samuray Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 vienai cīņai viens ierocis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Starp citu, ja kāds pērk latus, pērciet tos no Central Bank of Latvia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Meklē kādu kas uzdāvinās dāvanu/as es jau to daru kādu laiku, bet cilvēki ir ''atsaucīgi'' un meiģināšu tikai strādāt un pirkt labu pārtiku Edited July 20, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 No University of Latvia vairs ticketus dabūt nevar, ja? Vēl jautājums - kā goldus samainīt pret latiem un vai vispār tagad Indonēzijā notiek aktīva karadarbība un vai ir vērts uz turieni braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Iekš monetary market. Bet neieteiktu tev to darīt. Vispār atdod man savus goldus, es tev iedošu latiņus, ja nevari izdzīvot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Vispār atdod man savus goldus, es tev iedošu latiņus, ja nevari izdzīvot. Skatos tev ir nauda ko man atdot ^^ 4,50LS! 1 IDR = 3LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Ej nafig ar savu foršo kursu Vispār es tev vakar aizsūtīju pa skype piedāvājumu no outlaw administrācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 vari jau pats nopirkt dāvanas, atsūtīt man, es tev uzdāvināšu ja kādam kādas problēmas, varat droši rakstīt man, nevienam palīdzību neesmu atteicis http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1604568 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 eu, kā tur bija, ja reģistrējas caur ielūgumu, tad 5 lvlā dabū 5 goldus? ja tā, tad es savus nedabūju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 6. levels. Un tas ir pa defaulto vai caur ielūgumu vai tā pat regojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Par wellness pacelšanu un biļešu izsniegšanu rūpējas Izglītības ministrija (University of Latvia). Un zelta maiņa monetārajā tirgū pret latiem ir tieši ieteicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Tad sanāk, ka pašreiz nav jēga nekur braukt, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 tas atkarīgs kāds ir tavs brauciena mērķis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ja tev wellness ir zem 50 un ir 5levels, tad droši brauc un nokaro. Jo tad tev būs augsts wellness un darbadevējs varētu palielināt Salary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Kā darbojās achievments "Hard worker"? Vakar man parādīja "You have worked 2 days in a row now. To achieve "Hard worker" you should work 28 more days" Bet es vislaik strādāju gan Latvijā, gan kādu laiciņu Indonēzijā. Vai tad darbus nevarēja mainīt, lai izpildītu to achievmentu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Vakar man parādīja "You have worked 2 days in a row now. To achieve "Hard worker" you should work 28 more days" Bet es vislaik strādāju gan Latvijā, gan kādu laiciņu Indonēzijā. Vai tad darbus nevarēja mainīt, lai izpildītu to achievmentu? var mainīt, bet laikam būsi kādu dienu izlaidis dāvanas uzdāvināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nebiju izlasījis, ka tur bija row. Viss jāsāk no sākuma Mazā revolucionāre - TAŅA Uz fronti iet tā viens, divi, trīs, četri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Daudz iemesli ir , kāpēc vispār brauc uz Indonēziju, ja ne tikai karot un kačāt XP un welnessu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Tur ir reāli lēta pārtika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 bizness?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 cikos man viņš maizi ēdīs? es atbraucu uz Indonēziju, bet welness nokrita uz 39,3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 eLatvijā jauna diena sākās pulkstens 10:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Vispār jau Indonēzijā pārtika ir par trešdaļu dārgāka kā Latvijā. Cita lieta, ka alga ir lielāka milzīgas uzņēmumu savstarpējās konkurences dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Starp citu, ja Arvids Perkons (Oddish?) un Edmunds Dantess (amniijs?) neplāno pamest eRepublik tuvākā mēneša laikā un varētu darboties partijas (NDP ) interesēs, ja kādreiz būs kāds lūgums, tad laipni aicināti pieteikties uz kongresu no Zemgales, Latgales vai Kurzemes. Nebūtu arī slikti, ja visi GIGNieši 25./26. datumā balsotu par citiem GIGNiešiem. Ja vajag biļetes, lai nobalsotu par kādu no viņiem (nX`= Genijs, amniijs = Edmunds Dantess?, Arvids Perkons = Oddish? + ja kāds ir nenosaukts, bļaujiet), dodiet ziņu man (Nameisis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Mans niks ingame ir SkaMyEaH un uz veleesanaam busu Latvija, tapec jazin siikak, pa ko vajadzeetu balsot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now