Jump to content
GIGN Forum

Hl:ns


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

Natural selection ir HL mods, lidzigi kads tas ir cs tikai nedaudz forshaks. :)shekureku vinju lapa( top ns2 mods kas balsaas uz hl2 engina kas ir ljoti partaisits

parcik gign NS serveris izbeidzas ap 2k6 gadu (ja pareizi dateti/lasiti topiki) un latvija ir palicis tikai bagem serveris, kura ir daudz krievu (shodien paspeleju likas baigie pro :( ) kas ir nelaipni pret nubiem, kiko un bano :(

tad nu nolemu uzcept uz fikso serveri, protams cik stulba doma jus domasiet ? tiesi ta, tad tiko beidzam ar trafiku un piparinju speleties, tiesa gan trijata nebija visai jauki jo truka cilveku bet bija interesanti

speli kas ir stand-alone versija svet ~200mb var novilkt sheit.

moderatoriem: ja nepieciesams linku aizvaciet, mes taks neatbalstam piratismu :)

buutu forshi savakties un kadu vakaru uzshaut sho strategisko modu :)

parcik shii ir baigaa piile es uz atsauciibu neceru

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

mož kāds nepamanīja links, slēpjās zem _ :D

Ja kompānija sanāk ok, tad man tā spēle pat varētu no jauna iepatikties un iepatikties vēl vairāk, jo pirms tam spēlēju bagemā, vel senāk NORMĀLĀ serverī, bet tas diemžēl iztukšojās. Bagemā gan neparko vairs neatgriežišos. Ja ir ok kompānija tad būtu tiešām forši uzspēlēt. Esmu ar mieru pamācīt tos, kam to vajadzēs.

Davaaaiii visiem kačāt ns!!!!

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Nū nemaz tik nelapini pret noobiem bagemā neizturas :).

Protams, ir pāris mūžīgi neapmierinātie admini, bet nu vairumam pietiks, ja tu paskaidrosi, ka tikai mācies un būsi ieinteresēts mācīties spēlēt.

Vēlams censties izpildīt to, ko tev liek/lūdz darīt pieredzējušākie spēlētāji un neviens nekikos/nebanos :). Nu un protams, pirms sākt spēlēt - izlasīt spēles manuāli + šo te - http://rush.lv/forum/viewtopic.php?t=15660

Atvieglos dzīvi gan tev, gan pārējai komandai kurā tu spēlēsi :)

Link to comment
Share on other sites

Taisni vakar gribēju teikt, lai palasa rush.lv foruma sadaļu par ns, bez tā 30 kļūdu topika ir vēl daži noderīgi tur.

Surr, bagemā vēl spēlē underworlddemon? Es varētu tur ieiet tikai lai paklausītos viņu un atcerētos, kā viņa balss skanēja.

vēl es nevaru atcerēties kādus cilvēkus es īsti pierunāju reiz spēlēt ns no travians spēlētājiem. Viens bija skam's, otrs varbūt bija bullets, bet vel bija jābūt vienam vai diviem spēlētājiem. jūs arī varētu atsaukties :)

Link to comment
Share on other sites

Nē, underworlddemon ar visiem salamājās un aizgāja uz baltkrievu byfly. Tagad underworlddemon tur ir vienīgais admins kuram oficiāli ir atļauts aī lamāties izglītojošos nolūkos :muahaha:

Man tikai arī nav kur spēlēt, tā kā bagem administrācija sux, it īpaši mikens, kam tiklīdz kaut kas nepatīk met banu virsū.

Ņem vērā arī NS kā spēles specifiku - teamplay nsā ir krietni svarīgāks nekā CS'ā - līdz ar to pat viens spēlētājs neiekļaujoties komandā var sabojāt rounud visai komandai. galu galā - nevienu jau nekiko un nebano par zemu skillu - bano par neklausīšanu pārējiem komandas biedriem. Protams, viss atkarīga arī no attiecīgā admina nervu iztirības :)

Link to comment
Share on other sites

ko jus teiktu ja mes shovakar ietestetu visi kopaa ? savelciet speli no lina uztasiiet shorkatu (hl.exe -game ns) un spelejam.. instalacijas laika var kko kjekset bet neesmu parliecinats ko tie dara, parcik man kjeburi radas :)

Link to comment
Share on other sites

pirmais ķeksis nezinu, kas, jo man arī ķeburi, bet par nākamajiem diviem esmu diez gan pārliecināts, ka tie ir shorctuti uz desktopu un quick launch.

Jauniņajiem - pie optioniem ieķeksējiet, lai rāda palīdzību, jo tas tajā setupā defaultā bija off.

Link to comment
Share on other sites

interesenti var nakt pievienoties, domaju sakt varetu ap 9injiem... bet serveri ir ieslegti, ja ko vaig meklejat 118 #tf2

ventrilo serveris (3.0.3 versija) / NS serveris - sctg.ihack.lv

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Nezinu, diezgan normāli bija.

Un tie frīzi man bija tik 2x, vispār forša spēle.

+/- esmu ierubījies, vismaz pagaidām, un ja rīt kaut kas notiek, tad noteikti ieradīšos.

EDIT: Vispār, ja kāds cits turētu VT serveri, tad tie lagi nebūtu vispār.

EDIT #2: Man vel ir alus, tas nozīmē, ka jāiet spēlēt TF2. :)

Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

Vilku no tā linka, kas pirmajā postā. Mēģināju bagem un vēl kaut kādu serveri. Tāpat arī biju mēģinājis vienkārši "New Game", bet rezultāts tas pats.

Errors:

Error-1.jpg

Šķiet atradu vainu - paštaisītais links uz hl.exe ar -game ns laikam izsauc šo kļūdu, jo, ejot hl un tad "Change Game" uz NS, serverī ieiet varu. Taču pēc īsa laika vienkārši izmet ārā bez jebkāda errora. Kādam ir jāizskatās linkam, lai viņš strādātu?

Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...