Jump to content
GIGN Forum

Jautājumi Par Pc

Recommended Posts

par socketiem.. cpu-z uzzināju, ka mans P4 izmanto socket 775 LGA. jautājumi:

1) tā kā nekur everestā neatradu info par socketiem, īsti nesapratu - tas nozīmē, ka mana mātesplate atbasta tikai šo socketu, right? jo nevar jau būt, ka ir vairāki socketi, vismaz tā man liekas. sakiet, ja kļūdos..

2) ko nozīmē LGA?

par video.. kā tur ir, es savas mātenes pci-express x16 slotā varu bāzt jebkuru karti?

Edited by Izliecies

nu jā, tā tas bija domāts.

vēl jautājums konkrēti par m79.lv..

tur pie vkartēm ir atlasīšanas sadaļas - kopne. un ar pci-e x16 saistīti vairāki. "Pcie x16", "Pci express" un "1 x pci-e x16 (x4 mode max.)". domāju, ka īstais ir pirmais, bet gribu pārliecināties - "Pci express" laikam skaitās sliktāks vai kāds, salīdzinājumā ar pirmo, bet tas pēdējais kkāds dīvains vispār. kā tur ir?

labi, pēc acido iedotā linka laikam kaut ko izzīlēju par proci.

sockets man ir 775LGA aka Socket 775, kas laikam skaitās pat diezgan labs, cik saprotu. viņam, cik skatos, var bāzt virsū jaunos intel divkodolu procesorus. tā ir? man tikai nepieciešams apstiprinājums. vai noliegums. es gribu zināt.

Edited by Izliecies

vēl jautājums konkrēti par m79.lv..

tur pie vkartēm ir atlasīšanas sadaļas - kopne. un ar pci-e x16 saistīti vairāki. "Pcie x16", "Pci express" un "1 x pci-e x16 (x4 mode max.)". domāju, ka īstais ir pirmais, bet gribu pārliecināties - "Pci express" laikam skaitās sliktāks vai kāds, salīdzinājumā ar pirmo, bet tas pēdējais kkāds dīvains vispār. kā tur ir?

labi, pēc acido iedotā linka laikam kaut ko izzīlēju par proci.

sockets man ir 775LGA aka Socket 775, kas laikam skaitās pat diezgan labs, cik saprotu. viņam, cik skatos, var bāzt virsū jaunos intel divkodolu procesorus. tā ir? man tikai nepieciešams apstiprinājums. vai noliegums. es gribu zināt.

Pie katra procesroa .. ir rakstīts klāt.. kādus soketus viņš atbalsta! (starp citu!)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...