, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 odinj plzz uzhoste uz gign'a normala kvalitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Malcis oddish!!! Macho pirma vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 pyro neatkāpās uz pretinieku bāzi, ātrumā kad komentēju latviski to neievēroju. pēc tam jau slinkums mainīt. kad angliski ierunāju, tad piefiksēju. jā, momenti daži bija saksīgi, bet nekas - trešajā mūvikā ir vēl suxīgāki lūdzu spēlējiet labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Oddish tie skrīni ar raggdolliem ir taisīti uz garry mod vai ne?? Kā var dabūt ragdollam ieroci saujā, man nekādīgi neizdodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 video, kā pirmais - labs tā ierēcu par ļoti daudz pieminēto francijas izlasi :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 varteikt visi fragi ir no adminu puses, tas tā mazliet lame. Esmu visnotaļ pārleicināts, kad bija daudz labāku fragu, kuri netika iekļauti, no parasto spēlētāju puses. #7 vispār, wtf kas tas ir un kāpēc iekļauts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 es neesmu administraators Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Es gan esmu visnotaļ pārliecināts, ka lielāka daļa aktīvo demo iesūtītāj gluži vienkārši ir admini. Tas droši vien skaidrojams ar to, ka gandrīz visi, kuri interesējās par tf forumā/mājaslapā, arī ir admini. Maz parasto, gign tf regulāro spēlētāju šeit apgrozās, lielākā daļa no tiem par forumiem un citiem informācijas avotiem nemaz neinteresējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Paņem no collide tūli un uzspied uz ieroča right click. #7 vispār, wtf kas tas ir un kāpēc iekļauts?emm... Vincis jau visu pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 es esmu zvaigzne, tiešām biju patīkami pārsteigts sevi ieraugot šajā mūvikā bet tas kadrs tiešām bija superlols, kā es rēcu par tiem inžinieriem tupot augšā uz sentrijiem un sapojot visus nafig. jāatzīst, ka angļu versija mazliet iesako, bet, nu, labi, tas jau ir piedodams, šutkas mētāt dzimtajā valodā vienmēr ir vieglāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now