Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Balsošana sāksies 25. aprīlī pēc eRepublik laika, 25. aprīļa 10:00 pēc Latvijas laika.

Visiem obligāti jābalso tikai par Par Dzimteni kandidātiem.

Prioritārais kandidātu saraksts ir -

Kurzeme

Karalis Kristaps

Kristaps Rudzis

Flyby

Latgale

Janohito

Jezups von der Vucins

red-fox

Vidzeme

Finrod Felagung

Maaris

Zemgale

Namejs

Maris Seglins

Tas nozīmē to, ka jābalso par kādu no jūsu rajonā augstāk uzrādītajiem kandidātiem. Vēlams balsot par kandidātu ar vismazāko balsu skaitu. Rezultāti regulāri tiks atjaunoti forumā un Sarkans-Balts-Sarkans laikrakstā - tos nevar redzēt pirms balsošanas.

ANAL-GINS, vakar tur tika veikti uzlabojumi un pēc downtime tur bija pilns ar bagiem, tā kā iesaku reģistrēties no jauna, vari atstāt šeit citu e-pastu - nosūtīšu ielūgumu.

Link to comment
Share on other sites

Taaks, man pusi no shiem pat neuzraada pie kandidaatiem... tevi arii nevaru atrast.

Edit: my baad - nepaskatijos regjionus. Jaa un atradu updeitu latvieshu forumaa, par kuriem jabalso. :)

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Tas jau kopš sākta gala bija skaidrs, ka kongress būs pilns ar ārzemniekiem. Mums ir nesalīdzināmi mazāk resursu. Spēlē kopā ir 120k+ spēlētāju. Mūsu galvenais mērķis bija panākt to, ka viens konkrēts ārzemnieku grupējums nepanāk kongresā vairākumu. Mums tas ļoti sīvā cīņā arī izdevās - indonēziešu Fifth Party ieguva tikai 47% vietu.

Admini izlēma, ka no jauno valstu kasēm zelts tiks izņemts. Nekāda papildus informācija par to nav sniegta. No vienas puses tas ir labi, taču tagad visticamāk laupītāji mēģinās izjāt Latvijas tirgu ar valsts rezervēs esošo valūtu. To mēs mēģināsim apturēt ar aptuveni 1000 botu izveidošanu līdz rītdienas 10:00, kad visdrīzāk spēkā stāsies likumprojekts par jauno Latvijas pilsoņu prēmijas samazinājumu no 50 uz 10 latiem. Ja viss sanāks kā plānots, tad 50 000 no 70 000 latiem mums izdosies saglābt.

Līdz pat nākamajām kongresa vēlēšanām mums nāksies bloķēt ārzemnieku likumprojektus, taču katram deputātam ir tikai 2 šādas iespējas, tādēļ svarīgi panākt mums uzticama prezidenta ievēlēšanu 5. maijā, kam šādas iespējas ir neierobežoti daudz. Sīkāka informācija ir pieejama forumā, avīzēs un komentāros.

Starp citu, ja kāds vēlas palīdzēt botu veidošanas procesā, apmeklējiet lv.erepublik.lt forumu un sūtiet ziņu red-fox.

Link to comment
Share on other sites

Tev izcili izdodas trāpīt tajās pāris stundās, kad tā pastkaste ir pilna un es neesmu paspējis to patīrīt :)

Runājot par eRepublik jaunumiem, jāsaka, ka Latvija ir, tā teikt, izjāta. Valūta jau ir izzagta, tūlīt sekos arī zelts. Valsti nāksies būvēt pašu spēkiem. Vismaz prieks, ka no Baltijas valstīm pret iebrucējiem turējāmies visspēcīgāk.

Link to comment
Share on other sites

Kādu laiku netrenējies armijā, ja ir nauda - pērc augstākas kvalitātes pārtiku, iegādājies māju, pērc dāvanas.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekā grūta tur pilnīgi noteikti nav. Ja neiesaisties nekādās papildus "ārpusspēles" aktivitātēs (valdībā, vēstniecībās, armijā utml), tad spēle dienā aizņem aptuveni 1 minūti.

Ja gribi uzzināt ko vairāk - http://lv.erepublik.lt.

Link to comment
Share on other sites

vbyuer, klau, šī spēle nav gadījumā kaut kāda valsts līmeņa spēle? Jo lol, vakar rakņājoties skatījos kādas partijas tur uz vēlēšanām iet un tur visādas latviešu partijas, es nevaru iebraukt auzās spēlējot šo spēli? Man jau nekas nedraud no vienkāršas spēlēšanas, es to spēli spēlēju, lai +- iebraukt politikā, bet skatos tur viss tik nopietni, tās cīņas, vēlēšanas, utt.

Jau 3 līmenis.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pašreiz Latvijai ir tāds neliels, bet ļoti jauks demogrāfiskais sprādziens, kas pagaidām pēc somu invāzijas ir radījis īslaicīgu labi apmaksātu darbavietu trūkumu, tā kā, jā, pēc 5. līmeņa sasniegšanas šobrīd izdevīgāka būtu attīstīšanās ārzemēs, taču jau tagad tiek domāts par zaudēto teritoriju atgūšanu, atriebību un vispārēju ekonomikas nostiprināšanu. :) Ja viss ies kā plānots, tad uz mēneša beigām varētu sākties latviešu saukšana atpakaļ dzimtenes plašajās ārēs.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu, ja ir vēlme iesaistīties teritoriju atgūšanā un ir pārliecība par spēju neizpaust valsts noslēpumus, dodiet ziņu.

EDIT: saistībā ar jaunumu iekš gign galvenās lapas šeit iepriekš paustā delikātā informācija tika izdzēsta. :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, tikko saņēmu uzaicinājumu.

Niks gludeklis.

Sāku tikko strādāt, nopirku maizi, biju treniņā un ieliku avataru.

Tas ir viss ko es protu līdz šim. :)

Ja ir kādi ieteikumi iesācējiem, kurus esmu palaidis garām, droši pastāstiet.

Edīte: New citizens today 133

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Galvenais ieteikums ir uzņemt informāciju no eLatvijas laikrakstiem, lasīt aktualitātes latviešu forumā un pamācības http://wiki.erepublik.com/index.php/Main_Page, kur šobrīd top arī latviskā versija.

Jauniņajiem arī ieteicams dažādot savas darba specialitātes, jo, kā jau paši redzat, manufaktūrās attiecībā pret uzņēmumu skaitu ir krietni par daudz darbinieku. Drīzumā šeit būs iespēja uzsākt karjeru celtniecībā no 0. līmeņa - http://www.erepublik.com/en/company/nameja-nami-193244.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...