k34ups Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Tā kā es tur būšu pirmo reizi mani mulsina teksts ko viņi ir ielikuši mājaslapā. Piedzīvojumu parka līgumu var noslēgt persona, kura ir pilngadīga (sasniegusi astoņpatsmit gadu vecumu). Tātad ja braucu es un vēl divi cilvēki, tad mums ir vajadzīga atļauja no pieugušā lai tiktu iekšā? Es ceru ka kāds atbildēs šodien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Jābūt līdzi personai, kura ir pilngadīga, jo līguma noslēgšana notiek tur uz vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Es vakar tieši biju uz to trasi!Tu domā to, kura ir Ventspilī?Varu pateikt to, ka trase ir nežēlīgi forša, itsevišķi pati pēdējā, kurā bija jāpieliek vislielākās pūles, lai viņu izietu!Pašās beigās ir tāds garšs nobrauciens, kur ir jāietriecas tīklā!Tik laba sajūta ir, kad esi pievārējis visu trasi! P.S.Mēs bijām uz skolotājas atbildību, taču, ja kaut kas notiek pašai trasei, veicot pareizi viņu, tad vainīgi ir īpašnieki!Tu tiec apdrošināts uz to laiku, kamēr veic trasi! Edited May 27, 2009 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Jā jautri ir mežakaķī, tikai es biju Siguldā, bet man stāstīja ka esot baigi grūti iziet melno trasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Melnajaa trasee ir jaanobrauc no priedes lejaa ar trosi, lol ! Es biju pagaajshgad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Biju pirms pāris gadiem, normāli pārmīzu jēgu no tās daļas, kur jāiet tāds normāls 50m gabaliņš pa trosi un var turēties ar rokām pie divām trosēm katrā malā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ai, tie bija labi laiki, biju ekskursijā. Bailīgi bija tur kur 2 troses un jāiet garš posms un ka tiec galā(pie kaut kāda maziņa koka), kurš vislaik šūpjās. Baigi bailīgi un kruta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Bijām ar klasi siguldā, zaibis bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Biju neilgi pēc izveidošanas, tajā kas Siguldā. Forša padarīšana. Nobrauciens melnajai trasei ir pašās beigās, bet ir jau tādi, kas līdz tam nemaz netiek. Un jā, jābūt līdzi kādam pilngadīgam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 tajā kas Siguldā. Forša padarīšana. Nobrauciens melnajai trasei ir pašās beigās, bet ir jau tādi, kas līdz tam nemaz netiek. Un jā, jābūt līdzi kādam pilngadīgam. Vaitad ir arī cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Jā, venstspilī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Bijām ar klasi pirms varbūt 3 gadiem. Melno trasi negāju, jo diez gan pārmīzu,, kur bija jāiet pa trosi un man gan liekas, ka augšā varēja pie vienas troses pieturēties, varbūt tomēr bija divas. Un pats trakākais tur man bija tas, ka dažviet attālums starp trosēm bija lielāks par manu augumu un nācās kaut kā uz pirkstgaliem maukt. Pašās beigās, kur uz koka jāuzkāpj vispār cik ilgi čakarējos, jo tur bija daudz par lielu nekā mans augums. unun no melnās trases troses tā pat varēja nobraukt neejot to trasi. Siguldā. Edited May 27, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 unun no melnās trases troses tā pat varēja nobraukt neejot to trasi. Siguldā. Un to kā vienmēr uzzin tikai beigās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Tiešām tur ir jautri Nav jau obligāti visas pēc kārtas jāiet , bet tā ir jautrāk Melnajā ir zajabis .. Ja ir bail no augstuma labāk nebraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Siguldas trase ritigi cepija... kadus paris gadus atpakalj biju. Ar čomu gribejam izcelties un vnk izskrejam tas visas trases nezeliga atruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Siguldā nekā grūta īsti nav, bet Ventspilī ooo jā!!! Un pats trakākais tur man bija tas, ka dažviet attālums starp trosēm bija lielāks par manu augumu un nācās kaut kā uz pirkstgaliem maukt. cik tad tu garš esi? 1,60m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 tgd melnaa trase siguldaa ir garaka. tur vel viskautkadi sudinji... pateikshu taa.. speka visam pietika bet dazhaas vietaas bij bailes.. un taas trases ir viegli iziet bez pieaakeshanas.. otro reizi jau ar dzhekiem gajaam uz laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 cik tad tu garš esi? 1,60m? Gruta vinja nav sausaa laika bet slapja laika bija taka bija... visu laiku lietus lija un visas troses bija slapjas. Tapat ari dublji bija daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 pateikshu taa.. speka visam pietika bet dazhaas vietaas bij bailes.. un taas trases ir viegli iziet bez pieaakeshanas.. otro reizi jau ar dzhekiem gajaam uz laiku... Es Ventspils trasi pabeidzu ar slapju muguru, un nobrāztām rokām! Bet man patikās.Negribējās nemirkli padoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ozolkalna ar ir . nu blakus žagarkalnam. diezgan liela trase. patika. bet tur ir nu vnk viena liela nevis sūda krāsas. tur forš prikols. stāvi kādus 5m virs zemes un tev vnk jālec zemē no koka. un tikai pašās beigās tas mehānisms nofiksējas. riktīgi nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Sen biju ar klasi siguldā.! Melnā trase bija grūta + vēl grutāk bija , jo viss bija dubļos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peek_peek! Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 lw neesmu bijis, bet pagaisvasar biju Igaunija - tur gan bija vnk super - kados 5 limenos bija sadalit, maza teriotrija, interesanti tas, ka izejot 1.limeni tika tikai 2. limeni, izejot 2.limeni vareja tikt tikai 3 limeni utt - karoc - katrs limenis aizvien augstak un augstak - riktig forsi gaja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Pirms 15 minūtēm,ierados atpakaļ no Siguldas. Totāls nogurums un bezspēks. Trases tiešām interesantas,dažas pat sarežģītas. Tākā uz turieni biju 1 reizi,tad bija samērā interesanti. Visvairāk patika protams melnā trasse,jo tā ir visgrūtākā. Un tur tiešām nācās pasvīst,bet beigās pabeidzu visas apmēram pa pusotru stundu. Nu un kopsummā - esmu apmierināts. Vislabākie manuprāt bija nobraucieni ar trosi,un tautā sauktais ''Tarzāns''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ir kadas bildes vai kas ? Nevaru iebraukt kas ta par trasi un ka izskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 http://www.kakiskalns.lv/foto/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now