aGGy^ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Vnk vienu dienu pirms bbp uztasai gign tusu , liepaja ! un tad visi kopa ejat uz bbp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Tad jau gign meberus vari laist pa brivu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 bļin, vakar uzdāvināja biļeti uz to nodzeršanos. niere sliktā priekšnojautā sažmiedzās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapriizaa Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 jā, iekodiens latviešiem tur būs labs, as ever. un tomēr, būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Tās ir dienas, kad es ienīstu, ka esmu liepājnieks un dzīvoju netālu no jūrmalas. Tie cilvēki kuri brauc uz Liepāju tikai piedzerties nenormāli besī un tas haoss, kas te valda pēc tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 aproce jau arī naudu maksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 1ls maxaa aproce!Taa kaa jebkuraa gadijumaa tikshu pa letaku naudu iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Buushu uz vienu vakaru nesanaks taada nodzershanas kaa pagajusho gad uz paaris dienaam, iebraukshu iespejam 6dienas vakaraa un no riita maukshu projaam, ja vispaar bushu taa stulba dizhkjibele zapi*&^ man visu pasakumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 vopshem vakar aizleeju muuuli un pa cuku nopirku biljetes Vismaz biju pie saprata un esmu kaut kur 4ls atlaidi dabujis Vopshem ieshu uz PILNU BANKU Cik saprotu pa 17Ls bez atlaides lidz pashai koncertdienai tadam cenam jabuuut! Ah jaa vel var dabuuut tos atlaizhu kodus wap.tele2.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Būšu! Biļeti nopirku pa 17 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Biļeti nopirku pa 17 Ls. Tu nu gana biezs nevareji pakjert 2kastes d-light un tavi izdevumi arii nebutu parsniegushi 17ls + dabutu 8pudeles d-light Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 es ar būšu,pa D - ligh korķiem nopirku,pa 11 ls. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nevareji pakjert 2kastes d-light un tavi izdevumi arii nebutu parsniegushi 17ls + dabutu 8pudeles d-light Īstenībā neesmu gan.Vienkārši nemācēju izmantot to tele2 kodu!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Pilna programma! http://www.beachparty.lv/programm/ Vopshem reals bullshits sanak! vienigi 2traa diena saluts un tad Safri duo! Vopshem kaut kas man nepatik,neforshi salikts,lai gana ne vnm visiem izpatiksi Nu tad kas tur isti brauc un kas nee? Cash kas tur ar ezi? tev mans nr. ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ezis brauks, pretējā gadījumā esmu apsolījies viņu nogalināt. Un tu man rezervē vietu uz grīdas divām personām. Ezi neskaitot, viņš gulēs mašīnā/vannā/uz balkona/pie ezera/vienalga kur. Par sievas drošību neuztraucies, man būs cita misija Gustavo baigi agri, bet centīšos uz viņu paspēt. <3 Gustavo. P.S. Tavs numurs man nav, atmet PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 draugos man uzmpimpo messegu! taa kaa gustavo neinteresee tad taj laikaaa triekshu vnk A kas bus ar tevi kopaa? gan jau kaut ko sarunasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 nu ko, šas būs... kurš mani grib izguldīt? labais cilvēk, ir moš kāda biļete ar lieka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 labais cilvēk, ir moš kāda biļete ar lieka? Mans tikets ir pa 13Ls ,tu joprojam vari pa tadu naudinju dabuuut tiketu Par guldiishanu parunaa aizmet PM HUSEINAM vai PLIKAM,vinji varetu varbut ka izpalidzet Mans shoreiz nespeet palidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ceru, ka šoreiz odu nebūs, pagājšreiz šie tā izbesīja mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Tu gadijumaaa kaapaas nebiji kaut kur atluuzis>? Jo jurmalaa tajaa burzmaaa nevienu odu nesatiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Burzmā jā, bet paiet biski nost psc tiem mazajiem mēsliem kauns nav . Vienk uzbrūk no visām pusēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Vienas dienas biljete bij 10Ls ja? Pahod piebraukšu pachillot pie juuras Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 veel jaa,bet pasakuma dienaa bus 12,50Ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Es 100% būšu, bet ezis ir maza, raudulīga meitene. Un es esmu uz viņu apvainojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 ehz, šis nomīza ja? es jau esmu dabūjis sev desvāgenu, kurā var normāli gulēt, kā gultā 2 cilvēki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now