HyperBoy Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 (edited) Macho, tu vispaar neko no taadaam lietaam nesajeedz, laikam tiesiibas (ja tev ir) dabuuji deelj ziedojumiem vai caur pazinjaam! omg, rofl iecheko memberu sarakstu Edited July 28, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Macho, tu vispaar neko no taadaam lietaam nesajeedz, laikam tiesiibas (ja tev ir) dabuuji deelj ziedojumiem vai caur pazinjaam! vot sitas texts paarsit jebkuru dabas briinumu njaa - macho mums te ir noziedojis naudu, lai dabuutu tiesiibas... vai arii macho ir vinas dabuujis no drauga -kaa tad iisti ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 chiiti tur laikam jau nebija, jo es varu iedomaaties kaa ir speeleet ar 15 sens, pagriez pa 10 graadiem un 5x apkaart savai asij, bet vai bans tiks nonjemts peec shitaadiem smukiem vaardiem shaubos.. Nezinu, kaa citi reageetu, ja Ban iemesls ir Pimpis un veel macho saka ka man teemeklis raustiijaas (Pats esot redzeejis)!! Taa nav for6a sajuuta, ka paraadaas Ban neparko!! Jaa, ja man buutu tie 4iiti es te nemaz nekraameetos ar Forumu, vnk ietu uz citu serveri 4iitot, kaa jau kaadreiz dariiju!! Nu ar to sensivity, hmmm, man nav taa ka griezjaas.... man vnk nav taads galds kaa Net cafee, man tas ir garss, un lai laibi reagjeetu un norm paspeeleetu, man vajag taads sensivity! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 neieliki demo, vilciens aizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 (edited) neieliki demo, vilciens aizgāja. Kaadu demo??? Par ko vispaar iet runa? priekss kam man vispaar te jaa4akareejaas, ja neesmu vainiigs un tad uz maniim veel brauc virsuu ka Trolejbus feat tramvajs ai4uhnjeejis!! psc vai taadi ir GIGN admini??? Edited July 28, 2005 by Haiduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 vei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 (edited) vei Buutu jau labi, ja es to Demo dienu vareetu dabuut rokaa, 1st lapaa ir taa demo adrese, bet mani nobanoja laikam 18.07.05 ap 23.00 aztec mape!! Edited July 28, 2005 by Haiduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Varbuut vareetu ielikt kaadu voti, par mani! Nonjemt man Ban vai nee!! es domaaju, ka 1,5 gadu laikaa, kopss speeleeju Cs, mani daudzi paziist, Kaa kaadreiz stulbu 4iiteri, gan kaa labu speeleetaaju!! Nezinu, izlemiet pa6i! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ar pareizo attieksmi bana jau sen nebuutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 re, haiduk, mans draugs tev veltiija dzejoliiti. p.s. tu esi pimpis. un man ir smagi po, KAD tev bija chiiti, bet labi, ka tu atzinies, ka tev vispaar ir bijushi. par to arii tev bans uz muuzhu. CHAU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts