ep1dem1c Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) Sveiki! Gignā esmu jau n-tos gadus un serverī uzturos ļoti bieži, it sevišķi tagad, kad laiks ir brīvāks! Par laikiem, kuros es spēlēju - es tā noteikti nevaru pateikt cikos un līdz cikiem es spēlēju, jo es serverī varu ienākt 11 no rīta, vai pat 2 naktī. Tātad serverī mani var redzēt jebkurā laika posmā! Šodien pat bija moments, kad serverī nebija admina, kuru tajā momentā ļoti vajadzēja, to apstiprināt var Red.Line`s Es gribētu lūgt xgag, xslay un xkick, lai vismaz kaut kā varētu cīnīties ar čīteriem. Neesmu nevienam plijies virsū, taču es domāju ka dareks varētu pateikt kādu labu vārdu par mani! http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=37143 http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=37 Ceru uz atsaucību! Edited June 9, 2009 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Foršs džigits Spēlē tik tiešām daudz un ir patīkami viņa sabiedrībā,bet es nezinu vai adminu tik tiešām jau nav pa daudz jo vakar stundās adminu ir vesels vērums vienlaicīgi serverī...Sliktu neko par viņu nevaru pateikt un kapēc gan neiedot,bet personīgi uzskatu ka ep1t1s arī bez acc ir pietiekami foršs un ka pie tā varētu arī palikt Neitrāls P.s. Tu tikai nerājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Foršs džekiņš, galvu ir uz pleciem, visiem pazīstams un viņš visus pazīst, ja tiesības prasi tikai tagad(pēc visiem šiem gadiem) tātad, tās nebūs priekš +10, bet priekš reālas kārtības uzturēšanas serverī. Īsi un kodolīgi, atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 es ep1 pilnībā atbalstu, sakarīgs pacans un ar tiesībām pratīs apieties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Nē nu loģiski, ep1 rekomendēju, bet jautājums tāds: KAS VISI TAGAD GRIBĒS BŪT ADMINI??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ir taa ka dalja adminu ir "mirushas dveseles". sarkans un garsh vinjiem ir, bet reali ieksh gigna vinju nav. epideemikjis ir baigi labu iespaidu atstajis. un labprat vinju redzetu adminu rindaas. varu pat ( ja iespejams) atdod vinjam savas, jo es serveri pashlaik , liidz vasarai tadai kartigai un ziemai ieeju reizi menesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Vienmēr esmu domājis, ka ep1m ir acc. Tātad rec no manis, ja tas vispār kautko dod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ep1ti atbalstu, var dot ! saap pirksts lai vareetu vairak kko uzrakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Protams, ka atbalstu. Ir pelnījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ep1ks seezh serverii taados briizhos kad tieshaam nav adminu taakaa atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Liels paldies! Aizmirsu pieminēt, varbūt admin chatu arī varētu pielikt? Edited June 10, 2009 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Nu protams , ka atbalstu , šamajs reāli sen zināms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Krush izdzeesa manu recekli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 uz kura nika likt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 uz ep1! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts