Jump to content
GIGN Forum

Unban Plz


Hi_dady
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 21015

| ADMINS: Pinky

| NOBANOTAIS NIKS: NoThX

| NOBANOTAA IP: 84.237.164.32

| IEMESLS: wh, taa teica hwans

| UZLIKTS: 11.05.2009 01:21

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/21015

+-------------------------------------------------------------------

Kicked :"wh, taa teica hwans, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi

atvainojos ka nomainiju nick bet uz ice_worl un pool nebija velesanas spelet ar isto nick.

demo pievienoshi tiklidz paradisies pie demo.

Link to comment
Share on other sites

Nav tur tajā demo nekā. Un hwanam šodien visiem bija wh. Vispār vajadzētu izdomāt ko darīt gadījumos, kad kāds noreportē čīteri, tu viņu nobano un beigu beigās dabū par sevi sūdzību. Jā, varētu pie katra noreportētā čītera vilkt demo ierakstus, skatīties viņus un tikai tad banot konkrēto personu, bet ja jau šobrīd var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt cik admini laiku pa laikam parakājas statos pēc noreportēto čīteru IP adresēm un viņus nobano, tad demo ierakstu obligāta skatīšanās pirms banošanas šo cilvēku skaitu samazinātu līdz apaļai nullei. Tātad principā pa ausīm būtu jāatraujas tiem, kas šos čīterus reportē kā, viņuprāt, 100%entīgus palīgprogrammu lietotājus. Nu lab, tas tā.

EDIT* Tā kā man neviens neļāva izteikties sūdzībā par manu banu un paspēja viņu aizlockot pirms es viņu pamanīju un tā kā iesāku runāt par reportētajiem čīteriem, izmantošu iespēju, lai noquotētu izrakstu no Aizmukušo Čīteru topika:

Tātad:

un

man liekas, ka to topiku būs jātaisa ciet, no viņa nekādas jēgas tāpat nav.

es neesmu pelnījis. :) Un no topika ir jēga, ja vien kāds viņu ik pa laikam vispār apskatās un pabano pie nosacījuma, ka reportētie cilvēki patiešām ir čīteri nevis kāds foruma iemītnieks to ir izpīpējis no zila gaisa.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Tātad:

un

es neesmu pelnījis. :) Un no topika ir jēga, ja vien kāds viņu ik pa laikam vispār apskatās un pabano pie nosacījuma, ka reportētie cilvēki patiešām ir čīteri nevis kāds foruma iemītnieks to ir izpīpējis no zila gaisa.

eziic, ehh, naivais. Ne visi spēj atpazīt wh, aimu kaut vai to pašu norecoil. Ja tu tos demo neskatījies, tad jautājums, cik gan vēl var būt nobanotu nepatiesi apvainotu spēlētāju? Nav labi, nepavisam.

Link to comment
Share on other sites

Ak, Kungs. "wh, tā teica hwan" ēēm, pinky, es būtu topa 1. vietā starp banotājiem, ja klausītos hwanā un, protams, 80% būtu nepatiesi bani. Ar viņu ir divas lietas, proti, vai nu viņš kādam dirš kaut ko virsū, vai nu viņš spamo admin čatā par wh :) Pinky, esi liels puika - izdari secinājumus.

p.s ezīc, no topicka vienīgā jēga ir tad, ja ieraugi kādu čali no "aizmukušo" saraksta un pievērs viņam super uzmanību, bet lai banotu tikai tāpēc, ka kaut kāds čalis bļauj, ka viņam ir wh ar nav riktīgi, kaut kas līdzīgs šai situācijai. To varētu pielīdzināt, ja katru reizi banotu čaļus, kuri uzrādās uz "xcheck", protams, tu pievērsīsi lielāku uzmanību, bet nejau akli banosi. Un, jā, tas bans ezīc izskatās samērā akls, liekas, tu viņu nobanoji tikai tāpēc, ka viņš labi spēlēja un apmēram tā "gan jau čalim bija tas wh". Šādās situācijās ir labāk parunāt ar citiem adminiem un palūgt, lai šie ar pavēro un tad pa visiem izspriest un, ja tomēr nav šī pārliecība - nu nebano viņu.

p.p.s Hi_dady, banu noņēmu.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

To banu, par kuru bija reports es uzliku tīri automātiski, pat nemanot, ka čalis joprojām spēlēja serverī, līdz ar to no vienas puses mana vaina, ka nepamanīju tādu faktu un čali nepaskatījos. Un par tiem Aizmukušajiem Čīteriem - nedomāju, ka ja, piemēram, ngEAr vai minds tur ir ierakstījis, ka kāds tādā un tādā laikā ir spēlējis ar wh un aimu, būtu pamats viņiem neticēt un tam nav nekāda sakara ar tirliņiem, kas ikdienā bļaustās pa serveri par to, ka kādam ir čīti, tādās situācijās eju specos un skatos ko viņš tur ir ieraudzījis, aklu banu tikai tāpēc, ka 'viena tante teica' no manas puses nekad nav bijis. Manuprāt tās ir divas dažādas lietas, bet ja es kļūdos - okej, izlikšos par beigtu un tajā topikā vairs nerādīšos. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Ezi, tu mani ne tā saprati, bet ko tur daudz, varbūt, arī ir labāk, ka pārāk lielu uzmanību tam topickam nevajag pievērst. Cik esmu paskatījies pēdējos banus no aizmukušajiem čīteriem, pilnīgi liekas, ka 50% no tiem ir nepamatoti. Vairāk gan iet runa par csdmu, ar pubu šādas problēmas nav bijušas.

Kaut kā gribās redzēt ko Pinkys rakstīs sakarā ar šo banu.

Link to comment
Share on other sites

ja tu šausmīgi gribi tos reportētos čīterus banot, tad skaties pats demo, nevis viena tante teica...

jēgas tur tiešām nava, jo ir divi varianti:

1) čīteris ienāks atkal, tad viņu nobanos, viņš gignā vairs nespēlēs

2) čīteris vairs gignā nenāks un nespēlēs

tā ka abos variantos iegūstam vienu un to pašu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...