Jump to content
GIGN Forum

Jautras Spelites


Mahmeds
 Share

Recommended Posts

kr4 zinu dazadas smiekligas spelites. Gribu padalities ar citiem un ceru, ka citi arii padalisies ar savam dainam.

let's go.

1) "Gludeklītis"

var spelet abu polu parstavji. Visi sastajas apliti tiek, izvelets speles vadītājs un tas nogulas pa vidu. Parejie tikmer splauj guloshajam virsu. Un tas cilveks, kas gul, tam ir visu laiku jaizdvesh tadas skanjas kaa "cis" cis" cis" "churkst" "churkst" utt. Un visi apli stavoshie labi izklaidejas.

2) "Dīkā roka"

Var spelet arii jebkursh pols. Un galvenais to var darit vienatnee. Apsedieties ar savu svaru virsuu uz rokas , taa lai roka butu zem celgala. Nogaidiet kamer taa pilnibaa notirpst. Pec tam saciet sev pieskarties ar pusmirusho roku un jums liksies , ka kada sveshaa roka jus visu laiku chamda. Var tikt pie dalitam izjutam un atra laika pavadishanas vienatnee.

3) "Akmens seja"

Vispar zinama spele, bet enivei. Vairaki puishi, apalsh galds, viena damite. Damite zem galda, puikiem akmens sejas un ir jauzmin pie, kura damite ir piesukusies.

4) "Pepija garzeķe"

Vispirms jasaedas zirnji labi jasadzeras piens. Japagaida kada stundinja un tad jaizspiez pa lejas galu "pusskjidricki" un tas jaievieto garajaa zekjbiksee, bet viena staraa tikai. Un tad spele var sakties. Spele visi, iet pa apliti muzikas pavadijumaa iet iet iet un tad tiek partraukta muzika (piem fairy tale) un zekjenes turetajs šķiļ to pret zemi aplim pa vidu. Pec tam visi viens otru nopeta un kam visvairak vasaras raibuminju uz sejas tas ir Pepija garzekje. end.

5) "Brille"

Spelee tikai puikas. Viens ir speles vaditajs. Tas gulas zemee un atver plashi muti valjaa. Parejie tikmer rindas kartiba censhas iechurat speles vaditajam mutee netrapot uz brilles (tipa podam malas doohh..) tas , kas trapa tam jamainas vietam ar speles vaditaju. fun

6) "Krekerīši"

Spēlē atkal puikas. Noliek cepuminju pa vidu. Visi pulee rakjetes tas, kas kulminacijas bridi netrapa virsuu cepuminjam tam cepuminsh ir jaaped.

7) "Zivs acs"

Spelee pa pariishiem m+f. Janotiek dzimumaktam sunisha pozaa. Tad puika iesprauz damitei pirkstu strauji aniitii. Damite griez galvu uz atpakalu , bet tadejadi sanak jau tikai vienu aci saniski pagriezt un mes galu galaa iegustam zivs acs efektu.

8) "Rodeo"

m+f. pron, doggy style. Dzeks kartigi ietin roku meitenes matos un tad skali saka meitenei:"Tava mate zini bija labaka". Un tad dzekam pec iespejas ilgak ir jacenshas notureties tipa seglos.

9) "Laimīgais Pērs"

Last game. Spele tikai isti vechi. Tris viri milejas tas, kas ieburzas pa vidu tas ir laimigai Pers :)

GL&HF

Link to comment
Share on other sites

Laimīgais Pērs ir forša spēle :) biju jau kaut kad dzirdējis, bet aizmirsu. Pepija garzeķe arī nav slikta.

Vecā labā spēle, kur 2 osta viens otra pirdienus un min, ko otrs ēdis.

ai, nu daudzas ir lasītas, bet es jau vairs neatceros.

Link to comment
Share on other sites

Tā neko vispār! Man nesen viens atsūtīja baigo sarakstu ar tādiem līdzīgiem prikoliem kā "Rodeo". Varēja labi izsmieties par šiem arī, bet daži vienkārši uzsit uz augšu, piemēram, tas par pirdieniem :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

OMG.

LOLOLOLOL.

Sen tā nebiju smējies.

Rodeo vienkārši ieOWN'o.

:superlol:

Link to comment
Share on other sites

Džeks ar meiteni mīlējas sunīšu pozā. Īsi pirms 'laimīgā brīža' džeks izvelk ārā, uzspļauj uz muguras un pasauc meiteni. Kad meitene pagriežās, tad pabeidz sejā.

Tā ir pusversija. Pilnais variants ir sekojošs:

saucas: Pirāts

Džeks ar meiteni mīlējas sunīšu pozā. Īsi pirms 'laimīgā brīža' džeks izvelk ārā, uzspļauj uz muguras un pasauc meiteni. Kad meitene pagriežās, tad pabeidz vienā acī un iesper pa vienu kāju un mūk prom. Skuķis skiren pakaļ klibojot, ar vienu aizmiegtu aci un kliedzot āāāā. Nu gluži kā pirāts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...