Oddish Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Uztapa tāds neliels fragmūvijs ar Huntsman killiem. Izmantoti mani, Traffika un cuddles iesūtītie fragmenti. p.s. Gign top10 fragmūvijsūds #2 drīz būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Patika traffika fragi turbīnē, kur tika pielīmēts solijs un resnais. Pārējais tāds so so. Pārāk sasteigts, varu derēt, ja būtu ziņojis visiem par šo mūviku, tad būtu iesūtīti daudz labāki fragi. Pašam bija -4 turbīnē 20 sekundēs. P.S Netaisi visu mūviju no free look kameras. Foršāk un pārredzamāk ir no first person, protams, ir šādi, tādi izņēmumi, bet vispār fp ir labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Jā tas kameras skats tāds dīvains ,līdz ar to tie fragi ar neizkatās nekas īpašs. Toties mūzika gan man patika . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ai, kā es vakar bloodlordam ar huntsmenu galvu izārdīju! tas kā tu mani novāc, nu obligāti bija replayā jāparāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 SourceTV demkās first person skatā nerāda unlock ieročus, tāpēc arī es filmēju free look un 3rd person. Ak jā, un šaujot ar Huntsman parasti uzreiz pēc šāviena slēpjas aiz sienas, tāpēc pirmajā personā bieži vien nemaz neredz fragu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Smuki. Ar nepacietību gaidu fragus #2 Edited June 4, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ak dievs! Es pat uz 5 sekundēm esmu tur trāpījis Bet video zbis. Man patika turbīnē ar to spiegu un Traffiku, un Bullet Un, Glud!naTaj, -4 20 sekundēs vēl neko nenozīmē... Cik viņi smuki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Da ar huntsmanu tie ir standarta fargi- tapeec ar vinju ir funs speeleet- izshauj na haljavu un tad taa forshaa skanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Eh, nebūtu es slinka maita, arī varētu salasīt bariņu ar labiem huntsman nomentiem Bet kopumā ierocis pa pirmo, vismaz daudz interesantāk ar snaiperi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Good job maggots. Btw, caur ko tu oddish taisi to mūviju?? EDIT: BTW kur palika starring bullet?? Tas biju es, kas beigās ielika ar huntsmenu tam spiegam, kuru traffiks man uzsita virsuu Edited June 4, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 tas kā tu mani novāc, nu obligāti bija replayā jāparāda? Nigga please. Vispār blade reāli owno turbīnē ar huntsmanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Paldies, Oddish Man patīk! žēl, tik, ka neatradās vieta -9, -7, -6 fragiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ai nu ko jūs... Kas ir tas ir. Gribēja Oddish kko ātri uzcept un kas sanāca tas arī sanāca Vismaz būs tagad jāgaida #2 fragmūvijsūds Šo es tiešām gribu redzēt Varbūt wl. būs ierunājis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 dziesma patik un čalīši, kas bij uz garry mod veidoti. fragi kinda iesūkāja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 gaidam 2 fragu dalju P.s es domaaju driiz tas ir shodien ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Labs nāk ar gaidīšanu. Drīz ir stiepjams jēdziens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 startmovie [name] avi (izmantoju anX v2.3 movie cfg vienkāršākai kontrolei). garrysmod (intro) vegas 9 (montāža) tev tur bija epizodiska loma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Man jau patika, kur pienagloja divus snaiperus un tas kur vienu spiegu ar divies sniperiem novaljija pashaas beigaas. Katra zinjaa labs muuviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Danke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartbrk Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 foršs mūviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Foršš mūvijs LoL es mūvijā redzams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrona Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ir normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Smuks man patiik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 btw mēs ar testu noskatījāmies un nospriedām, ka šitā tomēr nav pārāk forši. labāk būtu parādīt first person view. poh ka nav loka, tad saprast var pa ko šauj. un tad parādīt 3rd person kā viņš nomirst. šitā dažreiz vispār nezin uz ko skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Arī fakts. Bet nafig 1st person nerāda unlockus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now