Jump to content
GIGN Forum

Kā Sveikt Meitenes 8. Martā?


nelietis
 Share

Recommended Posts

Es jau savas paspēju, bet par cik gūglis ir skops ar linkiem uz interesantim apsveikumiem, nācās visu domāt pašam. Tad nu iepostojiet savus unikālos padomus vai citus domugraudus kas saistīti ar sievietēm un meitenēm! Un bez stulbiem, rupjiem jokiem par blondīnēm utml.

Praktiskie apsveikumi

1. Tulpes no slepenā pielūdzēja. Pats atklāti uzdāvini vēl vienu pušķi.

2. Striptīzs (ja nemāki pats, noalgo dejotāju)

8. marts ir arī iemesls iedzert, tosti noderēs:

1. Bārdains īstu veču sveiciens skuķu dienā!

2. Lai sievietēm būtu četri zvēri!

Lapsa ap kaklu, jaguārs garāžā,

tīģeris gultā un ēzelis, kas par to visu maksā!

3. Sievietes-mediķes dzer līdz pazūd pulss, sievietes-ķīmiķes dzer līdz pazūd reakcija.

Iedzersim par sievietēm-fiziķēm, kuras dzer, līdz pazūd pretestība.

4. Par sievietes gadiem neklājas runāt. Pašas sievietes savu dzīvi iedalījušas septiņos posmos - bērns, meitene, jaunava, jauna sieviete, jauna sieviete, jauna sieviete, jauna sieviete.

Pacelsim glāzes par sievietēm - vienmēr jaunām un valdzinošām!

5. Iedzersim par svētu un tīru mīlestību... ...par seksu baznīcā pēc pirts!!!

Link to comment
Share on other sites

8. marts ir Krievijas marksistiskās strādnieku partijas un komunistiskās feministes, žīdietes Klāras Cjotkinas radīta diena cīņai par labākiem darba apstākļiem, sieviešu vienlīdzību sabiedrībā - vēlēšanu tiesībām, cilvēktiesībām un tamlīdzīgi. PSRS okupanti šo dienu kā oficiālu svētku dienu uzspieda 1965. gadā par godu sieviešu lomai komunisma uzvaras celšanā, sieviešu palīdzībai un ieguldījumam lielā tēvijas kara uzvaras kaldināšanā, kā arī par sieviešu drosmi un nesavtību frontē un aizmugurē.

Rietumos šo dienu atzīmē tikai radikālās feministes vai atsaldēti marksisti. Pie mums to svin vienkārši atsaldeņi.

Link to comment
Share on other sites

"Nevajag tādās lietās iebraukt tik dziļi," teica persona, kas ir tieši ieinteresēta 8. marta komercializācijā.

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=35478

Link to comment
Share on other sites

Nevienam tie svētki nemaisa un zem šiem svētkiem arī vairāk nav nekādas baigās domas kā viens apsveikt savas mīļotās sievietes (kaut gan iespējams dažas saņemot puķes sevī nodomā "hahahah tie jākļi nemaz nenojauš, ka viņi joprojām uztur žīdietes Klāras Cjotkinas iesāktos darbus!")

Link to comment
Share on other sites

Rietumos šo dienu atzīmē tikai radikālās feministes vai atsaldēti marksisti. Pie mums to svin vienkārši atsaldeņi.

Čalīt, tev vajadzētu mazliet atslābt. Neskatoties uz šo svētku politisko vēsturi, nav nekā slikta tajā, ka šie svētki tikuši saglabāti.

Par sieviešu tiesību aizsardzības aukstā aprēķina pusi diezgan labs ieskats šajā video. Diezgan interesanta intervija. Tas tā mazliet novirzoties no topika tēmas. :)

Link to comment
Share on other sites

Nevienam tie svētki nemaisa un zem šiem svētkiem arī vairāk nav nekādas baigās domas kā viens apsveikt savas mīļotās sievietes

Man šī diena (ar svētkiem te gan ir visai mazs sakars) traucē. Piedod atvaino, bet citādāk kā par stulbumu savu mīļoto sieviešu apsveikšanu (ar ko?) 8. martā es nevaru nosaukt.

Neskatoties uz šo svētku politisko vēsturi, nav nekā slikta tajā, ka šie svētki tikuši saglabāti.

Neskatoties uz šo svētku(?) politisko vēsturi, šie svētki vispār neeksistē, bez konteksta šai dienai nav nekādas jēgas. Kas liedz sievietes apsveikt 9., 10., 11., 12., 13., 14. vai 15. martā?

Starp citu, nevajag lietot ciešamo kārtu "tikuši saglabāti". 8. martu saglāba PCTVL un Saskaņas Centrs, pēc kuru ierosinājuma šī tagad ir oficiāla svētku diena.

nba04_911.jpg

Link to comment
Share on other sites

vbyuer, tādus vārdus ko tu lieto es pat nezinu, pat nezinu ko viņi nozīmē. Kur tu viņus iemācījies? Man 8. marts ir kā vienkārša diena, bet re izrādās te bija kaut kas traks padomju laikos un nav nemaz tik parasta šī diena. :o :o

Link to comment
Share on other sites

Tev pašam neliekas, ka mīlestības izrādīšana parastā dienā ir krietni vien patīkamāka un patiesāka?

Link to comment
Share on other sites

vbyuer zini reizem ar savam gudrajam politiskajam un analitiskajam frazem tu esi zabaks. Jeju boga taa jau maz latvieshiem ir tas svetku dienas visu laiku tikai jasero un tads skats rodas, ka tev arii gribas paserot vel par kaut ko. Tas ir dziljas tradicijas , kas ir iedibinatas. Un neviens to neuzskata par kaut kadu uzspiestu lietu jau sen. Taa ir viena diena gadaa , kad darba kolektivos vir apsveic siev , iesmesls arii mazliet pasvinet. Majas ir iemesls uzrikto svinibu galdu. Tu vari svinet arii visas citas dienas , ja tev necepii 8 marts. Visi parejie svin to kolektivi un tam visam ir tada patikama pieskanja ,burzma pukju veikalos, smaidigas sejas etc. Tu iespejams jau arii esi taa paaudze, kam jau ir diezgan uzmist uz shiem vecajamiem paradumiem, jo tev ir happy valentine day. Bet katraa zinjaa tu vari sedet un uzrugt par visu sho te pasakumu, bet nebojaa citiem noskanju savu dzeligo un nejedzigo viedokli vari paturet pie sevis, jo daudzi tapat bez tavas zinjas no kaa ir celushies shie svetki.

Link to comment
Share on other sites

Pārējo no tevis teiktā var droši ignorēt - tie ir tukši vārdi.

Sieviešu diena ir bijis iegansts pieliet mūli kolektīvos jau kopš tavu "dziļo tradīciju" gala. Vārds "atsaldeņi" lieliski atbilst šādu svinētāju raksturojumam.

Un tagad pasaki, kurās oficiālajās brīvdienās tu sēro? Skaitot kopā visas atceres, piemiņas, atzīmējamās un svētku dienas iegūst 31 "svētku" dienu. Tikai 6 no tām ir atceres vai piemiņas dienas. Vai ar 25 (vai 31, ja sirds vēlas) ieganstiem pieliet mūli tev nepietiek?

Nenoliedzu to, ka ir pietiekami daudz cilvēku, kam 8.marts tiešām šķiet normāli svētki, taču droši vari pajautāt 10 no tiem par šīs dienas vēsturisko kontekstu. Neviens no viņiem sakarīgu atbildi sniegt nevarēs, tātad svin bezjēdzīgi un arī kvalificējas atsaldeņa statusam. Pārējie ir sociālisma nostaļģijas mākti marasmatiķi.

Ja ir vēlme svinēt kaut ko puslīdz jēdzīgu, droši var izpausties:

Jaunajā gadā;

Satversmes sapulces sasaukšanas dienā;

Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā;

Mātes dienā;

Jāņu dienas priekšvakarā;

Jāņos;

LR proklamēšanas dienā;

Pavasara saulgriežos;

Ziemas saulgriežos;

Rudens saulgriežos;

Vecgada vakarā;

Baltu vienības dienā;

Lāčplēša dienā;

Latvijas starptautiskās atzīšanas dienā;

Ģimenes dienā;

Eiropas dienā;

Bērnu dienā;

Varoņu piemiņas dienā;

Jūras svētkos;

De facto neatkarības atjaunošanas dienā;

Zinību dienā vai

Skolotāju dienā.

Lai kaut ko svinētu, nav ar PCTVL palīdzību no noputējušiem plauktiem ārā jāvelk izteiktas marksistu, feministu un komunistu ideju propagandēšanai paredzētas dienas.

Ar vienu oficiālo svētku dienu - Mātes dienu - sievietēm pilnībā pietiek. Valentīna diena un Helovīns ir mazo atsaldeņu jājamzirdziņš.

Tev nav nekādu tiesību aizrādīt man par noskaņas bojāšanu, jo tieši to tu dari pats ar 8. marta puvušā, sarkanā līķa atdzīvināšanu.

Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

Es vispār nerunāju pagātnes formā, es runāju par mūsdienām.

Link to comment
Share on other sites

Daudzu vecāki noteikti arī svinēja Darba svētkus un ar sarkaniem kaklautiem pirmajās rindās skrēja masu gājienos, taču tas nenozīmē, ka komunistiskais mantojums būtu jāsaglabā mūsdienās, to pašu attiecinot arī uz 8. martu, kurš, kā jau teicu, ir cieši saistīts ar noteiktu ideoloģiju.

Link to comment
Share on other sites

Tas labi, ka nepatika. Bez stipriem vārdiem lietā noteikti vispār neiedziļinātos :)

Link to comment
Share on other sites

nu v obshih chertah jaa, bet nu nedomaju ka man, tev, vai kadam citam ir tiesibas saukt kadu par atsaldeni, tikai tapec , ka 234234 h no savas dzives nav pavaditas meklejot iemeslu nesvinet.

cCcP laiki jau pie mums beigushies, bet sekas ir visur.. ticu ka arii tevii, tad labak butu brecis par sliktajm lietam kas palikushas no padomijas, nevis pr svetkiem, kas jau tad bija ar LABU domu. ko saki?

Link to comment
Share on other sites

Ar negatīviem padomju mantojumiem var sastapties ik uz soļa. Kādēļ es šeit runāju tikai par svētkiem? Tādēļ, ka šeit neviens nestāsta kā labāk iedot kukuli vai kā labāk darbā iekārtot savu brāļadēlu.

Nekā laba vai unikāla 8. marta svētkos nav, tiem nav pievienotās vērtības, tā un tiem līdzi nākošā padomju mantojuma dēļ 8. marta svētki ir jāizskauž.

Link to comment
Share on other sites

nu tu nevaresi nepiekrist ka lielai daljai no ta kas mums ir ari ka meteriala vertiba ir padomju mantojums..

Raujam nahuj nost rundales pilij jumtu.. vpezdu .. jumts mainits cccP laikaa...

bet tagad visi kautka uzskata ka jumts joprojam ir derigs. tas nekas ka apaksha ir CCCP darbs.

Link to comment
Share on other sites

Tā jau ir absurda kazuistika.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...