ANALGINS Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 es kka nesapratu, esmu aplodojis avataru, atradis darbu un pastradajis, tachu rada 3/7EP WTF? tas ka saku stradat neder tipa ir vel kas jaizdara lai tos 5EP dabutu ? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ok. Dabūju 7 līmeni un iestājos partijā "Par dzimteni". Kad varēs balsot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 Balsošana sāksies 25. aprīlī pēc eRepublik laika, 25. aprīļa 10:00 pēc Latvijas laika. Visiem obligāti jābalso tikai par Par Dzimteni kandidātiem. Prioritārais kandidātu saraksts ir - Kurzeme Karalis Kristaps Kristaps Rudzis Flyby Latgale Janohito Jezups von der Vucins red-fox Vidzeme Finrod Felagung Maaris Zemgale Namejs Maris Seglins Tas nozīmē to, ka jābalso par kādu no jūsu rajonā augstāk uzrādītajiem kandidātiem. Vēlams balsot par kandidātu ar vismazāko balsu skaitu. Rezultāti regulāri tiks atjaunoti forumā un Sarkans-Balts-Sarkans laikrakstā - tos nevar redzēt pirms balsošanas. ANAL-GINS, vakar tur tika veikti uzlabojumi un pēc downtime tur bija pilns ar bagiem, tā kā iesaku reģistrēties no jauna, vari atstāt šeit citu e-pastu - nosūtīšu ielūgumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) Taaks, man pusi no shiem pat neuzraada pie kandidaatiem... tevi arii nevaru atrast. Edit: my baad - nepaskatijos regjionus. Jaa un atradu updeitu latvieshu forumaa, par kuriem jabalso. Edited April 25, 2009 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 suti uz to pashu mailu, es in-game'aa samainiju mailu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Kongress ir pilns ar ārzemniekiem. Un kāpēc Latvijas "krātuvē" ir tikai 2 gold? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 Tas jau kopš sākta gala bija skaidrs, ka kongress būs pilns ar ārzemniekiem. Mums ir nesalīdzināmi mazāk resursu. Spēlē kopā ir 120k+ spēlētāju. Mūsu galvenais mērķis bija panākt to, ka viens konkrēts ārzemnieku grupējums nepanāk kongresā vairākumu. Mums tas ļoti sīvā cīņā arī izdevās - indonēziešu Fifth Party ieguva tikai 47% vietu. Admini izlēma, ka no jauno valstu kasēm zelts tiks izņemts. Nekāda papildus informācija par to nav sniegta. No vienas puses tas ir labi, taču tagad visticamāk laupītāji mēģinās izjāt Latvijas tirgu ar valsts rezervēs esošo valūtu. To mēs mēģināsim apturēt ar aptuveni 1000 botu izveidošanu līdz rītdienas 10:00, kad visdrīzāk spēkā stāsies likumprojekts par jauno Latvijas pilsoņu prēmijas samazinājumu no 50 uz 10 latiem. Ja viss sanāks kā plānots, tad 50 000 no 70 000 latiem mums izdosies saglābt. Līdz pat nākamajām kongresa vēlēšanām mums nāksies bloķēt ārzemnieku likumprojektus, taču katram deputātam ir tikai 2 šādas iespējas, tādēļ svarīgi panākt mums uzticama prezidenta ievēlēšanu 5. maijā, kam šādas iespējas ir neierobežoti daudz. Sīkāka informācija ir pieejama forumā, avīzēs un komentāros. Starp citu, ja kāds vēlas palīdzēt botu veidošanas procesā, apmeklējiet lv.erepublik.lt forumu un sūtiet ziņu red-fox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 vbyuer iztiri savu spama kastiiti, nevaru pm ar mailu nosutit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pastkastiite joprojam pilna nevaru nosutit tev PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Tev izcili izdodas trāpīt tajās pāris stundās, kad tā pastkaste ir pilna un es neesmu paspējis to patīrīt Runājot par eRepublik jaunumiem, jāsaka, ka Latvija ir, tā teikt, izjāta. Valūta jau ir izzagta, tūlīt sekos arī zelts. Valsti nāksies būvēt pašu spēkiem. Vismaz prieks, ka no Baltijas valstīm pret iebrucējiem turējāmies visspēcīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Kā man dabūt klāt to wellness? Savādāk izskatās, ka es drīz nosprāgšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Kādu laiku netrenējies armijā, ja ir nauda - pērc augstākas kvalitātes pārtiku, iegādājies māju, pērc dāvanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Tikko iemēģināju, riktīgi grūta no paša sākuma, bet palasīšu pamācības un sapratīšu. Kuri jums lvl jau ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Nekā grūta tur pilnīgi noteikti nav. Ja neiesaisties nekādās papildus "ārpusspēles" aktivitātēs (valdībā, vēstniecībās, armijā utml), tad spēle dienā aizņem aptuveni 1 minūti. Ja gribi uzzināt ko vairāk - http://lv.erepublik.lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 vbyuer, klau, šī spēle nav gadījumā kaut kāda valsts līmeņa spēle? Jo lol, vakar rakņājoties skatījos kādas partijas tur uz vēlēšanām iet un tur visādas latviešu partijas, es nevaru iebraukt auzās spēlējot šo spēli? Man jau nekas nedraud no vienkāršas spēlēšanas, es to spēli spēlēju, lai +- iebraukt politikā, bet skatos tur viss tik nopietni, tās cīņas, vēlēšanas, utt. Jau 3 līmenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 nupat piereģistrējos. ir kādi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Iegūsti 5 lvl un brauc uz ārzemēm karot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 ū pat nepamaniiju, ka te ir uzcelts tas topiks augshaa.... pieregistreejos un uzreiz kkaads indoneezhieshu java pieleik draugiem.... pareizi dariiju, ka neapstiprinaaju? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 tas droši vien bija kāds pazīstamais, kas aizbraucis uz Indonēziju karot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Pašreiz Latvijai ir tāds neliels, bet ļoti jauks demogrāfiskais sprādziens, kas pagaidām pēc somu invāzijas ir radījis īslaicīgu labi apmaksātu darbavietu trūkumu, tā kā, jā, pēc 5. līmeņa sasniegšanas šobrīd izdevīgāka būtu attīstīšanās ārzemēs, taču jau tagad tiek domāts par zaudēto teritoriju atgūšanu, atriebību un vispārēju ekonomikas nostiprināšanu. Ja viss ies kā plānots, tad uz mēneša beigām varētu sākties latviešu saukšana atpakaļ dzimtenes plašajās ārēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Starp citu, ja ir vēlme iesaistīties teritoriju atgūšanā un ir pārliecība par spēju neizpaust valsts noslēpumus, dodiet ziņu. EDIT: saistībā ar jaunumu iekš gign galvenās lapas šeit iepriekš paustā delikātā informācija tika izdzēsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 [email protected] Atsūtat ielūgumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Pagaidām neko daudz no turienes nesaprotu, bet iepatikās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Jā, tikko saņēmu uzaicinājumu. Niks gludeklis. Sāku tikko strādāt, nopirku maizi, biju treniņā un ieliku avataru. Tas ir viss ko es protu līdz šim. Ja ir kādi ieteikumi iesācējiem, kurus esmu palaidis garām, droši pastāstiet. Edīte: New citizens today 133 Edited July 4, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Galvenais ieteikums ir uzņemt informāciju no eLatvijas laikrakstiem, lasīt aktualitātes latviešu forumā un pamācības http://wiki.erepublik.com/index.php/Main_Page, kur šobrīd top arī latviskā versija. Jauniņajiem arī ieteicams dažādot savas darba specialitātes, jo, kā jau paši redzat, manufaktūrās attiecībā pret uzņēmumu skaitu ir krietni par daudz darbinieku. Drīzumā šeit būs iespēja uzsākt karjeru celtniecībā no 0. līmeņa - http://www.erepublik.com/en/company/nameja-nami-193244. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now