Dj_erix Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Kurš jau ir pamanījis jauno sviestu, kura kartes vairāk līdzināsies GTA?? Treileris ja vēl izskatās daudzmaz norm, tad teikšu godīgi g-plays man šķiet visai dīvains. Manuprāt (tāpat kā daudziem) viss šitas ir galīgi garām. blogs Es tik nesaprotu, kādēļ vini nevarēja taisīt updeitu uz tāpaša vecā L4D???!!!??? Edited June 2, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 nu lol, tieši minūti atpakaļ draugs pateica par otro daļu, es biju mazliet pārsteigts, jo nu pirmā daļa tak vairāk balstīta uz multi-plejeru modu, bet nu jau otro daļu taisa, cik pamanīju būs jauni varoņi un, ''if you run out of bullets..'' Izskatās, ka tur ar zāģi, beisboleni, cirvi varēs šķaidīties.. ''We've just announced that Left 4 Dead 2 is coming later this year! It's a much larger game than the original, and features new co-op and versus campaigns, all-new Survivors, boss zombies, weapons, and items, as well as melee combat. Check out the teaser trailer, and watch this space for more news in the coming days. '' © L4D 2 blog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Šis ar izskatās labais, tikai, galīgi garām, avrēja šito likt pirmajai versijai pa virsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Vakar tak bija E3 2009. Es ilgi sēdēju, līdz man uznāca miegs, un tā arī es nesagaidīju UBISOFT, bet kaut ko manīju par Assassins Creed 2. Nu, ja jau ir izveidota mājaslapa, tad viss ir skaidrs. EDIT: Aizmirsu piebilst, ka būs arī Crysis 2. Edited June 2, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Labi vien ir, ka nesagaidīji. Ubisoft konference bija 2 stundu garas mocības, kuru laikā tikka paziņoti pārdošanas cipari 14908105 spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 fuj diena, visa atmosfēra zūd Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 neko diži jaunu tur neredzēju, tikai jauni skini un kartes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Man jau patiktu ja jaunais l4d nebuutu tik traki tumsh kaa iepriekshejais! +interesanti buus ar meelee weaponiem dauziit tos zombijus. Edited June 3, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tas pats sūds vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Par sevi runā? Kāpēc Tu domā, ka būs tas pats? Kāda jēga tad taisīt otro daļu? Nu spēles princips loģiski paliks tāds pats - šķaidīt zombijus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Kāpēc Tu domā, ka būs tas pats? Kāda jēga tad taisīt otro daļu? Nu spēles princips loģiski paliks tāds pats - šķaidīt zombijus. Par sevi? Spēles geimplejs nav mainījies un pirmā daļa bija sūds. That's my opinion. Edit: Tev neliekas, ka es uzdevis tādu jautājumu uz kuru varētu atbildēt pats? Edited June 3, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Lai piķi varētu vēlreiz nokāst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tik 17novembri. Ar motorzāģi varētu būt jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Spēles geimplejs nav mainījies un pirmā daļa bija sūds. That's my opinion. Ā, tad Tu jau esi spēlējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Cik tad var būt aizraujoša zombiju šķaidīšana? Domāju, ka būs arī tāds pats projekts, kuru paspēles dienas trīs, nedēļu varbūt mēnesi un tiks aizmirsts par to spēli. Edited June 6, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 forss webs es drizak gaidu http://pc.ign.com/dor/objects/816935/biowa...lic_trl_e3.html trailers jau izkatas forss un 1. dala bija awesome Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 es drizak gaidu http://pc.ign.com/dor/objects/816935/biowa...lic_trl_e3.html trailers jau izkatas forss un 1. dala bija awesome IG footage ne tuvu tik kruta kā iespaidīgais traileris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 OMG L4D 2 jau izskatās būs graujošs Nevaru sagaidīt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) izdzēsiet lūdzu manu postu Edited June 3, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Atradu youtube mazu gameplay http://www.youtube.com/watch?v=A-jmYz1PzV8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 minority pasaki kaut vienu spele kas ir bijus tuvu trailerim or pat labaka saja gada? protams traileri taisa ar ahuueeno grafiku utml, protams spele nebus tik jaudiga jo tak rekini cik ta cilvekiem bus tik uberigi pc? + cik lasiju spele bus milziga, itka milzigaka spele kas paslaik bus iznakusi + 3 best dirmas EA,Lucarts un biowere [ps ganjau firmu nosaukumu nav pareiz uzrakstit bet nu ganjau sapratat] + zb visi tie wow utml kur vnk q pildi un ar viniem nekadas reputacijas nav + kkadi fking orki omfg prosto zali monstri p.s ceru ka vares situs izveleties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Izskatās reāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Kā jauna daļa šī spēle totāli sūkā...kā updeitu varbūt vēl varētu paciest. Pēc video spriežot jaunie ieroči vispār būs sūds...vienīgi pēc moderato ieliktā video es gribētu dabūt to cirvi + iespējams žāgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juursnatsoguud Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ar motorzāģi varētu būt jautri! Mhm, kā Gears of War. Nu es domāju, ka būs k. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Neliels ieskats.. Izskatās jau, ka būs laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now