Jump to content
GIGN Forum

Geju Čats


myth
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Diviit vnk ierobežo sikajam TV un PC tad nebus tadu problemu. Un kursh tev liek iet kkados geju čatos un verot ka pedinji sarakstas?

Tapat ir ari iespeja noblokjet tadas lapas ja nevelies lai sikais redz.

Un šitā pedinju bušana manuprat ir jau izrunata!

Link to comment
Share on other sites

Par to arī es runāju, ka tā ir Lavijas Neatkarīgā Televīzija un kurš gan bērniem (nu bērni gan šajā brīdī ir viens no variantiem, lai es nenorautu suspendu ^_^ ) dienas laikā aizliedz skatīties TV kur rāda tik debīlas reklāmas... Nē, pie vainas nav mana aprobežotība un debīlisms, Nē, mans pirmais posts nebija domāts tā, ka es tiešām eju galēt pediņus, tā nebija, bet EDD`am šķeit, ka manā tekstā bijis kaut kas tāds, dēļ kā es būtu pelnījis warn, kuru neesmu nopelnījis, jo redz, ja man šķiet slimi tas, ka viņi sevi popularizē, es to nevaru (negribu) mainīt, tā ir mana attieksme, kopš kura laika tā ir nosodāma?

Neticu, ka gejiem šis sindroms ir tīra iedzimtība, tur ir kkādas traumas vainojamas (fiziskas/morālas, whatever) Ja šitas tiks smērēts uz visām sienām, tad bērni arī sāks iespaidoties no tā, un varbūtības teorija pieaugs, zilo pieauguma ziņā...

Aij, tāpat te visi viens par otru gudrāki, nekas, vismaz kaut ko esmu uzrakstījis, žēl izdzēst...

Link to comment
Share on other sites

Man patika ka vienreiz Maris Zanders izteicas radio SWH! Vins nesparata kada jega ir iet sados pasakumos ka praidaa! Vini pasi saka ka sevi ta azistavot, bet kapec vini necinas par savam tiesibam juridiski! Liekas ka vieniem vaiark patik taisit teatri nevis pastavet par savam tiesibam! Piemeram kapec vini necinas par tieibam mantot parinieka mantu!

Link to comment
Share on other sites

vbyuer:

neskatījos citus konkrētā pētnieka darbus - tas vienkārši bija pirmais links, ko uzgāju (tev jau nu vajadzētu zināt, ka ir atrodami arī desmitiem citu pētījumu, kas apstiprina tos pašus skaitļus). savukārt kas attiecas uz to blacks&AIDS papīru, ko citēji - es pirmkārt jau nepiekrītu viņa prezumpcijai, ka melnie pēc dabas ir intelektuāli inferior salīdzinājumā citām rasēm - lai arī on average mūsdienu vidusmēra demogrāfisks paraugs to varbūt apstiprinātu, tas manuprāt ir pēdējo 600 gadu rasu attiecību rezultāts. no kā izriet, ka tas evolucionāri nekādas fizioloģiskas izmaiņas nav ietekmējis. papildus tam, esmu diezgan drošs, ka tas viņa pieņemtais peņu un vagīnu izmērs kā seksuālo aktivitāšu biežuma mēraukla ir no gaisa parauts un bez zinātniska pamata.

dyversant:

ar tevi man pat runāt negribas - pat ne tāpēc, ka man nepatīk konfliktēt, bet tāpēc, ka tas būs veltīgi. pats skumjākais ir tas, ka tu jau pats atzinies - tev būtu vienalga, ja kāds tev parādītu, ka tu domā nepareizi, ka tavi uzskati ir maldīgi (kā starp citu tieši ir - homoseksualitāte nav ne slimība, nedz atpalicība; bet to ignoranci, kādu tu izrādi, gan var klasificēt kā atpalicību) - tev vienkārši ir ieaudzināta teju pataloģiska nepatika un naids, un tu negribi, lai tas mainās. tiešām skumji. sevišķi tajā gadījumā, ja liktenis uz tevi izspēlēs to 3-10% joku un tavs bērns būs gejs vai lesbiete. ironiski ir tas, ka ja tavi uzskati nemainīsies, tev tādā gadījumā vajadzētu dusmoties uz sevi - tu taču uzskati, ka seksualitāte ir bērna audzināšanas jautājums, vai ne? bet kaut kas man liek domāt, ka ja tavi bērni kādu dienu atzītos, ka ir homoseksuāli, savas dusmas un naidu tu veltītu tieši viņiem...

p.s. nu vismaz vienu, ļoti vieglu tavu pretargumentu atspēkošu:

"vai jaanonkuls ar zhanonkuli arii var bernus uztaisit( ja sheit drikst lietot vardu uztaisit)? un tu teiksi nee? tikai sieviete un virietis."

un kā tad pēc tavas loģikas būtu ar tiem pretējo dzimumu pāriem, ar kuriem, piemēram, noticis kāds negadījums un tāpēc viņi nevar paši bez ārējas iejaukšanās radīt atvases? tos tu arī domā sūtīt nafig? arī tādi nedrīkst ne bērnus adoptēt, ne izmantot mākslīgo apaugļošanu?

lūdzu, nāc klajā ar kādu reālu, loģisku, pamatotu argumentu pret viendzimuma attiecībām - bez "man nepatīk".

Link to comment
Share on other sites

tatad.

man nav ta ka tikai manis pasha personiga nepatika spele lielako lomu shaja jautajuma.

reals logisks arguments - etika. kads etisks izskaidrojums tam ir?

manuprat nekads.

man nav pretenzijas pret gejiem ka tadiem, tik ilgi, kamer vinji man nebaxzhas virsu ar praidiem utml sviestiem |( mana skatijuma). ja vinji veletos sevi paradit ka sabiedribas dalju, par kuru domat normali, vinji sevi neparaditu un nereklametu, bet gan kaa,piemeram, alkoholu - lietotu bet ne publiskas vietas.

tu tulit parmetisi cik looti es esmu vecmodigs, ka neuztveru vinus ka lidzigus, bet es tiesham nespeju tikt pari robezhai ka 2 cilveki tadi ka es miicas uz solinja.

varbut es nespeju gejus uztvert ka kautko kas var izradit milestibu.tas laikam ir tas trakakais. man ta liekas tikai perversa kaku stumshana.

Link to comment
Share on other sites

Ar tiem praidiem jau arī šis naids un homofobija tiek pastiprināta. Ak, vai, un viņi naivie domāja, ka tā sevi parādīs kā sabiedrības daļu. Da, kā tad! Viņus vēl vairāk ienīst, vēl vairāk no tiem baidīsies, tos apsauks un sitīs ( bieži redzams ). Kā sabiedrības daļa, homoseksuāļi jau ir pāris gadsimtus, bet kad sākās visas šīs homofobijas, "gejs", "lezbe" un citu žargonismu parādīšanās? Taču ne tos pāris gadsimtus atpakaļ? Nē! Tad, kad to sāka vienkārši uzbāzīgi bāzt sejā, viens otram bez maz vai uz ielas bāzt mēli mutē un pirkstu dibenā, lai parādītu cik kruti būt homoseksuālim...

Manuprāt, lielai daļai Latvijas ( ko nu Latvijas - Pasaules ) iedzīvotāju būtu daudz mazāk naida pret homoseksuāļiem, ja tas vienkārši nebūtu tik uzbāzīgi - praidi, reklāmas, uzvedība...

Uzskatāms piemērs - heteroseksuāļi, lai parādītu sevi, kā sabiedrības daļu, taču nerīko praidus un homoseksuāļu klubos neiet ar pretējā dzimuma pārstāvi un bez maz vai nesāk tur nodarboties ar seksu, lai parādītu, ka "visi esam vienādi"...

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

loooool. Jus esat dirsa tik aprobežoti. Lai ari ir pretigi nafig vinjus jaieniist? Vinji neko launu jusu berniem neizdaris. Butu uztraukušies par pedofiliem, zoofiliem un visadiem trisunčikiem parka. Es labak skatos uz 2 chaljiem kas laizas nevis viens psihais droči krumos uz katru garam gajeju vai vel ljaunak uzbažas kadam bernam.

Link to comment
Share on other sites

Tev pašam nešķiet smieklīgi, ka cilvēki, kas ir izteikta minoritāte, vienkārši TIK ĻOTI izpauž savu "personību", ka tas tikai pastiprina naidu pret viņiem un pēc tam vēl par to apbižojas un rīko nākamo praidu, lai atkal "izpaustos"?

Nu daži jau te aiz saviem reliģiskajiem, ētiskajiem vai vēl nez kādiem uzskatiem gribētu teikt kaut ko īpaši necenzētu vai iztikt pat ureiz bez vārdiem, bet rīkoties, bet tā jau ir otrā galējība...

Neviens jau viņus no valsts ārā nedzen un kastrēt - nekastrē...

Tas vienkārši NAV tik uzbāzīgi jāizpauž. Kam šie "krāsainie" praidi uz kuriem savācās vismaz x3 vairāk antipraidistu un tad sākas bez maz vai starptautiski nemieri? Dzīvojām labi pirms "Mozaīkas", kam būtu jāmainās?

Link to comment
Share on other sites

Ja busi gulta ar 2 čikām suti abas dirst jo tev tas liksies pretiigi. Bet nu tas tev tikai sapnjos radas. Labak lai ir praids neka kkadi 9. maija "svētki".

Kada jega cinities? Tapat bus geji un lezbietes. Man personigi nav nekadu pretenziju. Lai njemas cik uziet...

Link to comment
Share on other sites

Tu saproti pa savam manu tekstu, bet kas gan tevi var sodīt!?

Es nevienā sava posta vārdā nebiju iepinis nevienu zilbi, kas būtu nostādīta pret homoseksuālismu.

Esmu ar visām 5 par bezpraidismu ( lai neteiktu par praidu aizliegšanu, jo tad atkal sāksies nesmukumi ). Homoseksuālisms, kā tāds, jau ienīsts, manuprāt, netiek. Ienīsta tiek tā pārdrausmīgā popularizēšana un šie šausmīgie gājieni uz kuriem sapulcēsies miljonutriljonu cilvēki, kuri par homoseksuāļiem dekādēm nav domājuši. Praids ir vienkārši kā viens liels iemesls iet kādu piekaut, piedzerties un pakliegt nacionālajā televīzijā, lai par tevi pasmietos visā plašajā interneta tīmeklī.

Viena darbība provocē otru. Un saki ko gribi, būs vienmēr kāds, kas izveidos opozīciju, lai tikai paspīdētu, pat tad, kad viņiem tā tēma ne silta, ne auksta...

Link to comment
Share on other sites

dyversant:

ja tu nevari iedomāties mīlestību starp diviem viena dzimuma cilvēkiem, tam var būt tikai viens iemesls - tas ir tāpēc, ka tu pats nezini, kas ir mīlestība. citiem vārdiem, tev, izskatās, mīlestība = sekss. vismaz, ja runa ir par divu viendzimuma cilvēku attiecībām, tad vienīgais, par ko, šķiet, vari domāt, ir sekss.

ha, un es nemaz neesmu tev aizrādījis par tavu liekulību tajā, ka pēc tevis teiktā tev problēmas ir tikai ar gejiem, bet ne lesbietēm.

tu piemini ētiku. tad lūk - man un visiem cilvēkiem, kurus es pazīstu, kas no ētikas sajēdz vairāk par mani (es te runāju par cilvēkiem ar doktora vai profesora grādu), problēma rodas tajā, ka tu vēlētos kontrolēt (lasi:aizliegt) citu cilvēku konstitucionālas darbības (tiesības), kas tev nepatīk - vienkārši ar to iemeslu, ka tev tas nepatīk. tas, lūk, ir pretrunā ar mūsdienu Rietumos vispārpieņemtās ētikas un starptautiskās likumdošanas normām.

dominix:

tu lieliski ilustrē savu aprobežoto domāšanu (t.i. šauru redzesloku, nevis inteliģences trūkumu - es necenšos tevi vienkārši aizvainot).

1) ne jau geji rada problēmas reizi gadā dodoties parādē. kāpēc attīstītās Rietumeiropas valstīs šādas parādes netraucēti un veiksmīgi notiek jau desmitiem gadu? tāpēc, ka problēmu šeit rada (uzpūš) atšķirīgais faktors - neiecietīga Latvijas sabiedrība. ne jau geji, kas te neatšķiras no pārējās Eiropas. ne jau tās parādes (kas te ir pat desmitiem reižu mazākas un 'klusākas', nekā citur). tieši tā mazā naidpilnā sabiedrības pabiru daļa, kas kliedz, ka viņiem, lūk, traucē, ko divi cilvēki dara savā starpā, un, kas vēlas kontrolēt, ko citi cilvēki drīkst mīlēt.

2) saku, ka tu esi aprobežots, jo tev, šķiet, empātija ir sveša; izskatās, ka tu domā tikai par savu situāciju.

"Neviens jau viņus no valsts ārā nedzen un kastrēt - nekastrē..."

par to, ka saeimas cilvēktiesību komiteju labu laiku vadīja absolūti fantastisks reliģiozs fanātiķis, ksenofobs, homofobs utt. u.t.jpr. vārdā Šmits, neesi dzirdējis? tas pats Šlesera drauģelis, kurš centās panākt, lai no likuma izsvītrotu aizliegumu diskriminēt pēc seksuālās orientācijas? tas pats, kurš bērnu sišanu sauca par 'ģimenes vērtību'? tas pats, kurš izteicās, ka sievietes nav vienlīdzīgas ar vīriešiem? tad lūk - pret tādu un tam līdzīgām netaisnībām IR jāveic protesta akcijas, kas ir tikai viens no mērķiem šiem gājieniem.

Link to comment
Share on other sites

"vai jaanonkuls ar zhanonkuli arii var bernus uztaisit( ja sheit drikst lietot vardu uztaisit)? un tu teiksi nee? tikai sieviete un virietis."

un kā tad pēc tavas loģikas būtu ar tiem pretējo dzimumu pāriem, ar kuriem, piemēram, noticis kāds negadījums un tāpēc viņi nevar paši bez ārējas iejaukšanās radīt atvases? tos tu arī domā sūtīt nafig? arī tādi nedrīkst ne bērnus adoptēt, ne izmantot mākslīgo apaugļošanu?

oi, uz šito divītim gan nebūs ko teikt :)

tāpat arī jūs visus homīšus bāžat vienā maisā ar Mozaīkistiem - ir laba daļa no viņiem, kas nedomā, ka gājiens ir laba ideja. Tāpēc nevajag visus homoseksuālistus noreducēt uz Mozaīku.

Link to comment
Share on other sites

Ieraugot geju, man gribās tikai iepist viņam pa muti, jo viņi ir tizli, bet tas tā. Tā ir mana personiskā psiholoģiskā trauma un problēma, ar to es kaut kā tikšu galā. Par geju tiesībām runājot, es uzskatu, ka viņiem vajag ļaut precēties, nostiprināt savas mantiskās attiecības juridiski, pāroties u.t.t., bet esmu kategoriski pret to, lai gejiem atļautu adoptēt bērnus, kas būtu spiesti augt izkropļotā ģimenes modelī. Bērns šajā situācijā būtu vislielākais cietējs, jo arī bērnudārzā, skolā un jebkurā citā sabiedrībā tiktu izsmiets un citādi morāli un/vai pat fiziski traumēts.

Link to comment
Share on other sites

Ai visi te baigi sacepušies, un katra tasnība ir lielāka par otru.

Lai viņi iet un dara, ko grib savās gultās, bet mozaikas organizētie gājieni ar savu uzmācību jau ir apnikuši.

Jo vairāk visa šitā padarīšana tiks popularizēta, jo varāk iespējas, ka kādi sīkie gribēs pamēģināt. ( rusty minēja par 95% kas paši to izvēlās )

Par laulībām - nevaru šos iedomāties stāvam baznīcā.. ( ha viens kleitā.. ), bet laulību līgumu noslēgt vēl var ( moš kaut kā pārdēvēt - sauciet mani par vecmodīgu ), lai viņiem būtu visas tās pārmantošanas tiesības u.t.t

Bērni - pilnīgi piekrītu allworthim.

EDD, Tavs warns nemainīs neko diversanta attieksmē pret tiem tur..

Nereplījoiet uz šito, nevēlos ieslīgt bezjēdzīgā diskusijā :)

Link to comment
Share on other sites

domaa tu kaadu panjemtu pakaljaa, tu paliktu pa geju??

Пoti loмiski risk! Un pat ja piemзrs tiktu uzrakstоts pareizi, tad tas bыtu пoti sыdоgs! Gribi pateikt, ka bзrni neiespaidojas no reklвmвm ( kas рajв gadоjumв ir visa tв praida gвjiena mзєнis ).

ka 95% paрi izvзlas to ceпu, bet ir tie 5 % kas tieрвm par tвdiem piedzimst - tвpat kв daюi dzivnieki etc..
Link to comment
Share on other sites

Vai tu zini, kвdзп Latvijв LGBT gвjiens ir tik populвrs? Tвdзп, ka ir pвrsimts klaunu, kam patоk mзtвties ar sыdiem, vicinвt krustus un, uz kastзm stвvot, skaitоt pantus no юоdu mоtu krвjumiem. Gвjienu reklamз tikai un vienоgi tie, kas роs aktivitвtes veic. Ja gвjienam nebыtu nekвdas pretreakcijas, tas netiktu plaрi atspoguпots masu saziтas lоdzekпos un visiem viss bыtu vienalga.

Parasti lielвkais gвjiena protestзtвju arguments ir "kвdзп viтi man uzspieю savu dzоvesveidu?", "kвdзп man vai manam bзrnam(!11) uz to ir jвnoskatвs?". Tur jau tв lieta, ka neviens jыs nespieю vзrot homорu pastaigas. Varbыt derзtu padomвt, vai jums ро vзlme nenвk no kвdвm zemapziтas dzоlзm. :)

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka neviens jūs nespiež vērot homīšu pastaigas. Varbūt derētu padomāt, vai jums šī vēlme nenāk no kādām zemapziņas dzīlēm. :)

Interesants arguments :)

Par mēdijiem - Protams, ja pasākums neinteresētu pārējos klaunus, tad to nekur nerādītu un arī pārējai sabiedrības daļai būtu vienalga. Koks ar vairākiem galiem.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...