LAG Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Pēc kāda spēles stila jūs spēlējat? Tikai priekš rank Vinkārši pavadiet bīvo laiku cs un ir vienalga, kas un kā. Tieši esat sapratuši spēles jēgu un pildat spēles misijas Vienkārši interesē cik cilvēki īsteni pilda spēles misiju. Un cik cilvēki vienkārši frago. Runājot par sevi vienmēr cenšos pildīt spēles misiju. c4 vai hosti. Besīj gaļas kartes!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Skatos ko dara paareejais tiims - ja kempo tad skrienu uz poziiciju un gaidu fragus. Citreiz atkal paluuru radaraa uz kuru pusi skrien dzhekinjsh ar bumbu un nesos pakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Esmu tikai nedaudz reizes ticis tādā team kurā visi dara to kas ir jādara lieto pareizi komandas un arī seko tām un pilda misiju. Kādu laiciņu atpakaļ atradis biju vienu ārzemju serveri kurā map limit bija 2h un round time bija neierobežots. Tur viena partīja ilga nemazāk kā 5-10 minūtes jo visi centās darīt visu lai tikai tiktu izpildīta misija un lai pats nenomirtu. Sākumā es tikai rush taisīju un tiko pabāzu galvu ai stūra hs un tā reizes 10 kamēr sapratu kas par lietu kad iespēlējos tad tas viss palika ļoti rēāli un patiesi. Tādu spēli es vēl nekad nebiju redzējis. Ideāls cs. Bet kad man kompim nosvila hdd man servera adrese aizgāja pa pieskari un tagad nekādīgi nevaru atrast to serveri vairāk (( Žēl, bet ja atradīšu tad adresi noteikti iedošu jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Es nezinu kas tas par stilu bet es speleeju cs taapeec ka man vinsh patiik. Un par misijas pildishanu/nepildiishanu tas taa peec noskanjojuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 lag un kaa bija gaidiit taas 5 min ? es pat minuuti nevaru sagadiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 Tur jau tas čoks, kad tu dari visu lai tikai tevi nenošautu. Un tāpēc jau arī sanāk labs team spēle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pēc kāda spēles stila jūs spēlējat? Tikai priekš rank Vinkārši pavadiet bīvo laiku cs un ir vienalga, kas un kā. Tieši esat sapratuši spēles jēgu un pildat spēles misijas Vienkārši interesē cik cilvēki īsteni pilda spēles misiju. Un cik cilvēki vienkārši frago. Runājot par sevi vienmēr cenšos pildīt spēles misiju. c4 vai hosti. Besīj gaļas kartes!!! paarsvaraa rash shampinjoon - taapeec tev patiik zhurkot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 iisteniibaa njuub es nezhurkoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 nu protams jautri pavadit brivo laiku, bet, lai butu jautri vajag daudz fragu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 speeleeju asi un agresiivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Laikam jau paarsvaraa rushoju ... tikai nesanak paaaraak labi man tas D Bet kempot es nespeeju , gribas kautkur aizskriet vienmeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 iisteniibaa njuub es nezhurkoju kaa tad to sauc ? Pacietiiga pretinieka gaidiishana aiz stuura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 es lameroju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 maneejais speelee peec stila "shauj pautos, lai pazemotu pretinieku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 Nja laikam maz ir spēlētāju kuri ir sapratuši īsto cs jēgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Nja laikam maz ir spēlētāju kuri ir sapratuši īsto cs jēgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Nja laikam maz ir spēlētāju kuri ir sapratuši īsto cs jēgu! tu gan speeleejot ar chiitiem noteikti esi viens no tiem kas to ir sapratis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 stiliigi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) ehh, atceros, kad LAGu izbanoja, silti ap sirdi palika edit: karte tad bija ofiss. Edited July 16, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 hehe njā. Neesmu spēlējis un nespēlēšu ar čīties. Bet ja test2 pamaina niku un rauj ar 4ītiem un es viņu bez čīta nošauju un par to uzliek banu tad padomājiet kādi ir paši admini. Ja maina nikus un spēlē ar čītiem. Ko var secināt vai nu admini paši nejēdz spēlēt vai nu ir vienkārši bērnudārzs. Bet es vairāk nosliecos uz 1 variantu. Īstenībā cilvēki kuri spēlē rēāli labi ir daudz bet par cik neviens nevar noteikt precīzi vai cilvēks spēlē ar čītiem vai bez tāpēc aiz savas nespējas admini vienkārši liek banus. Un ja admins noraujas 3 raunus pēc kārtas no viena un tā paša cilvēka kick vai ban vienmēr ir 100%. Un pēc tādiem gājieniem vai vispār runa var būt par objektīvu adminu darbību serveros? Slikti metās no šī visa. PS Ieteikums adminiem. Beidzat zīmēties un apskatieties faktam acīs. Jums kaut kas ir steidzami jāmaina savā darbībā. Bet par cik es te kaut kur forumā biju lasījis kad jums ir pie vienas vietas ko jums iesaka tātad secinājums ir vai nu jūs baidaties izmaiņām vai nu jūs vienkārši neredzat faktus vai nu arī pēdējais variants kuru es domāju jus paši sapratīsies, ja vien ir ar ko saprats Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) speleju,jo vienkaarshi aizrauj tas KAA tu noliec pretinieku! speleju,jo patiiks cs...principaa taa ir vieniigaa speele ko peedeejos (nezinu cik,bet daudz)meneshu speleeju!! Nesen uzraavu GTA bet tas mani nepievelk!! P.S protams citreiz,kad viss ir apriebies-uzspeelee arii deelj ranka utt... protams,ka cs'aa arii pievelk normaala tauta ar ko kopaa var pareekt Edited July 18, 2005 by destrukt^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 banu nost mees nenjemam arii friikainiem demagogiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 banu nost mees nenjemam arii friikainiem demagogiem shaubos ljoti shaubos par shito textu!!! ja kaads zinaams cilveeks(pro players)speletu ar kautkaadu feiko niku un vinu nobanotu!!! varu dot labi ne 100,bet 99 procentus ka jus vinam banu nonemtu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Beidzat zīmēties un apskatieties faktam acīs. labaak beidz te daudz dirst un apskaties aciis FAKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts