Jump to content
GIGN Forum

Zz Čempionāts


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Nu ko klausaties, gribēju likt pie Nakts/Rīta spams, bet tur manu postu noignorētu vai arī tik divi repleji uz viņu būtu un viss.

Kaut kur februāri vai kad, viens čalis no manas klases kaut kādā veidā uzzināja par kaut kādu tur nezināmo ''ZZ čempi'', so, mēs uzreiz nodomājam, ka kārtējais sūds. Bet skolotāja piespieda mūs pierakstīties, un visi ļoti nopūtās, un vienkārši neko nedarīja, labi, atnāca pirmā ziņa, ka esam pieņemti un tagad vajag izdomāt ''Radošu stafeti'' un nosūtīt bildes, žūrijai. Kuri lems tiekam pus-finālā, jeb nē. Labi, te atnāk vēstule ''Apsveicam jūs tikāt pus-finālā'' OMFG :D Neko nedarot (nu labi viens čalis visu darīja un viss) tikām pusfinālā, tagad cīņa mums bija Hanzas vidusskolā, kur Rīgas un Rīgas rajona pusfināli bija. Okey, atbraucām uz to vietu, papilno 6.-8. klasnieku, viss saspiets, garderobē smird. Un nu tad viss sākās. Bija ap kādām 15visdažādākām staffetēm, un tad galvenais, kad bija jānostājās uz apbalvošanu, mūsu klase jau pārģērbās un jau gribēja iet prom, jo mēs zinājām, ka esam ap 5.-6. vietu. Bet smieklīgākais tas, ka visas pārējās skolas/klases vēl stāv sporta tērpa/ ar plakātiem un kliedz. :10cm: Labi, otrajai vietai pasniedz sudraba čemodānu un viņi tiek uz finālu kas notiks 31.maijā Vērmaņa dārzā. Kur cīnīsies par galveno balvu ceļojumu visai klasei uz Vāciju, un tad Ufo (galvenais tiesnesis) saka, nu ko pirmā vieta ir......Rīgas............vidusskolai........................numur.......................................84. blin jūs vienkārši neticxēsiet kā mēs bļāvām un skrējām kaut kur uz centru, kaut vai to nevajadzēja darīt, bet tas bija vienkarši ideali, mums bija vienalga, ko tur citi bļauj ''būūū'' vai ''malači'' vienalga :D neko nedzirdejām, vienkārši šķaidijāmies kā suņi OMFG. Braucot mājās ar trolejbusu visi bija šokā un nespēja vēl noticēt tam. Tātad mēs iekļuvām finalā. Kas notiks 31.maijā vērmaņa dārzā. Tagad mēs esam skolas slavenības, visi iet garām un apsveic ar uzvaru, :10cm: (pusfinālā, nu lol :D ) skolotājas vispār visas šokā, kā tāda klase, kā mēs vinnējām.

''Rīgas pusfinālā 6. ? 8. klašu grupā ceļazīmi uz finālu nopelnīja Rīgas 84. vidusskolas 8.c klase un Rīgas Franču liceja 7.a klase, kas izcīnīja attiecīgi pirmo un otro vietu. ''

Esports.lv

P.S topiku uztaisīju, lai palielītos ar šo sasniegumu.

P.S.S Kāds nāks skatīties/atbalstīt 31.maijā Vērmaņa dārzā?

P.S.S.S Mūs kaut kad ap 4.maiju rādīs pa LTV7, takā skataties.

EDIT: Mums bija baltie, rozie bija ''ES ESMU PONIJS'', mēs visu laiku tos aprēcām, nu kā var būt tādiem dauņiem :D :D :D

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

jums bija tie rozā krekliņi? :)

ā tad jums bija tāds rēcīgs fail ja nemaldos, kad nosauc ķip skolu, un viens tik izskrēja laukā tāds priecīgs (varbūt tu?) un pārējie kā pohujisti stāv uz vietas :D bet pēc tam jau aizgāja. bet tie rozā tik fucking gay

anyway apsveicu, bet finālā gaidat, ka būs 10x grūtāk :)

Edited by clo?
Link to comment
Share on other sites

lol, Good Men, jābūt tādam daunim/debīlam/loham kar4 ej dirst vienkārši. Bļē citam cilvēkam piesaukt nāvi, ir zemākais līmenis kāds vien iespējams. Kaut tu nomirtu ar savu alkoholu :muahaha: un vēlreiz :muahaha: . Te nebija nemāzākās debīlības topikā, kā viss notika dzīvē tā arī pastāstīju, nepatīk? Ej dirst. Bļe daunis vienkārši kaut kāds. Esmu tagad slims un tādeļ neaprotu ''piedzērušā dauņu'' jociņus, negribās lasīt. Es nevaru aizliegt te postot šinī topikā, bet varu tev palūgt iet dirs. ;)

Izliecies > fināla radošais uzdevums bija jāuztaisa prezentācija par kādu sporta veidu kas nav attīstīts Latvijā? Mēs pat nezinam ar ko sākt. Tas radošais noteiks arī uzvarētāju, j būs jāprezentē lielu cilvēku priekša + žūrijas priekšā. Ceru, ka kaut ko nenočakarēsim kā vienmēr.

Bet arī 2. un 3. vieta normāli, 2. vieta - Baltijas valstis, un 3.vieta - pārgājiens pa Latviju.

Cerams, ka būsim trijniekā un, ka dabūsim daudz jaunu fanu, :10cm: tiekamies Vērmaņa dārzā.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

:muahaha: un vēlreiz :muahaha: . Te nebija nemāzākās debīlības topikā, kā viss notika dzīvē tā arī pastāstīju, nepatīk? Ej dirst. Bļe daunis vienkārši

kas ir daunis, Tu vispār zini. paņem, vienkāršāko pamatskolas anatomijas grāmatu(visticamāk, ka kādam 9 klasniekam būs ) un paskaties, kas ir DAUNIS, un daunisms vispār !!

tā kā es saprotu, ka posta autors nemeklēs, bet vnk kko nīdēs, tad paskaidrošu

skaidroju:

---

Kas ir daunisms? Daunisms ir vissmagākā problēma, kuru izsauc joda deficīts. Bērniem, kuru mātes grūtniecības laikā uzņem par maz joda, rodas nopietni garīgās un fiziskās attīstības traucējumi. Ir zems intelektuālais koeficients, izmainās ārējais izskats. Veidojas liels, plakans deguns, dziļi lokalizētas acis, bieza mēle, ievērojami palielināts vairogdziedzeris. Mati kļūst plāni, āda sausa. Parasti šie bērni ir maza auguma.

Vopshem aiztais savu paaksti tu mazgadiigaa palaistuve! :thumbsup:

P.s. Savu citatu esmu kopejis no kada,kas jau ko tadu lidzigu ir minejis!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Ak Dievs dauni, ja domā, ka esi vecāks par mani un baigi gudrāks (nedomāju, ka tāds dzērājs, kā tu, ir gudrāks par tādu kā es, kas visu laiku mācās, un tu visu laiku dzer)

Nekad nepatīk man dirsties ar kādu un vienkārši noignorēju, bet tagad to nevarēju, un vajadzēja kaut ko atbildēt uz tavu stulbo postu. Tātad, pirmkārt Ej dirst vienreiz. Otrkārt, es mierīgi dzīvoju un te pēkšņi tu uzrodies ar savu daunismu, uzraksti, lai es mirstu, tak ej tu dirst. Nepatīk topiks? Neposto, tev tik ļoti vajag +1 postu, lai tavā krājumā pie 3k postu pievienotos vēlviens? Nepietiek, ej dirst. Ej savā nakt rīta spamā, un uzraksti, savu debīlību, ka atkal esi komā. Dauni, bļe. Kā man riebjas tādi cilvēki/dauņi kā tu.

Vispār kāds kaut ko zin par to ''Heide park'', protams būtu daudz realāk ja atkal uz disney landu brauktu, nevis uz kaut kādu nezināmu Heideparku :10cm::slap:

āā un goodmen nereplejo, negribu, lai topiks pārvēršas par spamu.

Link to comment
Share on other sites

Goodij, Tu esi nolikts pie vietas, ej nokainies :DD Vāks, tā pārņirdzos :D :D :D:pizdiblee:

Apsveicu wl. tur, kur jūs vinnējāt, bet tā arī es nesapratu, kur jūs tur piedalījāties, zz čempis un tālāk ? Tā ķipa standarta stafete sportā bija domāta, kur kaut kādas šķēršļu joslas`n`shit vai kas? neierubījos...

Link to comment
Share on other sites

Nightmares, nu kā, sākumā jāizpild ankete uz pieteikšanos, tad tev aizsūta meilu (klasei) kur info kas jāizdara, mūsu gadījumā, vajadzēja izdomāt radošu stafeti, un nosūtī bildes & info, ja žūrijai patiks, tad klase tiek pusfinālā, kopā ir Latgales, Zemgales, Kurzemes, Vidzemes, Rīgas & Rīgas rajons, pusfināli, katrā novadā ir divas vietas tipja piemērs: Rīga un Rīgas rajons (Rīgas & Saulkrasti) un tā tālāk, tipja Dobele, Venstpils, Bauska, Cēsis....un no katra pusfināla tiek 2 klases uz finālu. Nu pusfinālos ir visādas staffetes, kā Balonu Dragreiss, šautriņu mešana, āķis, un citas.

Link to comment
Share on other sites

wl, heide parks ir normaals atrakciju parks. tur arii amerikaanju kalninji ir. pirmais nobrauciens ir visiivilaakais, varu pateikt :D bija tadaa sajuuta, ka izkritiishu no taa braucamaa aaraa.. :D heide parkaa varat saakumaa panjemt izbraukaat ar vilcieninju visu teritoriju, man liekas, tas paaraak daudz laika neaiznjem un tad ir radies priekshstats par visu parku.

Link to comment
Share on other sites

:group:

EUROPA PARKĀ ir foršāk un viņš ir arī lielāks,jo HEIDEPARKĀ maziem beerniem(oij tu tak pats tāds :muahaha: ),tur taa karuselju izvele!Jaa amerkaanju kalninji tur gan smagi uzdod adrenalinu un vel tur bija dazhas tads extremas atrakcijas :) Bet ir to veerts!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Sanāk, ja mēs vinnēsim, tad visu laiku tur braukāsimies pa karuseļiem? :( Bet ceru, ka visu apmaksā ZZ administrācija, nevis tā, atrod mums grabažu bussu, aizved līdz tai vietai, un nevis 5zvaigžņu viesnīcā, bet kaut kādā vienstāvu pansionātā :superlol: , un vēl pašiem jāmaksā par visu šito :o , es ceru, ka tomēr apmaksās visus karuseļus, ja nē, tad nzinu vai būs jēga braukt.

Link to comment
Share on other sites

Tur ir jamaxaaa tikai par ieeju! SKjiet tas maxaja vismaz agrak 35eiriki vienam,bet grupaam bija atlaides! Samaxaaa tos 30eirikus pie ieejas un apmeklele visus karuseljus pa velti! Tev tikai pa eshanu jamaxaa ,bet atrakcijas un visi shovi ir pa velti,tikai pa ieiejas biljeti jasamaxaa :)

Link to comment
Share on other sites

Tas tikai parāda to, ka tu mācies nepietiekami + varbūt vēl neesi sapratis, bet parasti gudri cilvēki nemācās visu laiku, emmmm, tāpēc, ka viņi ir gudri. Viss viegli ātri padodās, tātad tu esi duraks (spriežot arī pēc šī topika, jo nevarēja taču tā būt, ka reizi divās nedēļās neparādas kāds no taviem izcili gudrajiem un advancētajiem topikiem).

Link to comment
Share on other sites

Nu beidz, nav taisnība ne vienam, ne otram un vispār, cik var braukt wl`am virsū, nu lai viņš ir īpašs, bet nav jau katru reizi jāsaka cik viņš stubs... Katram ir sava taisnība, bet ir varianti, kuros to labāk paturēt pie sevis...

Man no karuseļiem paliek slikti :D Vismaz bernībā tā bija, varbūt ir kas mainījies, bet nu es nez :D

Edīte par zemākesošo:Nevajag uztraukumā spaidīt dahujareizes add reply :woot::slap:

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...