Jump to content
GIGN Forum

Nelegāls Stuff & Konfiscēšana


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

M0derato,kad pie tavām durvīm atnāktu tie mēsli,un bļautu-Attaisat durvis,mums ir pamats aizdomām kad jūs esat nelegāli pievienojuši/lejupielādējuši nelegālus failus.Pretošanās rīcībā sods tiks paaugstināts-Tu diezvai vairs PC pa logu lidinātu ārā bet no bailēm bikses pieliktu divas.

Link to comment
Share on other sites

Viņi tev noteikti pateiktu-Tosterī bija USB ar failiem,MP3 nelegāli faili,televizorā tika skatītas nelegālas filmas utt..Nu cilvēki ir bezspēcīgi pret tiem dauņiem,viss tiešākajā nozīmē.Saprotams,kad tagad,Tev tas viss liekas pilnīgs fufelis-Phe,ko viņi man,es viņiem to utt.,es tik saku-realitātē būtu daudz trakāk.

Edited by wicked.sick
Link to comment
Share on other sites

Eu, dažas lietas jums (īpaši wicked),

1. Pat ja viņi atnāks pie un tu tēlosi, ka nēesi mājās viņiem ir 0 tiesības nākt pie tevis iekšā, un vsp. viņi var pie tevis lauzties iekšā ( pret tavu gribu) tikai tad ja viņiem ir ORDERIS.

2. Ja tu esi mājās un viņi atnāk un saka savu sakāmo un tu atbildi ar tekstu : " Esmu mājās un jūs nelaidīšu iekšā, viņi nekādīgi pie tevis nevar lauzties iekšā bez ORDERA.

Protams varbūt es nedaudz kļūdos kautkur, bet šaubos.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

policija teorētiski var konfiscēt kompi tikai no firmām un visādām iestādēm, ja tur būs nelegāls saturs virsū un visāds šits. bet lai viņi ieietu tavās mājās, viņiem vajag īpašu papīru. viņi nedrīkst ieiet privātīpašumā bez tā papīra. ja piem. tev ir privātmāja, tad tu viņus vari dzīt ārā pat no sava pagalma, neko viņiem nepaskaidrojot. tās ir tavas tiesības. bet ja viņiem būs papīrs, tad jau lieta citādāka

aar4ijs

Edited by aar4ijs
Link to comment
Share on other sites

Pats dzīvoju privātmājā, laptopā ir tik divas filmas + kādas 20dziesmas maksimums, kā arī dažas spēles, bet visas spēles ir orģināli pirktas, ir pat kastītes. So, es nebaidos, vienkārši iedomājaties ja atnāk un savāc pc, ko lai dara? Sencis nositīs. Tādeļ gribu zināt ko darīt varu un ko nevaru (nu tipja laist iekšā bez papīra tā)

Link to comment
Share on other sites

Bez iemesla neviens tavu datoru skatīt nenāks. Tā būtu lieka laika tērēšana.

Ja Tu pieņemsim padosi tālāk visāda veida saturu (spēles, mūziku, filmas etc.), kaut vai pa tiem pašiem torrentu trakeriem (pieņemsim aktīvākais uplouderis), tad gan viņi pie tevis atnāktu sasveicināties.

Un man liekas, ka viņi datoru nekonfiscē, ja viņi uz tava datora atradīs ko nelegālu, tad tiks konfiscēts tikai cietais disks.

Un pēc tam tas tiks sasists. :)

Link to comment
Share on other sites

Jautājums - kad instalēju windowsu, tad es reģistrācijas datos sarakstīju visādas muļķības (crackots windows). Mani varos gan par pirātisku windowsu, gan par sarakstītajām muļķībām? (Tas, ja viņi tikai nāktu)

Tad jau mūzikas saitiem, kur var nokačāt mūziku (aka nice(dot)lv) arī jābaidās. Viņi padod datus tālāk...

Reāli interesē kā jukkam izies :thumbsup: gl

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Principā,ja es neko neuploadoju,tad nedomāju,ka kāds nāks pie mānīm,protams,man datorā viss ir nelegāls,sākot no Tildes Biroja ,beidzot ar spēlēm etc. Bet,kāpēc,lai kāds nāktu pie manis par tādiem sīkumiem. Nāks,tikai tad,ja es tiešām būšu,ko sliktu izdarījis,nezinu,piem.,uzhakojis kko un tml. Bet ne jau pie pirātiska stuffa kačāšanas.

firmām arī iz jāuztraucas,kā jau āārčijs teica, Bet ne jau mierīgam pilsonim,kurš vnk kačā staffu. Piemēram,kā es.

un btw,ja man ir mainīgā IP adrese,viņi va ta var notiekt manu atrašānās vietu,vai tas notiekas kkā savādāk? :D

Link to comment
Share on other sites

th3crims, provaideris pateiks kad un kuram bija tā adrese.

Ja menti nāks ciemos pa tēmu, tad ar visu orderi. "Nebūsi mājās" vai nu sagaidīs, vai arī durvis iznesīs.

Atslābstiet, kā jau teicu, parastos torrentu lejupielādētājus neviens tuvākajos pāris gados neaiztiks. Pie dziesmas ņems tikai lielākos uploaderus un h4x0rZus.

wicked.sick un Moderat0, beidziet dzīt huiņu.

Link to comment
Share on other sites

Nav par ko uztraukties vnk dzīvo talāk viņi jau nenāks bez iemesla vienīgais ja tu sāksi krakot kādu sweed bank kontu vai pashu mājas lapu :D Viņiem mūsu nelegālās spēles un mūzika neuztrauc viņi principā vadās uz tiem galvanajiem kas tos failus izplata neviss uz patērētajiem :D:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...