bullet Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Šodien pats tam uzdūros. Tātad šoreiz tas izpaužas šādi, kāds iedod tev mircā linku, kur nolādēt kaut kādu mēslu, kas uzlabo fps. Tu novelc un par tālāko es nezinu smalkāk, vai nu tu tiklīdz novelc, tev nosper acc detaļas, vai tikai, tad, kad uzinstalē, šodien man pašam to piedēvāja, es nepaņēmu, tomēr vēlāk to dzirdēju no dažiem cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Draugam bija tā- Čalis sēž mircā. Pirvātajā uzraksta: "Jauns mirc skripts" Nu karoč tā ticami uzrakstīts viss utt. Čalis uzraksta info vai kko citu un uzreiz izlec logs ar tekstu: "Paldies par steamu" Čalis vairs nevar ieiet savā epastā un steamā. Tizli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Paši vainīgi, nav ko instalēt visus mēslus pēc kārtas. Tas ir tāpat kā ņemt saldumus no svešiem onkuļiem uz ielas P.S. Tepat forumā bija divi topiki, kuros piedāvāja "fps uzlabotājus". Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Sanāk nav tāds fps fixeris? koxx.lv bija raksts par šito,es nokačāju,taču īsti nekas nenotika,tb setups neatvērās,steams man nav ,tā kā nav par ko uztraukties. p.s. lol,tas raksts ir izdzēsts,krč laikam tas bija tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Nu muļķis, ko lai saka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Pārdodu progu, kas drukā naudu pa taisno no CD/DVD iekārtas ārā. Lēti! XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Steam zaglis! Pasaki kur tu dzīvo, sacirtīšu gabalos. Edited April 9, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ev veči, tie kas tipa te ar citiem nikiem to raksta ir jau inficēti, galvenais autors ir TEST^, visiem labi zināmais Raivis Lokmanis. pick.** forumā ielika zem sava nickneima. tākā izgāzās, un jau uzreiz sapratu, ka vecis grib pīzdotkko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Cik es zinu, šis nav vienīgais veids kā iegūt steam info, takā iesaku uzmanīties no visādiem pidiņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 man arī piedāvāja skriptu un vēl bija gadījums ka man jautāja vai nevaru nokopēt tavu STEAM ar kaut kādu progu. Tas notika pirms 1 nedēļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 esmu dzirdejis ka proga nevareja nolasit garas paroles un ar visadiem burtiem un cipariem! iaoushfda678a9sdasas44412 <<<< lidzigas sitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 zb. kretinē laukā šitie, kas kko piedāvā kā kaut kādi lohi. tagad daudzi pakāsīs savus steamus, a tie laimīgi dubsēs, toties kaut kad atrausies pa muti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Atradu sho progu sauc "steam status_bugger.exe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimants Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 nesaprotu kāda veidā var uzlaust ? Jo paroli es tikai zinu ? Kā tā programa var nokļūt manā galvā Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Tā vainu ierokas tav kompja log'ā vai arī gaida kad tu ievadīsi paroli Edited April 9, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Šis stuffs paceļ datora videokartes "jūtību" pret Counter-Strikiem (CS1.6, CS:S) Ir jābūt neaprakstāmi izcili debīlam, lai uz kautko tādu uzķertos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now