Jump to content
GIGN Forum

wicked.sick

Mirstīgais
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

wicked.sick's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki. Manam brālēnam ir sekojoša problēma ar datoru- kad viņš ieslēdz datoru, rādās vienkārši ''tā pļava'' (desktop background), un nerādās ne ikonas, ne start menu, ne taskbar. bet viņš var ar ctrl+alt+del ieslēgt to menu, kur ir task manager, log off, shut down utt. ko viņam darīt? edit:atvainojos ja nepareiza vieta ierakstiju
  2. Butu ljoti,ljooooti pateicigs ja kads varetu uz mana pashreizeja avatara RISE AGAINST vietaa vnk ar smukiem,sarkaniem burtiem uzrakstit Heartstrike. Paldies jau ieprieksh!
  3. Jaa var. War3configs.ini laikam taa saucaas fails,kuraa tu vari editot VISU-Cik xp dos,cik xp vajadzees utt.
  4. Atrisinajums-neviens tev shaja laika 150ls neaizdos,LOL
  5. Labvakar visiem. Velos jums uzprasit,kur ir iespejams par brivu nohostot savu IP CS serverim. Agrak vareja uz oo.lv,bet tur registracija ir aizverta. Ja kads varetu ari padalities ar acc tur,butu pateicigs. Bet galvenokart,mekleju kur nohostot IP uz dahuja kadu hostname ka tik par brivu.. paldies.
  6. Murgs ar jums visiem,ja neesat upperi vai nenormāli leecheri,nekas jums nebūs. EDIT:Citādā gadijumā,VISIEM cilvēkiem ir kautkas(kautvai ne tīšu prāt) nelegāli lejupielādēts.
  7. Fake,filmas biš saskatijies Tas ir teorētiski,taču morāli tas ir savādāk.
  8. Viņi tev noteikti pateiktu-Tosterī bija USB ar failiem,MP3 nelegāli faili,televizorā tika skatītas nelegālas filmas utt..Nu cilvēki ir bezspēcīgi pret tiem dauņiem,viss tiešākajā nozīmē.Saprotams,kad tagad,Tev tas viss liekas pilnīgs fufelis-Phe,ko viņi man,es viņiem to utt.,es tik saku-realitātē būtu daudz trakāk.
  9. Tak velns zin,viņi dara ko grib.Paņemtu un tev kā jau viens teica-pat tosteri atņemtu.Atņemtu tev visu,vienalga esi mājās vai neesi.Pēc mana uzskata viņi paši ir zagļi
  10. M0derato,kad pie tavām durvīm atnāktu tie mēsli,un bļautu-Attaisat durvis,mums ir pamats aizdomām kad jūs esat nelegāli pievienojuši/lejupielādējuši nelegālus failus.Pretošanās rīcībā sods tiks paaugstināts-Tu diezvai vairs PC pa logu lidinātu ārā bet no bailēm bikses pieliktu divas.
  11. Nu gatavojies,kaka lā tev brauc pakaļ,bļē kasti zem gultas i bēdz.Aizlīmē logus ar sarkanu lenti un BĒDZ.Citādi 25 gadi cietumā un butt sex katru dienu.GL stulbais pirāts.
  12. Angļu val tikai :/ Nevajag krievu val,jo viņa ir izdrāzta tāda veida seriāliem/Pēc Dexter nedēļas non stop skatīšanās rus valodā spriežu/.
  13. Sveiki visiem. Meklēju kādu,kurš varētu pateikt kur var onlainā skatīties supernatural 3 un 4 sezonu.Līdz šim 2 sezonu skatījos no decoder,bet nu kvalitāte sux.Nedodat tos pirmos linkus no googles,pats 1h meklēju,visur naudu vajag utt.Zinu kad skatīšanās pa brīvu ir zagšana,bet LOST kautkur bija par free,un domāju kad varēsiet palīdzēt Paldies jau iepriekš visiem Supernatural faniem kas var izpalīdzēt.
  14. Killersxx,ja vari dot kautko pretī,varu atdot 93lvl..Kautvai wow kastīti kas maksā knapi 10ls Negribas pa brīvu atdot..čaram ir ap 50m + armadyl..sen nespēlēju vairs,intereses,-PM.
×
×
  • Create New...