Jump to content
GIGN Forum

Tom Clancy's H.a.w.x.


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Ar nepacietību ilgu laiku gaidiju šo spēli. Vakar beidzot sanāca laiks nokačāt un iemēģināt.

Pirmkārt sākšu ar to, ka biju patīkami pārsteigts, jo pirms tam domāju, ka priekš šīs spēles vajadzēs pirkt jaunu rakstāmmašīnu, bet kā izrādās dzinējs ir lieliski nostrādāts un spēle ripoja ar minimālajām prasībām vienkārši perfekti.

Tātad es pats nēsmu nekāds pro samaļotu lidotājs un gandrīz vienīgā iepriekšējā pieredze lidošanā bija iekš BF2, tāpēc man ar ko salīdzināt nebija, bet visā visumā spēle ir okey. Pats spēlēju ar joystiku, bet cik dzirdēju ar peli arī ir ok.

Gribētos pamēģināt paspēlēt co-op režīmā, šodien jau sarunāju ar JimBugu uzraut, tad redzēs, kā būs.

Kā Jums patīk/nepatīk šis geims? Varbūt kāds jau spēlē onlainā vai co-op un gribētu pievienoties?

P.S. Es mierīgi palaidu uz AMD 2.8+, 1gb rama un Geforce 6600 512mb.

Vid1

Vid2

Link to comment
Share on other sites

Iskatās jau baigi stilīgi! es varu tik salīdzināt ar Top Gun uz Ufo un izskatās daudz labāk. Ja tu man tiešām iedosi savu otru joistiku, tad varam ieprovēt :) Tik man čujs, ka ātri noķeršu kādu koku

uuuu labs :) Vienīgais, kas ar peli ir jāpiešaujās tas ir nolikt ļoteni nekustīgi :) Nu bet tie ir mani iespaidi 10 min lidojot

Edited by JimBugA
Link to comment
Share on other sites

Es tieši gribēju arī taisīt topiku

Nemāku īpaši lidot, kā var strauji pagreizties ? man liekas tikai ar joystiku var normāli paspēlēt ( es pat 1 misiju nevaru iziet )

Kāds zin kā viņu inetā var spēlēt ? derētu uzspēlēt tikkai ja kāds paskaidrotu

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

Nu tiko ar JimBugu uzravām lanā caur Garena programu. Nez, itkā viss bija okey, spēlējām caur Versus>Lan - Co-Op game, bet iekš spēles bija k-kā dīvaini, nevarējām viens otru redzēt, bet ja misija izgāžas, tad abiem uzrādijām, ka ir izgāzusies misija.

Būs vel jāpamēģina deathmatch, varbūt tur kas savādāks būs.

Jebkurā gadijumā domāju iegādāties spēli, iespējams, tad būs bez gļukiem.

Pamācība kā spēlēt onlainā crakoto HAWX.

1. Jānopatčo spēles klients.

2. Kačājam Garena klientu - http://www.garena.com/

3. Instalējam Garena klientu.

4. Reģistrējamies un ielogojamies.

5. Kreisajā malā izvēlamies spēli - HAWX.

6. Nospiežot uz HAWX logo, jums tiks dota iespēja izvēlēties istabu kurā pievienoties, ņemam jebkuru teiksim - Europe Room 03.

7. Tālāk, ja rokas līdz šim nava bijušas līkas, parādīsies k-kas līdzīgs čata logam, apagšā labajā malā būs poga - Settings -> spiežam.

8. Atvērsies logs, tur izvēlamies Executable Settings -> jaizvēlas, kur atrodas jūsu HAWX spēles .exe fails(Shortcutu nedrīkst izmantot)

9. Kad būsies izvēlējušies, spiediet Ok, un tad spiežam Start Game. Ja viss būs pareizi izdarīts, spēlei ir japalaižas.

10. Tālāk iekš spēles izvēlamies Versus>Lan>Un šeit uzrādīsies serveri, vai arī varat paši savu uzmočīt.

To dogy.

Kā Tu domā strauji pagriezties? Principā vadāmība ir atkarīga no katras lidmašīnas, katrai pagriezienu veikt ir savādāk.

Bet nu teiksim ņemsim par piemēru, ja Tu gribi vienkārši pagriezties pa labi, tad griez joystiku/peli pa labi un strafe pa kreisi, tā var diezgan smuki paņemt pagriezienu.

Vel var mēģināt "driftot" ar izslēgtu assist mode, veicot iepriekšējo manevru, tajā brīdī, kad tev vajag veikt kūleni, sāc spiest pa bremzēm, kad ātrums būs pietiekoši mazs lidmašīna sāks mest kūleni uz vietas, tiklīdz tā nostājas tevis vajadzīgājā pozīcijā, spied pa gāzi. Šis ir mazliet pinķerīgi, bet ja patrenējas, var riktīgi labi appist pretinieku.

P.S. Ja kāds grib uzraut kopā ar mani, varat sameklēt mani skypee - nick Nak3Ds

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

es ķipa spēli novilku, bet es nevaru plaist, prasīju vienam, viņš teica, ka priekš ati vajag paču, bet nezina kur dabūt, možet kāds var palīdzēt??

P.s. Varbūt kāds zin kādu battlefield serveri, iespējams pat latviešu??

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Tu kliedzi kā maza meitene, kad tev pakaļ Migi nesaas. :slap:

Enivei, shodien vakaraa(ap 20:00) ir doma pameegjinaat uzraut team deathmatchu, ja ir veeleeshanas piebiedroties, zinjojat. :)

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Tātad iespaidi par pirmo treniņlidojumu ir vienkārši lieliski.

Vakar bijām trijatā, es, HyperBoy un piedzēries JimBuga. HyperBoys zajebasta bombī, toties Jims, kā vienmēr bļauj kā maza meitene un piedzēries spēlē kā grūta bruņurupuča mātīte, bet bij okey. :D

Vakar pārbaudijām, ka tomēr Co-Op un Team Deathmatch strādā perfekti arī uz krakotā H.A.W.X.

Atklājām arī interesantus momentus, gan spēlējot singleplayerā, multiplayerā, vai arī vienkārši deathmačā - pieredze, archievmenti, medaļas, jaunās lidmašīnas, u.c. sūdi skaitās kopā, tb - ja Jūs atverat lidmašīnu team deathmačā, tad tā atvērsies arī singleplayerā un otrādi.

Tāpēc ieteikums priekš jauniņajiem, no sākuma paspēlēt singleplayerā vai arī Co-Op un atvērt labākas lidmašīnas, un tikai tad līst iekš Deathmača, jo pārsvarā tur visi lido ar high-end lidmašīnām. Pats es lidoju ar F22 Raptor, kura atrodas, k-kur pa vidu, taču ir spējīga turēt līdzi high-end lidmašīnām. Protams vel daudz, kas ir atkarīgs no veiklības un skila. :)

Vel ieteikums iekš deathmača ņemt lidmašīnas, kurām ir Multi Anti Air raķetes un brīvās trajektorijas raķetes, jo teiksim lidojot no attāluma ar Multi Anti Air rakjētēm var vienlaicīgi notriekt līdz pat 4 pretiniekiem, savukārt ar brīvās trajektorijas raķetēm, nevajag pat vienmēr nolokot mērķi lai tam trāpītu.

Tātad īss kopsavilkums par vakardienas spēli.

  • Priekš batālijām onlainā, ieteicams atvērt labākas lidmašīnas un ieročus singleplayerā vai arī Co-Op.
  • Ieročus komplektēt tādā veidā lai tie būtu domāti pret gaisa pretiniekiem(no bumbām jegas nava).
  • No lidmašīnām izvēlēties tās, kurām ir priekšrocības pret gaisa mērķiem(bumbvedējus ņemt nava ieteicams).
  • Ja spēlējat ar draugiem, sarunāties caur kādu programmu(skype, TeamSpeak).
  • Spēlējot Team Deathmača, sarunāt nakamo mērķi un vienlaicīgi uzbrukt, jo tā iztīrīt pretiniekus būs daudz vieglāk un ātrāk.

Tātad šodien domājam ar Jimbugu atkal ap plks. 20:00 - 20:30 iet palidināties. Kā vienmēr gaidīšu gribētājus skypā, mans niks - Nak3Ds

āā... jāā aizmirsu, bullet, vakar saņēmu tavu ziņojumu skypā, bet kad atgriezos no cīnas, Tu jau biji offlinā, ja vēlies šodien palidot kopā, tad esi laikā.

Link to comment
Share on other sites

Tātad brīvdienas ir veiksmīgi pagājušas un šodien var turpināt cīņas.

Enivei gribēju pateikt, ja kādam negribās īpaši pisties ar lidmašīnu atvēršanu, tad var to izdarīt ļoti vienkārši.

  • Tātad ejam iekšā spēlē, taisam jaunu profilu(pieņemsim EsEsmuLidojošaRozīne).
  • Tālāk ejam laukā no spēles.
  • Ejam iekšā šajā folderī - XP: My Documents\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles\

    Vista: Tavs uzers\Saved Games\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles\

  • Tur atrodam failu ar nosaukumu "EsEsmuLidojošaRozīne" vai arī kā savādāk, kā esat nosaukuši savu izveidoto profilu un pārkopējam pa virsu ar failu, kas atrodas šī posta beigās, protams no sākuma uzliekot tam failam nosaukumu, kāds ir jaunajam profilam.
  • Tālāk ejam iekšā spēlē un voalā visas lidmašīnas un ieroči ir atvērti, tikai ievērojat, ka līmenis jums būs 1 un misijas arī nebūs izietas.
Un tālāk ja gribat spēlēt caur Garena, tad tur arī būs atvērtas visas lidmašīnas, tākā mierīgi varat iet iekšā, paņemt Berkut lidmašīnu, izvēlēties labāko sev vēlamo ieroču komplektāciju un iet pacīnīties ar lielajiem bosiem.

P.S. Vēlāk pievienošu jaunu maņuāli, kā izmantot visas raķetes iekš cīņām.

AinCiz.rar

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Nava īpaši liela aktivitāte šeit, bet nu enivei uzrakstīšu tiem dažiem, kas lasa.

Maņuālis, kā izmantot raķetes iekš Team Deathmatcha.

  • Joint Strike Missiles - standarta raķetes, nāk visos ieroču setos.
Principā šīs raķetes der ikvienai cīnai, gan uz vidēji tālām, gan tuvām distancēm. Damage ir vidējs, attiecīgi vajag 2-3 raķetes lai notriektu pretinieku ar pilnu enerģiju(normal mode, hardcore režīmā pietiks ar 1). Tātad pārsvarā lidojot šīs būs galvenās raķetes, ko izmantosiet.

Plusi: Liels munīcijas daudzums. Var izšaut līdz pat divām raķetēm vienlaicīgi. Ātrs relouds.

Mīnusi: Diezgan plašs pagrieziena leņķis. Mazs ātrums.

  • Multi Target AA Missiles - secondary class raķete, standartā jau ir atvērtas pirmajos ieroču setos.
Ar šīm raķetēm var notriekt līdz pat 4 pretiniekiem vienlaicīgi, ideāli der uz tālām/vidēji tālām distancēm. Damage ir ~1:2 - 1:1 pret Joint Strike Missiles. Vidēji 4-5 raķetes uz pretinieku ar pilnu enerģiju(normal režīmā, hardcore - 1, ja pretiniekam nežēlīgi paveicas, tad 2).

Šīs ir ideālas raķetes pēc respawna. Tākā raspawnojoties, jūs parādaties ar palielu distanci no cīņas, tad ja jūs šīs raķetes izmantojat pareizi, varat būt īsts kings.

Ideja ir tāda. Pārslēdzaties uz šīm raķetēm, lidojat klāt cīņas vietai, tiklīdz būsiet pietiekoši tuvu, nolokosies visi jūsu ekrānā redzamie mērķi un var šaut. Tiklīdz ir nolokojas pirmais mērķis, nekavējoties spiediet pa bremzēm, lidojat tik lēnu, cik varat. Sekojošā ideja ir tāda. Kamēr jūs tuvojaties batālijas vietai, ja lēni lidojat, raķetes vel paspēs reloudoties ~3-4 reizes. Tātad ja ir nolokoti visi četri mērķi, tad katram pakaļ lidos vismaz 3-4 jūsu raķetes. Ja viss būs ideāli, 3-4 kili jums ir stabili nodrošināti.

Plusi: Var izšaut līdz pat 4 raķetēm uz vairākiem pretiniekiem. Ātrs relouds. Piemērotas uzreiz vairāku pretinieku iznīcināšana no tāla/vidēji tāla attāluma.

Mīnusi: Neliels munīcijas daudzums. Ļoti plašs pagrieziena leņķis. Mazs ātrums.

  • Radar Guided Missiles - secondary/third class raķetes. Pārsvarā atveras otrajos ieroču setos.
Ideālas raķetes priekš ļoti tāliem/tāliem/vidēji tāliem mērķiem. Interesanti šajās raķetēs ir tas, ka jums ir jātur visu laiku uz graudu tas pretinieks, kam gribat trāpīt, tas arī ir lielākais šo raķešu trūkums. Šīm raķetēm ir vislielākais diapazons, kurā var pielokot mērķi, kā arī vislielākais damage. Ar šo raķeti ar vienu šāvienu var noņemt līdz pat 75% no ienaidnieka enerģija(Normal režīmā). Šīs raķetes parasti aizvieto Multi Target AA.

Kā izmantot šīs raķetes. Loti labi var iefragot pēc respawna. Princips ir tāds pats kā Multi Target AA raķetēm, viss notiek pēc tā paša scenārija. Principā viss ir tāpat, tikai atšķirība ir tā, ka varat trāpīt tikai pa vienu pretinieku, ja raķeti notēmējat līdz galam, tad 99%, ka mērķī trāpīs un parasti vienam pretiniekam pietiek ar vienu raķeti. Un tuvās cīņās, ja jums nava super, mega nostrādāts aims, tad jūs sūkāsiet ar šīm raķetēm.

Plusi: Liels damage. Liels rādiuss. No attāluma iznīcināt pretinieku var daudz vieglāk nekā ar citām raķetēm.

Mīnusi: Pretinieks visu laiku jātur uz grauda. Gandrīz bezjēdzīgs face to face distancēs. Ilgs pārlādēšanas laiks. Var izšaut tikai vienu raķeti vienlaicīgi. Neliels munīcijas daudzums.

  • All Aspect Missiles - third/secondary class raķetes. Atverās pedējos ieroču setos.
Šīs ir manas mīļākās raķetos, jo ir kā nagla pakaļā. Principā domātas face to face uz mazām/ļoti mazāk distancēm. Ideālas raķetes priekš tiem, kuri grib palīdzēt komandas biedram vai arī vienkārši bez problēmām iznīcināt kādu, kurš ir iesēdies astē. Šo raķešu trumpis ir tas, ka tās var izšaut gandrīz no jebkuras pozīcijas un izbēgt no tām ir gandrīz nereāli. Iedomājaties, ja jums pretinieks ir aizmugurē un jūs nekādīgi netiekat viņam klāt, tad šīs raķetes ir tas, kas jums ir vajadzīgs. Mīnuss ir tajā, ka šīs raķetes ir ļoti vājas ~1/2 no Multi Target AA(normal režīmā). Tākā lai notriektu pretinieku vajadzēs iztērēt veselu kaudzi šo raķešu.

Mana iecienītākā taktika ir šāda.

Pēc respawna izšaut pāris Multi vai Radar raķetes, tad tos, kuri vel palikuši dzīvi piebeigt ar šīm mzulītēm. Protams arī labi medīt jau pusbeigtas lidmašīnas un ātri nolasīt, bet tādā gadijumā jūs dabūsiet tikai assist kilus, nevis pilnos.

Otra iespēja ir palīdzēt savējiem. Prasīt lai viņi jums uzrāda savus sekotājus, un tad kamēr pretinieks dzenās pakaļ jūsu komandas biedram, ātri viņu no aizmugures notriekt.

Plusi: Ļoti mazs pagrieziena leņķis. Ļoti ātras. Ātra pārlāde. Ja gribat būt kā nagla pakaļā, tad šīs ir priekš jums. Var pielokot mērķi gandrīz no jebkuras pozīcijas.

Mīnusi: Ļoti vājas. Tikai face to face uz mazām distancēm. Neliels munīcijas skaits.

Tas par raķetēm arī pārsvarā viss, ja būšu k-ko aizmirsis, pierakstīšu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...