jaaniskal Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Sveiki! Pēc ilgiem laikiem atkal esmu uztaisījis kaut kādu dumju topiku Tātad. Kādu BMX firmu Jūs ieteiktu iegādāties? Kāpēc? (plusi un mīnusi) Būtu labi, ja kāds uzrakstītu kaut ko no savas pieredzes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 sorrr par offtopic. Maka nav atkariga no ritena, bet gan brauceja. btw use google )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Neesmu bmx braucējs, bet pēc savas infas zinu, ka Premium riteņi ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Maka nav atkariga no ritena, bet gan brauceja. btw use google )) Nobrauc uz half-pipe triku sēriju, vai dirt trasi ar krievu AИСТ'u, tad es tev piekritīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 Nu... vispār marka ir atkarīga nedaudz, jo ja būs sūdīga marka, tad arī pats ritenis nebūz diezko izturīgs utt. Tapēc prasu Jums, lai pasakiet kādas firmas ir normālas pa normālām cenām... Zinu ir visādie no lētajiem galiem - GT, Diamondback, Redline, Free Agent utt. Kādi tie ir? Izturīgi/lūzt? Braucam/nebraucami utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Uz flata ieteiktu tev ņemt vieglu riteni. Tad nozime ka pa koka rampām arī braukāsi. GT is smags. DB ir sūds neisturīgs. Tāpat kā tavi minētie ir pēdējie sūdi. Iesaku pirkt EB firmas riteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 Nu... es domāju lētu riteni Bet lēts jau laikam būs sūds Kas ir, piemēram, tam Free Agent? Kas viņam slikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Bet lēts jau laikam būs sūds Kas ir, piemēram, tam Free Agent? Kas viņam slikts? Tu nosākuma varētu pateikt, ko tu ar to riteni taisies darīt. Ja izvilkt, lai aizbrauktu no punkta A līdz punktam B , tad tev būs pilnīgi vienalga, kādu grabuli nopirkt. Ja taisies ar to riteni mēģināt kādus trikus taisīt, tad kā iesācējam tik tiešām labāk lētu laužamu riteni, par kuru nebūs žēl, ja dugas atlauzīsi. Par GT nesaki, ka lēta marka. Čalis vēl savu 4 gadus veco GT (tevis nosaukto kā dranķi) drillē ar visiem trikiem, un vienīgais ko nācās nomainīt, biju bremžu trosīte un aizmugurējā rata gultņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 fuj1tsy es nesaku ka GT ir sūdi. GT ir izturīgi un visai labi priekš kautkā nenopietna, bet tad kad tu gribesu mest 360 vai ko vairak, tu sapratīsti to ka GT ir smags un neder tādai lietai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Es ar to GT pabraukāju. Es neiederos pat Amatieru klasē, bet pacelt no zemes viņu varu, tātad, nemaz tik smags viņš nav. Tas nozīmē, cik nu braukt proti. 100gr atšķirība tava lēciena tālumā nemainīs gandrīz neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ņem Diamondback vai arī Redline Pēc tam jau varēs domāt par Easten Bike Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Nuu, profiņi par katru gramu cīnās Svaram tik tiešām ir liela nozīme! Man pašam kādreiz bija Diamondback, pasmags viņš ir, taču iesācējiem ir gana labs, cenas ziņā arī ir pieņemams P.S. labāk painteresējies šiet rideit.lv, tur es domāju Tu uzzināsi vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ko tu fujist man te lej? 100 grami? Lasidzini kautkādu GT ar EB firmas riteni. Tur nebūs gan pāris grami,bet kādi 5 KG atšķirība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 Labi... Skaidrs apmēram GT ir smags, bet normāls. Bet, tā kā es būšu dumš iesācējs, tad jāpērk no lētā gala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 GT ir smags, bet normāls. Bet, tā kā es būšu dumš iesācējs, tad jāpērk no lētā gala Pasaki cenu. pa cik tu gribētu nopirkt bmx. Es tev varu palidzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 Hmm... grūti teikt. Es domāju pirkt lietotu, jo man negribas pirkt jaunu. Dārgāk maksā utt. un man negribas tik daudz tērēt Es te biju atradis pa 40 - 60Ls dažus normālus/pieņemamus. Nu, cik nu normālus, tie paši lētie jau ir, bet man tādu arī vajag. Un iesākumā pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Man draugs nopirka FB. Felti ir labi, un nekas pret viņiem nau. Vēlāk pameklēšu ixu līdz 60 ls un editošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) Normāls iks ir 200+ Ls. Visas iepirekš nosauktās firmas, izņemot premium, ir crapšits. Arī EB neizceļas ar kvalitāti. Fujitstu tur kaut ko nīdēja, ka var pacelt DB iksu, nu ok es ar varu, bet vai tu ar viņu varētu kaut ko vairāk? Diez vai, tas DB ir metams lūžņos jau pēc def komplektācijas. Pēc normāla dropa tev viens klanis aizlidos pa gaisu. Labas firmas, ko es iesaku - FIT BIKECO, SIMPLE, PROPER, UNITED, COLONY. Edited April 26, 2009 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Nu personīgi domāju ka Eastern Bike,Diamondback un Simple vel labi. Jo parasti ar šīm firmām arī braukā vieni no labākajiem Latvijas braucējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pasaki kautvai vienu labu bmx braucēju kas met trikus, brauc ar diamonback? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 nu vot paņēma tieši īsto. es biju domājis vairāk par EB un Simple. bet Diamondback ir tiešām populāra bmx firma starp braucējiem. varbūt ne labākajiem bet tomēr. es uzskatu ka lielai daļai no bmx braucējiem ir DB. Un nemaz tik peļami viņi nav. es uzskatu ka DB ir normāla firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ja tu uzdod šādu jautājumu ,tātad neesi pro vai kaut kas tāds Pats sāku ar gt iesaku arīvai arī EB-eastern bike ,jo ja bus labs tad vēlāk sūdzēsies smags u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Jā DB ir populāri, bet viņi nau izturīgi un labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Tā arī nesapratu, ko tu taisies darīt? Dirtot, freestyle, flatland? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 Ko es taisos darīt īsti vēl nezinu Ja es zinātu, tad arī neprasītu te neko Jāpamēģina būs no visa pa drusciņai, tad jau redzēs... Katrā gadījumā vairāk uz streetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now