brazer Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Vai tad vispār var tikt? Tur jau norobežots pie jūrs, un tie miliči stāv tajās laivās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Tas nozīmē, ka jūs pie krasta izkāpāt ārā.. kur visi čurāja un vēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) a tur mēs tikām kautkādā vietā, un kuteri uzstūmām uz sēkļa. visi pāli gājam pa ledainu ūdeni. Edited June 10, 2009 by Sokraac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 pa mīzeļiem un vēmekļiem drīzāk kā jau cash^ teica tur 80% jūrā nokārtojās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 mēs pālī, tad jau pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 Nu kam tiketi jau ir kabaataa? lidz 20 datumam buus vel pa 15ls+atlaide pec tam dargaak>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Man jau sen pa 9ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 eu pa tiem d-light korķiem. nu točna bļaģ ar ārā no 18.gadiem var pirkt biļetes ar -4ls ? kkāds stulbums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2009 Author Report Share Posted June 16, 2009 nu točna bļaģ ar ārā no 18.gadiem var pirkt biļetes ar -4ls ? kkāds stulbums. pajaaat cik tev gadu ja kas teetim pec biljtes atnaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 No shodienas tiketi jau 17Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nopirku 5dien ar Tele2 kodu par 11Ls. Kurš vēlas mani izmitināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 cash a kur problema telshu pilseetinjaa izmetinaaties? Ja man buus laba sirds gan jau pie sevis uz guljmaisa panjemshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 pie manis varat nakt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0xii^ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Pie manis ari. 15 min gajiens no BBP atrasanas vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 Reku visi pec kartas piedavaa palikt pie sevis ķeriet tik ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ja man buus laba sirds gan jau pie sevis uz guljmaisa panjemshu Telšu pilsētiņa pati ir viena liela problēma. 24/2 visi dzer, ārdās, neļauj gulēt un ik pa laikam kāds uzkrīt uz tavas telts. Un es neesmu nekāds eziic, lai tu mani uz guļammaisa padrāztu No offence, bet man ir spēcīgas aizdomas, ka tavs vārds ir Arvīds un tev ir 40 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 bet tavs marija! Tad nac pie manim neesmu arvids kam 40 gadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 cash vinsh tevi grib izklausaas diezgan aizdomigs tipinsh:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Visi mani grib. Tava sieva arī Nāks tuvāk, gan jau kaut ko sabīdīsim. Pie tevis būtu kūl, vienīgi dzīvo tu otrā pilsētas galā Karoč tev mēnesis laika pārvākties uz centru Btw šodien zvanīja ezis tīri jautrā prātā un prasīja vai vēl var biļetes ar atlaidēm nopirkt. Cerams skaidrā domas nemainīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 Man ariii eziiis,zvanija diezgan labaa prataa UN luudzas lai njemu pie sevis A kur problema pie ezera uzliet telti,kur neviens netraucees a par tavu taalumu ir bullshits 25min gaajienaa ir BBP un vasaraa idealakaa pastaiga un iedzershana un brieshana dodoties uz BBP nekas nav iedomajams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Nevienam neesmu zvanījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 es negribu tevi! Es dzivoju pasa centra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 No manam majam 5min gajiens !!! Pats busu attalums kur 2min gajiens ,ja pats butu majas,vrb izmitinatu !!! cash^ Neaizmirst ka mums jasadzer (again) ! Un kas ar to Eziic ? vins tad brauks vai nea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Tas, ka mums jādzer, ir sen jau skaidrs (es gan nezinu kā es to īstenošu, jo es tagad nelietoju, bet tas nav svarīgi). Eziic no sākuma nomaksās parādus skolai un tad pirks biļeti (kad viņa maksās jau latus 25 ). P.S. Man patīk iekavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 Es laikam uz aproceem shogad spiediishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now