Jump to content
GIGN Forum

Lost


Traffic
 Share

Recommended Posts

SPOILER ALRERT! a varbūt arī nē, bet brīdinājis esmu.

Tātad. Murgs. Pat nezinu ar ko sākt. Varbūt ar to, ka normālam cilvēkam tas sviests uz beigām man liekas varēja šķist tik pat nesaprotams kā man. Par pēdējo sēriju nemaz nerunājot. Vispār jau sāka jukt, kur kas kādā laikā atrodās ko kā ar ko kad kāpēc? Es negribu, lai man tagad visu storiju uz beigām paskaidro, bet tās pēdējās sērijas lietas. Kas tad beigās bija tas dzīvais Locks? Tad, kad Jākobs Benam teica - what about you? Tur bija kaut kas jāsaprot? Kādā sakarā Jākobs pirms tam dzīvē pie visiem bija pabijis? Tik daudz lietas neskaidras, ka vairs pat nevienu atcerēties nevar... Ā, kur īsti palika tas pārītis, ko beigās džungļos satika trijotne? Ai, varbūt uzraksta kāds vienkārši savu versiju. Beigas tik debīlas man šķiet. Praktiski viss palicis neatrisināts. Jautājumi var būt simtiem. Kaut vai kādā sakarā Ričards var dzīvot entos gadus, kas pie velna vispār ir Jākobs? Beigas man tagad liekas tādas it kā es skatītos tagad kaut kādu hvz zinātnes filmu no kuras es neko nesaprastu. Prosto, nav filmas vairs par ko tur maz iet runa.

edit: ā, un es taču neesmu kļūdījies, šīs ir seriāla beigas? Pat ja nav, tā pat murgs.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=37103 - itkaa bet nu te jau var apspriest

Man emoocijas laikam taadas pashas- jaagaida... reaali ja uzmmaniigi noskatiitos visas ieprieksheejas sezonas tad jau bik skaidraaks viss kljuutu be tnu chista wtf...

Vnk es sapratu labaak nedomaat, jo liidzz shim kas notiks bija totaali neuzminams, un nedomaaju ka kautkas mainisies....

Cik sapratu , kas tur seerijas saakuma abija, tie 2 ir kkaads pirmsaakums, tas viens nevar tieshi nogalniaat otru tapeec vinjam kkaa... ai blje nav ne jausmas kas tur notika.... Piemeeram tas kugjis nevareetu buut, ka uz taa kugja ir tie Francuuzhi, kas ieradaas... huvinjshzin

Link to comment
Share on other sites

jo Lost ir #2 seriaals. ever. :)

:muahaha: Paskaties visādus FOX serials toplistus, var redzēt, pēc cilvēka skatījumiem in the first place is, the one and only, DR.HOUSE, stfu .

NU LOOOL, VIENA, VIEEEENA DRUKAS KĻUDAS, DRUKAS. NU neieraudzīju, uz ātro rakstītīju. Ak dievs.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

:muahaha: Paskaties visādus FOX serials toplistus, var redzēt, pēc cilvēka skatījumiem in the first place is, the on and only, DR.HOUSE, stfu .

by the way your english sucks! Tā kā nedirs, ka esi kaut kāds engliš ģēnijs.

Link to comment
Share on other sites

:)

Erm, kad mēs esam kaut vienu, vismaz aptuveni atbildu dabūjuši uz kādu jautājumu kādā LOST'a sērijā? :) Personīgi es ceru, bet pats arī patiesībā apzinos savu naivumu, ka nākamajā, finālsezonā, mēs dabūsim kaut vai fantastiskas, bet vismaz atbildes - nevis dabūsim šāda žanra garadarbiem diemžēl visai banālo un izplatīto noslēgumu a la "atbilde ir Jūsu galvās, skatītāji" un tukšu pamuldēšanu. Ja godīgi, šausmīgi interesē kā paši seriāla veidotāji izies no tās putras, ko viņi paši ir izveidojuši - vai viņi godam to izstrēbs ar loģisku noslēgumu bez pretrunām, vai arī dabūsim augstākminēto, banālo noslēgumu :).

Link to comment
Share on other sites

media, tas ir mans subjektiivais viedoklis. Surr, tik traki jau ar nav, kaa tu saki. :D paaris skaidriibas ir ieviestas seriaala gaitaa. man patiik, ka vinji uztur labu intrigu. par Lost`u var normaali debateet. domaaju, ka tam ir pat izveidos kaads speciaals forums. tur ir daudz, daudz par ko debateet. :)

liidz shim veidotaaji nav mani pieviilushi. neskaitot shiis dienas seeriju. tomeer buushu naivs un likshu ceriibu, ka viss tiks forshi paskaidrots naakamajaa sezonaa ! :aha:

Link to comment
Share on other sites

izskatās, ka jakobs un tas čalis, kas sevi uzdod par loku, ir kkādi seni dievi, kas savā starpā kko nevar sadalīt un tāpēc viens no viņiem grib jakobu nomušīt. to pierāda tā sīkā epizode, kur viņi abi senos laikos sēž plaudmalē un grillē zivi, bet viens no viņiem saka, ka vēlās, kaut varētu jakobu nomušīt, bet acīmredzami nevar, jo dievi dievus piežmiegt īsti nevar. varbūt esmu debīls, bet tā statuja bija ēģiptiešu saules dieva Ra statuja un tajā adītajā paltrakā bija attēloti cilvēki, kas pielūdz sauli, tātad jakobs varētu būt Ra.

Beigās tas viss izrādīsies par 2 kauslīgu dievu kašķi diezgan episkās proporcijās :)

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Ai, nu tas ir Lost's. Kaut kad šitajā vai iepriekšējā sezonā es pārstāju mēģināt izprast katru sīkumu, jo sapratu, ka tā var vienkārši nojūgties. Bet nu anyway baigi interesanti.

whitesnake, interesanta teorija. Man arī liekas, ka tas otrs čalis no sērijas sākuma ir iemiesojies Lokā. Bet tad sanāk, ka viņš ir nevis iemiesojies Loka līķī, bet kaut kā to noklonējis un iemiesojies klonā, jo Loka līķis taču bija tajā kastē. Haha, foršs teikums īstenībā. Bet nu es nedomāju, ka Džeikobs ir Ra, jo kāds pie velna sakars šim seriālam ar Ēģipti ? :)

Beigas arī megasapistas, tā arī nevar saprast, vai tā bumba uzsprāga vai nē. Un vispār, ja arī uzsprāga, tad kādā faking veidā tā bumba neuzsprāga nokrītot lejā ? Nu labi, viņa tur iekrita kaut kādos dubļos, bet tā kritiena trieciens tāpat ir n reizes lielāks, nekā kad pusdzīva Džuljeta sit pa to ar plaukstas lieluma akmeni.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Man parāva dusmas kad beidzās.. bļe.. tagad tiiik ilgi būs jāgaida :/

Es arī par whitesnake teoriju.. izklausās visnotaļ ticama.. Moš otrs ir tipaš sliktais. you now, neverending story about good and evil. Jancobs toč nav parasts mirstīgais. un Traffic. tas par to Ričardu, viņš pats teica, ka viņš tāds ir dēļ Jacoba. + vēl kas tur teica? fake Loks, ka Ričards ir like advisor.

Un tā nav Ra statuja, Ra mums izskatās šādi

Edited by Reno
Link to comment
Share on other sites

Tā kā skaidri nekas nav pateikts, tad atliek tikai spekulēt. Eye of Horus ir redzams tajā whatever the hell it is, ko viņš beigās ir pabeidzis. Daudz neko negribu rakstīt (jo gribu ātrāk aiztīties gulēt), bet kaut kā interesanti liekas, ka šī visa padarīšana (kas notiek iekš Lost) ir vairāk vai mazāk saistīta ar cipariem/matemātiku :lalala: . Bez tam mūsu džekam (Horus) ir, kā izrādās, šādi tādi rēķini kārtojami ar Setu. Tā statuja, lai gan īsti nav, tomēr atgādina Ammit.

Link to comment
Share on other sites

biš paskatījos par tiem ēģiptiešu dieviem utt un tiešām Ammit ir krokodila galva, kas arī lostā bija redzama, vai vismaz ļoti līdzīga. ja mana šizīgā teorija ir kautcik pareiza, tad Ammit ir Jakobs, kas ir pēcnāves tiesnesis, kurš izšķir likteni pēc nāves. viņš var piešķirt mūžīgu dzīvību aka Ričards vai aizliegt pēcnāves dzīvi, ko viņš laikam izdarīja ar to čali, kas tik ļoti grib viņu piebeigt.

enīvei, tikai 9 mēneši un mēs redzēsim, kā tur īstenībā ir :)

:beer:

Link to comment
Share on other sites

Mana versija ir šāda- Sērijas sākumā Džeikobs sēdēja pludmalē, ēda zivis un skatījās uz burukuģi, kas gatavojās piestāt pie salas, pie Džeikoba pienāca viens cits čalis (iesirmi matiņi, bārdiņa), kurš teica: "Tu taču zini, ka es tevi gribu nogalināt?". Tātad šis otrs čalis ir kautkādā veidā ticis Loka veidolā un pārliecinājis Benu nogalināt Džeikobu. Iespējams, ka viņš pats to nedrīkstēja darīt, jo tur varētu būt kautkādi stulbi noteikumi vai kaut kas tāds. Un vēl man šķiet, ka Džeikobu nedrīkstēja nogalināt, manuprāt viņš bija one of the good guys :D

Link to comment
Share on other sites

Man nau kaut kas skaidrs! Kad Džeikobs teica "vini jau naak"! Ka ari kapec palika tikai kaja no statujas? Vai bus spradziens vai ari atkal parvietosies laikaa! Cik esmu izlasijis visa 6.sezona bus veltita varoniem!

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, Lost jēga grozās ap brīvās gribas jautājumu un determinismu. Jēkabs varētu būt determinisma (=dieva?) alegorija, kamēr Jānis Loks/viņa iemiesojums - brīvās gribas (un par labu šai teorijai liecina arī paša Jāņa Loka vārds - Džons Loks ir viens no nozīmīgākajiem liberālisma teorijas pamatlicējiem, cilvēka identitātes un apziņas skaidrotājs, empīrists). Tā kā "statujas ēnā atrodas Viņš, kas mūs sargās" (Ričarda atbilde ("ille qui omnes servabit") uz trešā grupējuma jautājumu), trešajam grupējumam šķietami vajadzētu būt determinisma nometnē, taču tādā gadījumā nelielu neizpratni rada Ričarda piesliešanās deterministiem (jo viņš vienmēr ir bijis uz vienu roku ar Vidmoru un viņa sievu), kā arī Ričarda-Bena-Vidmora-Loka attiecību tīkls. Lai gan es pieļauju, ka nesenā pagātnē brīvās gribas nometnes grupa ir sašķēlusies (Vidmora sievas apzinātā sava dēla (Faradeja) nošaušana, kurš vienmēr ir bijis brīvās gribas nometnē). Arī tie tēlu vārdi (Ruso, Hjūms, Faradejs, Loks uc.) man izraisa ļoti smagas aizdomas, ka vai nu atrisinājums tik tiešām ir reti jēdzīgs vai, visticamāk, tas ir ļoti veiksmīgs veids kā pie seriāla skatīšanās noturēt arī tos, kas tajā mēģina iedziļināties :)

Link to comment
Share on other sites

Tomeer Lost tie jautaajumi ir tik daudz, ka neticaas, ka pietiks ar vienu sezonu lai visus atbildeetu...

Un vispaar shitas seriaals ir taads, kurš skatiitaajus piesaistijis ar savaam misteerijaam, kuraam reaali nav noziimes un katru ieprieksheejo sezonu var paarstaatstiit dazhos vaardos( pirmaa sezona- pazudushie nonaaca uz salas) un tomeer vinsh nezin kaa ir piesaistiijis nereaali daudz skatiitaajus, un ja nosleegums un visas atbildes buus logjiskas, tad ar lielaako prieku noskatiishos visas sezonas veelreiz, lai redzeetu kaa tur viss sasaistaas....

Link to comment
Share on other sites

:) Personīgi es ceru, bet pats arī patiesībā apzinos savu naivumu, ka nākamajā, finālsezonā, mēs dabūsim kaut vai fantastiskas, bet vismaz atbildes - nevis dabūsim šāda žanra garadarbiem diemžēl visai banālo un izplatīto noslēgumu a la "atbilde ir Jūsu galvās, skatītāji" un tukšu pamuldēšanu. Ja godīgi, šausmīgi interesē kā paši seriāla veidotāji izies no tās putras, ko viņi paši ir izveidojuši - vai viņi godam to izstrēbs ar loģisku noslēgumu bez pretrunām, vai arī dabūsim augstākminēto, banālo noslēgumu :).

lostam viss scenārijs līdz šim ir bijis nenormāli nevainojams un kruts (manā skatījumā, ja nu kāds te grib sākt dirsties). Un es ticu, ka viņiem ir ļoti foršiņš skaidrojums par to

1) kas ir Džeikobs

2) kas ir viņa arch rivals (kas acīmredzot tagad izskatās kā Loks)

3) kas ir Monsters?

4) kas ir Ričards un kāpēc viņš tāds ir

5) kas uzcēla templi & statuju

6) vēl miljons jautājumu

Es personīgi NESPĒJU iztēloties kas tur tagad notiks pēc tās ūdeņraža bumbas prikola, bet nu man ir spēcīga ticība, ka viss tiks forši parādīts un paskaidrots. Un es ļoti ceru, ka Džulieta izdzīvos, jo es viņu mīlu ^_^

pie tam, losta veidotāji ir pateikuši, ka pēdējā sezonā pastāstīs salas noslēpumu. Tā ka vissvarīgākā atbilde tomēr tiks dabūta.

p.s.

žēl īstenībā džeikoba un faradeja, man viņi abi patika, lai gan džeikobs bija tikai vienā sērijā :)

p.p.s.

vjuberi, nu lol, tie latviskojumi Jānis un Jēkabs sux.

edit:

lol @ baskuseperatists par "viņa versiju" :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...