test2 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Nolemu notesteet aizdomiigo UUUBERPRO klanu izkikojot vienu no speletajiem ( ar iesauku MIEDZINSH ) - izradas vinjam bija imunitate ...taa kaa es tik ilgi un neatlaidiigi ciiniijos par pieskirshanu imunitaati man, un redzot ka koamnas UUBerpro parstaavis miedzinsh ir sadam tiesibam mani dzilji un sapigi traumeja, uz ko es izteicos "Pidaram Miedzinsh ir imunitate!!" uz ko tiku izkikots ... principaa bez iemesla ... PS. novelu Komandas "UUBER PRO " parstavjiem ( visiem bez iznjemuma ) - sonakt tadu paskjidraaku caureju ... ar cienju test2 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Jaa jaa, es arii to pamaniiju, nee nu vienkaarshi nezoliidi , nee nu es jau saprotu, ka var jau dazhreiz, ja? Bet ka nu shitaa, to nu es nevaru saprast, nee nu tas neiet ne krastaa ne kaadaa jeegaa... man truukst vaardu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) nu tu esi losis vai tad taads niks "miedzinjsh" jau neizraisa aizdomas ka tas vareetu buut worms vai macho? kaada sakara tu vispaar "miedzinju" centies izkikot??? bez tam tu tachu centies izkikot kaadu bez iemesla (tipa skilla deelj?) par to arii tiki izkikots taatad suudzibai nav jeegas. pluus vispar gign klana parstavji savaa serverii var dariit ko grib. nu viss driizaak shitais te vareeja buut domaats kaa joks tapec ka nedomaaju ka kaads var buut tik stulbs bet vismaz man shis joks smiekligs neliekas vienkarshi nav nekas forsh Edited July 14, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 un kur gan shis dabuujis taadu bildi? Laikam jau pats ar izbaudiijis kaukaadas diivainas izpriecas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 neredzu jeegu, kapeec kaadsvispaar bija jaakiko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Nolemu notesteet aizdomiigo UUUBERPRO klanu izkikojot vienu no speletajiem ( ar iesauku MIEDZINSH ) - izradas vinjam bija imunitate ...taa kaa es tik ilgi un neatlaidiigi ciiniijos par pieskirshanu imunitaati man, un redzot ka koamnas UUBerpro parstaavis miedzinsh ir sadam tiesibam mani dzilji un sapigi traumeja, uz ko es izteicos "Pidaram Miedzinsh ir imunitate!!" uz ko tiku izkikots ... principaa bez iemesla ... PS. novelu Komandas "UUBER PRO " parstavjiem ( visiem bez iznjemuma ) - sonakt tadu paskjidraaku caureju ... ar cienju test2 ... tas biju es iemesls kaapeec kikoju: taapeec ka tu gribeeji izkikot mani bez iemesla. Pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ble bet man IR PLJUTKA! Taada nopietna Dirsu min 10. veeders saap psc! Un tur nav nekaa loliiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) hahahaha. labs. test2 shkjidrais laasts paar tevi KORN Edited July 15, 2005 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 jurko, turies draugs. juutam tev liidz! btw iesaku graust sausinus, tad tev vedars taa nesapees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 lolitas , visvairaak man patiik tie, kas sho situaaciju uztveera nopietni un paliida dibenaa , miers ... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ble bet man IR PLJUTKA! Taada nopietna Dirsu min 10. veeders saap psc! Un tur nav nekaa loliiga! Iesaku dzer LJOTI stipru teeju un tad liksi kluchus Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Vechi - zinajat kA EEDOT MELLENES PEC TAM NAK ARA MELNA KAKA ! es to nupat redzeeju - baisi GOOTISKI ! aaa un iesaku www.ratemyvomit.com tur atrodas daudzas BOMBAS ! a a toreiz tas taa humors un stuff ...: Kikot ara bija iemesls jo tu: a. tu man uzmaacies ( sexual harasment ) - nezini ko tu man teici bet tas bija dzilji sekusali aizvainojoshi b. un tad shaujot man galva - "you touched me impropriety!!!" ( see robot chiken 18 8:17 ) manuprat lieliski pamatojums Btw. te jaunaa 20 epizode ( torrent ) http://www.mininova.org/get/75000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 oj buus jaaiecheko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now