GooD`MeN Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Eziiic izdomaja uzrikot tusu Liepajaa,un es viennozimigi piebalsoju par...Tatad 5d-7d tiek rikots tuss liepajaaa! Pikniks pie ezera.Pelde ezeraa..maratons gar ezeru! viss buus! Cik noprotu liepanjieki nerunaas pretii,tadi kaa Nightmare,plikais,0,7lb,Huseins un Lukesh nerunaaas pretiii Bet no Riigas planojams dosies Eziiic,Jimmij,n0r3k,cash un vel kads...Taa kaa iesaku laicigi pieteikties,jo cilveku daudzums ir lidz 8-10cilveek...izguldiit atradiisies un partiijs bus ok....Dodiet zinju,un izdomasim kas un kaa... Eziiic vaac autinju no Riiigas....Pieteikties sheit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 HA HA, PEDOWAGEN STRIKES BACK!!!!11oneone Tiem, kas tankā: eža eklipse pēdējā gign tusā tika nokristīta par t3h pedowagen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Bļin,. tieši šo 6dien ir mans šīs nedēļais vienīgais brīvais vakars, kuru tomēr man ir jāpavada ar čomu viņa dzimšansdienas pārtijā, jāsatiek vēl dahuja cilvēki, jo neesmu uz mājām bijis jau 2 nedēļas, tieši šonedēļ 5dien kaut kāds krāns lektors brauc vadīt īpašās lekcijas, kuras ir tikai 4 visā gadā, arī 6dien viņas ir... vienkārši kārtējā izjātā nedēļa... cik forši, ka viss izdodas kā pa plauktiņiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Shausmonit tev jabuuut...pajat par to partiiij! mums buus savs neesmi di1rsa un tev jabuuur! Ceru ka Teedys un T0maasss arii buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Varbūt, tikai varbūt kaut kā izlavierēšos, ka 6dien uz tām sūda lekcijām neaiziešu un pievienošos uz piektdienas vakaru, cikos jūs sākat, kur un kā? Es laikam tikai ap 8ņiem vakarā tikšu brīvs, nu ceru ka ātrāk, bet karoč saki kur un kā ir savākšanās... nē labāk varbūt nesaki, lai manī mostas intriga Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Eziiic domaaa uz kadiem 19:00 sakt! domaa iet uz PABLO! Ietuseet un grillet! Eziic saka, ka pirmais dzeriens @ PABLO uz vinja reekjina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 blja atkal eziic ar nor3ku milinasies eklipsee.. bet tas ta.. netieku,, jasvin sava dzinshindiena ar radiem n draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Noreks ir ārzemēs, viņa nebūs. Sūdīgi man, no otras puses - man būs Gūdmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Gūdmens ir tavs garantēts... (sex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 jautājums - kāpēc Pablo, ne Fontaine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Es ar tevi, pārējiel ia smird uz pablo pie smirdekļiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Tur janjem kjeedes lidzi Un tur kaut kads shit`s sho wiikend Nightmare smird elpa XD Edited May 14, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 eu nu dzeki, tas vairs nav forsi ka viss tiek pazinots pedeja mirkli... kapec sito nevareja izdomat 2 nedeljas atpakalj? man jau atkal ir sastadiiti plaani weekendam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Tāpēc, ka gūdmena vecene brauc uz Saldu tieši šitajā weekendā un ātrāk viņa nevarēja izdomāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 man liekas, ka kāds *KLEPUS*gudmens*KLEPUS* ir zem tupeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 Zem tupeles? Tā nu gan reāli nav! Vnk vakar tikai uzzinaju ,ka shamaa grib laist kartupeljus stadiit radiem Tas nozimee,ka varu atlaist kārtīgi Un protams,ka es piekritu viņu palaist uz SALDU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 ehz, tieši drifta laikā nu nekas, vasarā ganjau sadzersim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 nu nekas, vasarā ganjau sadzersim Vasaraa arii daudz drifta draga pasakumi, jaieplano shitaadi party laiciigi Megatusa datumus cerams vairak vai mazak atstajam uz augusta beigaam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 ezhonkul kaa jums tur tas auto pildās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 SHOTGUN! Nak3D netiek, JimbugA nav sakonektēts, jo nejēdz samaksāt par netu, un kaamis vēl nav ievilcies skaipā. EDIT: kaamis ievilkās skaipā, viņam sesija tuvojās. Karoč nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Diemžēl netieku, apsolīju ar džekiem uzspēlēt Grīziņkalnā strītiņu un pēc tam kaut kur pasēdēt. Žēl, bet laikam šoreiz jāizlaiž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 wl, mēs izdomājām, ka tev arī jābrauc. Vieta mašīnā jau aizsista. LĪDZ PĒDĒJAI ELPAI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Būšu iespejams !!! GooD tu esi riktiga vafele ! pekšņi es šo visu uzzinu !!! bija doma jau uz šo: Autorally Talsos Bet laikam izlaidišu ralliju,jajau džeki vares No Rigas lidz šai vietai atvilkties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 Eziiisha mashiiinaa vel ir 2vas briivas vietas...Cammooonnnn....Neesiet geji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Džimmijs laikam nogopīts un vairs nav starp dzīvajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts