Jump to content
GIGN Forum

Krievi Vispār Ahu**


mamma*
 Share

Recommended Posts

lvm.gif


kā vienmēr sēžot netā uzraku ko jaunu un tajā pašā brucmājās.lv uzraku divus aizskarošu rakstu

Citēju
Pisec chitaju i ahujevaju! orut bljatj shto "mees cinijaamies pa Latviju i,t,d " hulji Juus cinijaaties! u vas blja 2 tanka i to oba v muzeje! a suka etih viebistih urodaf katorie napisali svoi famili i imja nado naiti i pustj oni v glaza eto skazali! i bred Tut tozhe nadumali... ahujet prosta mozna! est zaebok Latishi nu tut psc... urodskie vikidshi sobralisj! Vi bez Russkih vopshe umrjote ... tak uze Latvija v zope a vi pizdite tut esho! u vas dazhe prezident DAKTERIS vile4et ljubova ept! pizdite shto mi Lv neznaem?? est katorie neznajut nu za to ponemajut 4utj 4utj po Lv! A vi shto lu4e? vse znaiki? vi s svoim Latishkom mozhete iti prosta nahuj, gde on nuzhen krome kak LV? Vash jeblivij prezident dazhe Angliskij neznaet! SENKJU VERI MACH !pazorniki! scuka eto shto vi paganie mudaki vibevaite stekla mashinam gde RU flagi ili gerb .... uvidel bi hotj odnago kto eto delaet srazu bi zasunul etot flag bi emu v anus i on tvarj paganaja mne bi Russkoju himnu spel i Latishkij jazik zabil bi! vi ept toka krutie kogda pjanie ... vi pishite shto bojitesj guljatj po ulicam i.t.d hulji vi takuju hujnu tut pishete esli bojitesj? iz za etoi braucam majas vas esho bolshe budu hujaritj! shas budet chashe ortatj "MUKAM JANI KRIEVI NAAK" pizdite braucammajas! huli patrioti vi sranie edete v uk klubniku soberatj??? zovite svoih vseh nazad.... i hulji arjoti ... oo russkie na BMW, sporta bikses... Blja u vas daze dengi na BMW ... esli na ulice videsh starij,drjushjavij golf ili ford edit togda srazu jasno TAM JANIS I PETERIS ! http://www.brauclaukos.disketka.eu/ http://www.brauclaukos.disketka.eu/ http://www.brauclaukos.disketka.eu/ http://www.brauclaukos.disketka.eu/ http://www.brauclaukos.disketka.eu/ eto vam! po4itaite! i scuka.... samie vijobasnie! VI SKAZHITE na ulice v glaza kak vi tut pizdite! viti tak odnamu na ulicu i pervamu russkamu skahite " brauc majaas urla" Jeblivie pederasti!! P.S Bolshaja chast Latishei normalnie!takshto eto ne vsem Latisham a tem pridurakm katorie orutn hujatenj! http://www.brauclaukos.disketka.eu/


2.raksts citēju
skoro vi,kon4ennie pridurki na velosipedah bez sidenij poedite v Sibirj na lesopoval.bezmozglaja,tupaja nacija.vas strelatj nado kak evreev v vojnu.molitesj,ibo dni vashi so4teni,tvari!


Un tagad viņi mūs izdomājuši padzīt prom ar šo http://www.brauclaukos.disketka.eu/ !

Vispar pa šiem latvijā dzīvojošajiem gadiem viņi vispār aptrofējuši smadzenes.es uzskatu ka šī ir ļoti liela problēma,un kautkā viņa ir jārisina! Pats personīgi par šīm lietām aizsūtiju uz bez tabu e-pastu tagad gaidu atbildi

Edīte
Ja jūs vēlaties varbūt arī varat izteikties TV3 forumā šeit varbūt mūs sadzirdēs un sāks darīt kautko lietas labā!

Edīte2
iespējams ja kāds kas zin kur vērsties par šo pasakiet,Jo es uzskatu ka lapas autoru jāliek cietumā!,tā ir Latvijas Un Latviešu cieņas aizkaršanā tāpat kā iemest Latviešu karogu miskastē!

Edīte3
Mūsu mazbērni būs krievi?

Edited by mamma*
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man nav ko teikt. Vienkārši lai izlasa vēstures grāmatu, lai saprot kā mēs varam iztikt bez krieviem. Spilgtākais piemērs - Kārļa Ulmaņa autoritārais režīms, un lai kāds no tiem urlām vēl pasaka ka viņš bija fašists. Autoritārismam ir vairāki paveidi un Ulmanis izvēlējās labāko.

Link to comment
Share on other sites

Viena no mūsu lielākajām vērtībām ir vārda brīvība. Mūsu vecāki un vecvecāki pirms vēl pirms 20 gadiem varēja tikai par to sapņot. Skumji, ka tieši latviešu radikālākie patrioti diemžēl nepārtraukte šo vērtību ir gatavi pārdot...

Interesanti, ka krievu vidū ir mazāk izplatītas idejas par likšanu cietumā, sodīšanu, deportēšanu par alternatīva viedokļa izteikšanu. Mēs dzīvojam brīvā valstī un 2 interneta vietņu - braucmajas un brauclaukos paralēla eksistence norāda, ka vismaz ar vārda brīvību viss mums ir daudzmaz kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Tas krievs aciimredzot taa iisti nav sapratis to braucmajas.lv lapas buutiibu.

Kaa arii peec visa vinja filozofiskaa bazara var spriest, ka tieshi vinsh vareetu buut viens no tiem kas brauc ar bmw 525tds, kursh piebaazts ar karodzinjiem!

Link to comment
Share on other sites

Draudzība ir tikpat utopiska ideja kā masveidīga repatriācija. Šobrīd pastāv pārāk plašs neatrisināmu problēmu loks, lai varēt runāt draudzību. Starp citu, kā tu iztēlojies šo draudzības stāvokli?

Interesanti, ka krievu vidū ir mazāk izplatītas idejas par likšanu cietumā, sodīšanu, deportēšanu par alternatīva viedokļa izteikšanu.

Ir robeža starp vārda brīvību un visatļautību. Vārda brīvībai jebkurā civilizētā valstī pastāv arī noteikti ierobežojumi, uz kuriem sākumpostā citētais malacis visai riskanti balansēja. Aicinājums par viņu parūpēties likumīgā ceļā (ievietošana cietumā) pilnībā atbilst vārda brīvības normām. Kurš gan Latvijā vairs vispār runā par deportāciju? Pāris margināļu grupiņas.

Link to comment
Share on other sites

Arī fakts, man tikai nenormāli nepatīk fakts, ka latviešu radikālākie nacionālisti diemžēl ļoti bieži īsti nenovērtē vārda brīvības cenu un regulāri deklarē uzstādījumus "kā būsim pie varas aizliegsim, sodīsim, izvērtēsim un aizvērsim", neņemot vērā faktu, ka viņiem pašiem iespēja izteikties ir patiecoties demokrātiskajai valsts iekārtai :)

Par citētajiem komentāriem - teikšu atklāti pirmais citētais viedoklis ir ļoti nepatīkams un pretējs mūsu uzskatiem, bet naida kurināšanu tur nu nekādīgi neizdosies saskatīt - tas ir tas par ko es runāju - man nav pienākums piekrist viedoklim, bet man ir pienākums atcerēties, ka katram ir tiesības paust savu viedokli Savukārt otrais - erm, banāls un patiešām naidu kurinošs, bet diemžēl tādā gadījumā nāktos arī ķerstīt arī "krievi smird" un "visi krievi ir urlas" postētāju tūkstošus :)

Link to comment
Share on other sites

ja godīgi tad tam krievam daļai rakstītā totāli var piekrist... un ja idioti latvieši uztaisa tādu idiotisku lapu, tad krievi jau nebūs tie kas sēdēs malā...

vi s svoim Latishkom mozhete iti prosta nahuj, gde on nuzhen krome kak LV? Vash jeblivij prezident dazhe Angliskij neznaet! SENKJU VERI MACH !pazorniki!

Tīrākā patiesība...

Link to comment
Share on other sites

Kas tieši tajā lapā ir idiotisks?

Link to comment
Share on other sites

Tas ir tads drausmigi stulbs naida aplis. Viena puse kaut ko izdara, tad otrai ir jadara pretim. Kamer gudrakais nepiekapsies (un gudrakais nepiekapsies, jo tapat dumjais provaces un dirsisies), tikmer nekada miera nebus. Vispar reizem liekas, ka musu sabiedriba ir 5 gadu vecuma un tochna nezina, kad apstaties.

Link to comment
Share on other sites

Kas nu kuram labāk iet pie sirds... Ja piektdienas vakarā sēžot parkā dzerot alu, bišķ tālāk laizās pediņi, vai sēž krievtautības cilvēki (Es nerunāju par tiem kam patīk kāst smēķus, naudu u.tt)

Edited by Gakh...
Link to comment
Share on other sites

Tas nav tik vienkārši. Pirmkārt, tautību kā tādu definē vienota vēsturiskā pieredze. Ja krievu etnosa vēsturiskās pieredzes centrā ir uzvara pār fašismu, bet latviešu etnosa vēsturiskās pieredzes centrā - neatkarības zaudēšana, represijas, deportācijas, tad nekāda piekāpšanās nav iespējama, jo šīs abas identitātes atrodas nepārtrauktās pretrunās un pretnostatījumā. Reālākais risinājums ir integrācijas procesa turpināšana, latviešu valodas mācību procesa uzturēšana mazākumtautību skolās, savas vēstures interpretācijas mācīšana, taču arī tas šobrīd atduras pret atšķirīgo informācijas telpu problēmu. Jebkurā gadījumā, nekā stulba tur nav, nesaskaņas ir tiešas okupācijas sekas, kas pilnībā izzudīs tikai pēc vairākām paaudzēm.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...