worm Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 esmu 5dien ap 7 brīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 es domaju ka noteikti.. rdz.. 16.00 es pats tikai atbraucu no darba.. liidz 18 vismaz - esmu teatra pasakuma - piekst kriizi... publiku ta teikt sagaidis mikelis ap 20.00 visi saks iesilt + shashliku apsolos jums atstat atsevishkji... tiesa gan, ja kads njem paiku, panjemiet ari defolto shasliku, tapec ka no aitas shashliks sanak vien 5 kg.. talak jautajums - cik cilvekiem naktsmajas ruupet? pietam spite, pie manis varetu buut 11.. reali man braucot , neparkapjot noteikumus aiziet - 1h 20 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Skatīšos kā būs ar veselību. Iedzert jau gribētos. Savus postus citēt ir kruta Man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Man un deadalive ! WORM un Spite juus tieshaam gribat ierasties !!! Neierashanas gadijuma, jauni stikli mashinai un dzivoklim garanteeti, muhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Mani arī pie nakšņotājiem pieskaitat. Deadalive, cikos jūs izbraucat, un tur vieta ir tai tavā nissanā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 aaa.. nakstmajas mana dzivokli,, nekadu kaifu negaidiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 jep, itkā tev vieta ta atrastos.. izbrauksim uz vakarpusi.. plee, ceru ka mani palaidis, ato izpaliks man braukšana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Mēs ar bloodlordu laikam brauksim, rīt vēl izštukosim līdz galam. Mašīnā vēl 3 vietas, takšto kāds vēl var pieteikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Nu ja Ezīc mani nav aizmirsis es būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 hzm, man nismo tomēr nav brīvas vietas, ja protam nevēlies sarauties ļoti maziņš.. (4vietīga maza kupeja nav īsti paredzēta 4 cilvēkiem ) aa un ja, gulēt man vajag un meitenei kas būs līdzi ar ganjau miegs nāks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) scuko deadalive. Nu tad es piesakos pie Alvja, tikai man darbs beidzas 19:00. Kā jums tur ar izbraukšanas laiku? Man tomēr atpakaļ būs jātiek, un es negribu naktī kulties uz Rīgu. Deadalive, atpakaļ ceļā es varētu pie tevis saspiesties tajā kupejā Edited March 26, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Nu tad es piesakos pie Alvja, tikai man darbs beidzas 19:00. Kā jums tur ar izbraukšanas laiku? biju paredzējis, ka meiča līdzi nebrauks kas ta vel brauc ar mašīnu? uz vakarpusi varētu visi kopā gāzt.. edīte: ganjau k-ko sarunāsim.. Edited March 26, 2009 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Pie manis pagaidām ir Džimmijs un cash, bet nu ar vietu tīri nosacīti - tā pati problēma kas Deadalaivam. Cītīgi mēģinu pierunāt n0r3konkuli mums pievienoties, vajag viņu kaut kā uzpirkt. Ar egļu skujām, piemēram, dzirdēju, ka viņam tādas garšo. Edited March 26, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tad gludeklis pie mums piesakās bariņā? Man jau ģimenes vāģis, vietas pietiks. Vēl tad divas vietas brīvas, ja Gludeklis pie mums. Ja darbs beidzas 19:00, tad tajos pašos 19:00 mēs arī varētu startēt. Kur tavs darbs atrodas? To jau laikam vari atrakstīt PMā, lai nav te jāaizkakā topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 aii nah, brauksu ar savu autinju, lai nav jacakarejas! kur mes varetu satikties, lai kopaa starteetu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Jā, Reģistrētajam jau patiktu ar kādu kopā startēt. Uz vasaras tusu, kad braucām, neviens mašīnā nebļāva ? Ezis mani jau gandrīz ir pierunājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 nu davai davai.. bljin manai muuterei shampis bus japerk, kamer visu shito baru kkur izguldisshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 varbūt tiekamies tad 19:30 pie maximas (bauskas apļa) kas vel veikalā ieskrien, kas uzpīpē un 20:00 braucam ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Nu jā, varētu sapirkt visu rijamo un dzeramo Mahimā, lai nav speciāli Bauskā jābrauc Rimi, kaut gan atšķirība nekāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ok tad tiekamies tur... kads padalas ar numuriem, ta kaa man jauns mob, man nav numuru! mans: 29378588 + man ir 1 briva vieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 27162419 t3h pr0 a.k.a Renārs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Bļē lopi tādi! Un es nevaru ierasties! pzdc! Nu nekas es vismaz domās būšu ar Jums Šoreiz skatos spontānais pasaciens būs izdevies! Ezīcc stjerva,kādas 5reizes solīja satikties,bet vnm kaut kas nogāja greizi un šoreiz es atkal netieku! ZB Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Bļin, es kaut kā sūdīgi sāku justies šodien, sāp galva un temperatūra uzkāpusi... rītdienas brauciens paliek zem jautājumzīmes. Centīšos te laicīgi rītdien paziņot - braukšu vai nebraukšu. Skatīšos pēc jušanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 es arī varu braukt, ar vienu draugu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Kam vēl ir brīva vieta mašīnā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now