lil_nigga* Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Nav badlands ir badwater basin,es ļoti priecātos ,ja būtu badlands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 badlandus un fastlane (vispār jau granary un well arī vajag) vajag obligāti vispār jau gravelpits un junction arī ir ok kartes, tā ēģipte tikai saks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Vienīgā problēma ,ka uz šīm kartēm pazūd tauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Šodien kā izskatās visam serverim neiet loadout. Citos serveros iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 vot, es tieši nesaprotu, kāpēc tā tauta pazūd? kartes tač tās ir ok. man jau liekās, ka cilvēki pazūd tāpēc, ka tajās kartēs parasti viena komanda owno otru, tāpēc lūzeri parasti aizmūk. šo problēmu varētu atrisināt manis ieteiktais plugins. EDIT: nu vot, worms ir viņu uzlicis, tā kā varētu pamēģināt uzlikt full mapcycle un paskatīties, kas notiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tas būtu lieliski ! ja būtu viss mapcycle. jo tad beidzot būtu interesanti spēlēt, visādas mapes. tos ratiņus stumt ir jau zb, vai kkādus punktus ieņemt vienā mapē. beidzot būtu kāda koferīšu mape, un, un, vnk daudz interesantāk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) da lol. pazūd, jo lielākā daļa tomēr izlien no saviem būceņiem un iesmaržo gaisu un izbauda saulīti. jums ar tas noderētu. ganjau ar laiku uzradīsies. un "koferim" ir turbine. ļoti laba. bet 2fort atsūkā gan... uh 1.9k post....cik man vēl jasaspamo, lai mainītos tituls? Edited April 7, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) juctions sux, kā arī arena kartes uz servera nevajag. Ā un jā, tagad brīvlaiks, ārā normāls laiks, labāk iet ārā, un teiksim vakaros uzspēlē. Edited April 7, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ā tad redz kāpēc šonedēļ diezgan daudz tautas pa tf2 tusē... brīīīīīvlaiks ... kā kuram, protams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Vajadzētu ieviest sistēmu kā kso, kur automātiski, pēc kartes maiņas, visi tiek samesti pa komandām. Runājot par kartēm, kuras varētu iet uz apli, manā skatījumā būtu forši, ja jau esošajām - dustbowl, goldrush, badwater basin, badlands un laikam gravelpit piesviestu klāt turbīni un steel, un esošo badlands aizstātu ar fastlane. Ā, un vēl vajadzētu noņemt to 1:30h kartes garumu, kas nesen ir parādījies, pa ilgu vienas kartes spēlēšanai. Kaut kā publika serverī ir diezgan vienmuļa un vēlās spēlēt tikai 3 defaultās - DB, GR un BWB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 jā, tas kartes ilgums ir par ilgu, pilnībā ar 30-45 min pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 bļa kas jums tie par anāliem ieteikumiem. vajag visas defaultās kartes uz servera (vienīgā par kuru man pohuj - egypt) un lai cilvēki izvēlas pie kartes beigām ko spēlēs. un 1.5h maptaimu arī nevajag, defaults ir pietiekoši garš. p.s. visas šīs kartes ir lieliskas un viņām visām jābūt uz servera - dustbowl, goldrush, badwater, gravelpit, badlands, fastlane, granary, junction, well mēģināju sarindot pēc popularitātes, bet nu hvz kā sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 un 1.5h maptaimu arī nevajag, defaults ir pietiekoši garš. p.s. visas šīs kartes ir lieliskas un viņām visām jābūt uz servera - dustbowl, goldrush, badwater, gravelpit, badlands, fastlane, granary, junction, well mēģināju sarindot pēc popularitātes, bet nu hvz kā sanāca. kāpēc tad viņas nav tagad uz servera ? kam tad pieder tas serveris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 viņas ir uz servera, bet nav iekš mapcycle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 es pamazām likšu klāt kartes un arī koriģēšu maptaimu... bet pagaidām ar maptaimu un mapsaiklu būs tā kā ir, jo esmu novērojis, ka mainoties kartei pazūd daudz cilvēki... bet ja karte ilgi ir viena, tad serveris piepildās un tāds arī paliek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 vareetu uzlikt latency shkjirotaaju, ienaak tauta ar ping 200-300-400 un saakas visaadi joki.. kartes beigaas vai tad nav votemaps? mosh jaucu ar kaadu citu serv. ja ir - manupraat, var uzlikt, lai bijusii karte neparaadaas naakoshajaa votee, vai vairaakaas naakoshajaas, tad arii mainiisies vairaak kartes, nevis grieziisies 3 defaultaas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 latency kickotājs nebūtu labs, jo spēlē daudz ārzemnieki, kam po defaultu ir pings 100+ , drīzāk labāk kickot tos, kam loss ir 30%+ runājot par votemapēm utt... es lēnām pārtaisu cs pluginus uz tf2, tas nenotiek tik ātri, jo amxmodx nav gluži tas pats kas sourcemod, tāpēc līdz nextmap pluginam es tikšu pēc kāda laba laiciņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 priekš kam tev nextmap? labāk uztaisi prevmap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 nu 100+ veel taa, bet nu virs 300 toch vareetu kickot.. ja var - tad toch loss'erus vajag kickot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now