Jump to content
GIGN Forum

Še, Palasiet, Dēli!


macho
 Share

Recommended Posts

Nekas nav izslēgts. Tā, piemēram, jau janvārī klīda runas, ka SVF aizdevumu nedos, jo Latvijas puse neko nedara, lai izpildītu noteiktās prasības. Tas skumjais fakts ir tāds, ka pie tā nav vainojama politiķu neizdarība, bet gan tas, ka šīs prasības vienkārši nav iespējams izpildīt. Jau šogad budžets tiek samazināts par pusi, nākamajā gadā tiek solīta ļoti līdzīga situācija. Kā jau raksta ievadā minēts, šobrīd nav iespējams veikt jēgpilnas prognozes par iespējamo notikumu attīstību.

Iedvesmai iesaku palasīt par dabisko stāvokli, kurā varbūt mums izdosies atgriezties :)

Link to comment
Share on other sites

Nu man ar neticās, kad tā būs, nedod dievs, ieteiktu nelasīt visu garo penteri ar pirmo rindkopu var izsecināt visu tekstu. :pizdiblee:

Rīgā varētu veidoties īpaši apsargāti bagātnieku geto, kuros izredzētie baudīs eiropeisku dzīves līmeni, bet ārpus dzeloņdrāšu žogiem spietos no dzīvokļiem izliktie bezpajumtnieki, plauks cilvēku un narkotiku tirdzniecība, nesodīta vardarbība, ubagošana, rekets.
Link to comment
Share on other sites

:pizdiblee:

Ar pirmo rindkopu es sapratu, ka nevelos lasit parejo tekstu.

Cereju, ka raksts nav TIK dumjsh, bet tapec ludzu isu rezume.

Neviens "biezais" neveletos dzivot tada pilseta. Savaktu visu, kas ir kustams, un parvaktos uz drosaku vietu (biezo metropoli).

Beefs

Link to comment
Share on other sites

varbut man liekas taa tikai tagad, kamer taas nav pienaacis, bet es domaaju ta butu tiri normaala dziive, jau kops kkada 9gadu vecuma kad saku klausiities repu, esmu velejies but melnais un dzivot amerika, par to visu biju jau paris gadus piemirsis pat heh ^^ bet redz ar sito iedomaajos, kad te butu apm tapat ka tur 80tajos :)

p.s tas ir tikai mans viedoklis, katrs dziiivi uztver savadak, un katrs to grib savadaku ;)

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

eh, bija intriģējošs sākums, but tālāk vien visi tie paši zināmi fakti, diemžēl neko jaunu neuzzināju.

un vbuyeri, tās prasības ir iespējamas izpildīt, tas ir tik mūsu mīļās valdības nekompotences rezultāts, ka nedabūjām aizdevumu, kaut vai jāatzīst, ka tas nemaz nav tik traki, ka nedabūjām, tā nauda nav tik vitāli patlaban nepieciešama (tiem, kas nezin, tā visa nauda no IMF, oh, pareizi, SVF, nav domāta IT NEMAZ lai ieguldītu Latvijas ražošanā).

bet ir jāaztīst, ka situācija ir diezgan depresīva, protams, man ir cerība, ka viss kļūs labāk un galvenais iemesls, kādēļ visa šī krīze ar radās - politiskā inkompetencē (Latvija atšķirās no visām citām eiropas valstīm, ka mēs esam spējuši savākt kopā tik lielu inkompetences līmeni valdībā cik vien iespējams) ies uz labo pusi, itsevišķi tādēļ, ka reāli tagad mūsu valdība pati nekādus lēmumus nevar pieņemt - visi viņi lēmumi vienkārši ir saskaņā ar IMF plānu, varētu pat teikt, ka tagad mums valdības vietā ir pāris pakalpiņi, kuri cenšās izpildīt IMF nosacījumus.

un vēl tāds mazs komentārs par visiem šitiem budžeta graizījumiem, īstenībā, tagad ko valdība cenšās sasniegt ir nonākt atpakaļ budžetu izdevumos tādā līmenī kāds bija 2007. gadā, tas ir pirms diviem gadiem tikai. tā ka nevajag domāt, ka griež tik traki kā vēl nekā. vienkārši griež tā, lai varētu nokļūt atpakaļ pie normāla līmeņa.

Link to comment
Share on other sites

acido saproti 9gadu vecuma es pat nezinaju kas ir gangsteris, un nezinaaju ka izkatas 2pac kad klausijos vinu, bet ar to cik sapratu no tam dziesma (cik nu 9gadigs berns var saprast) man likas, o jaa vinam katra diena ir gandriz ka jauns piedzovujms, tie ko taja laika klausijos (repa makslinieki) bija bezmazvai ka mani tevi, jo vecaki man izkiras 6gadu vecuma un dzivoju kops ta laika pie vecvecakiem.... man piemeram likas kruta "I fight that and that nigga but i still alive" Saproti vnk katram cilvekam ir sava uztvere....

Link to comment
Share on other sites

ak dievs, ak dievs, ak dievs, ak dievs... tupaks kapā apgriezās otrādi :lol:

CSeru forumus vajadzētu iekļaut kaut kādā UNESCO nemateriālās "kultūras" mantojumā. Nu, drausmas, šausmas... ak dievs, ak dievs, ak dievs, ak dievs... man kauns.

Link to comment
Share on other sites

:)

p.s tas ir tikai mans viedoklis, katrs dziiivi uztver savadak, un katrs to grib savadaku ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ROn_9302UHg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...