Bucher Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Nu ka zinaams tagad atkal iet akcija, ka var vinneet vel vienu coca colu 0.5, un man baigi neveicas , no kadam 9 ko esmu pircis, tikai 1x laimeeju! Tad nu diskusijas teema shitaada! Vai jus nezinaat kadu veidu, kaa var atkost, kuraas pudelees var laimeet! Es atceros senak bija ta, ka tur, kur nebija velviena 0.5, bija taads plastmasas punktinsh iespiests, un augshaa bija taada satasutama fignja , a tam kuram bija laimests, nebija tada, un tad mees ar draugiem visus veikalus tukshojaam! Bet to metodi laikam razhotaji atkoda un tagad taa vairs nevar! Kaa tad var, ja vispar vaar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) hmmm.. es esmu pircis ari vairaks, bet vel nevienaa nav bijis 0,5. es atkal gribeju paprasit vai kads var apteikt kur var atrast to apslepto kodu uz etiketes ar kura palidzibu piedalas WW Beatle vai somas izloze? Edited June 29, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 hmmm.. es esmu pircis ari vairaks, bet vel nevienaa nav bijis 0,5. es atkal gribeju paprasit vai kads var apteikt kur var atrast to apslepto kodu uz etiketes ar kura palidzibu piedalas WW Beatle vai somas izloze? tas kods ir korkjii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 zem pudeles apakshaa ir raxts ja iis 6 cipari tad nav ja ir vismaz 8 tad ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Kola ir kaitīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 peerkat peerkat savus 0.5 un izdodat bezjeedzigi daudz naudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 par to cenu kaada tagad ir kolai es labaak nopeerku alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ir zināmas aizdomas, ka jebkāds alus ir krietni veselīgāks par kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 cik jums 0.5l kola maksaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 42 santīmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 man veici 39 sant njaa ja jau visi aizlaida spamu par kaukadu fakinu kodu, tad laikam vairs nevar taa nahaljavu pa 5 pudeleem izcelt, nu zheel katraa gadijumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Taa jaunaa colas akcija vnk smird! esmu nopircis kaadas 20-30 2l colas , laimeejies tikai 1 reizi.... veel esmu nopircis kaadas ~40 0.5 colas un laimeejis 3reizes... un veel kaadas 4 1.25l un neesmu laimeejis.... chakaree te kolas dzerajus Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Taa jaunaa colas akcija vnk smird! esmu nopircis kaadas 20-30 2l colas , laimeejies tikai 1 reizi.... veel esmu nopircis kaadas ~40 0.5 colas un laimeejis 3reizes... un veel kaadas 4 1.25l un neesmu laimeejis.... chakaree te kolas dzerajus laikam tev koola garsho atceros ka senak man draugi k-ka tur maceja saredzet korkja apakshu un redzeja ir tur pudelite vai nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 peec tiem kodiem, kas atrodas kolas apakshaa, neko nevar pateikt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 kodi apakshaa apishanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Kavacky piekriitu kola ir kaitiiga, fanta gan nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 tad aju labaak "sprite" bet sadziivee vairaak tomeer cola, jo biezhi bonapartu dzeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperkick Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Cola ir garshiiga , bet - inde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) sakraashu kaadus 20 korkiishus uz playeri un visus vienaa dienaa aizsuutiishu , tad ganjau, ka paveiksies p.s. kola ir kaitiiga, bet garshiiga par briivu nevienu 0.5 kolu neesmu dabuujis ,bet draugs zina kaa to atshifreet, vins 5as peec kaartas iznesa pa velti Edited June 30, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 draugs zina kaa to atshifreet, vins 5as peec kaartas iznesa pa velti es arii vareetu no veikala piecas kolas pudeles par briivu iznest, bet tas veel nenoziimee, ka zinu kaukaadu atshifreeshanas veidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Pain es laikam sapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Pain es laikam sapratu Tu jau baigi gudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 zinu paldies tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 es arii vareetu no veikala piecas kolas pudeles par briivu iznest, bet tas veel nenoziimee, ka zinu kaukaadu atshifreeshanas veidu Hehe. Starp citu, no visām tām samazgām visveselīgākā ir Fanta. Viņi apgalvo, ka tagad tur esot īsta apelsīnu sula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 da vispaar pis taas samazgas...iedzer alinju un esi daudz vairaak padzeeries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now