Oddijs Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sveiki, tā kā te nekā tāda nav izdomāju uzcept. Tātad šeit runājam par eirovīziju, favorītiem, un vispār jūsu domas.. Pagaidām viens no maniem favorītiem: Alexander Rybak - Fairytale Runājot par Latvijas izvirzīto kandidātu eirovīzijai, Busuli - Manuprāt viņu izvirzīja lai Latvijai vispār nebūtu nekādu izredžu uzvarēt, paši saprotiet cik tas izmaksās (krīze ftw) ja Latvija vinnēs un pie mums būtu jānotiek eirovīzijai.. bāc viņš ir pretīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Es kkā šogad tik traki nefanoju par eirovīziju. Laikam iestājies pohujisms uz visu. Bet runājot par Busuli- man liekas, ka būs labi, dzied jau labi džeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nez kā ir ar to busuli, man viņš arī īpaši nesaista, nu vismaz šī dziesma, bet nu tavs uzskats par to, kāpēc viņu izvirzija ir debīli aprobežots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 Nu vispār jau tas bija neliels piedūriens. Par tēmu: tikko beidzās krievijas atlase (ja kāds skatījās). Manuprāt nekas īpašs, Krievija nu jau varēja labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Cik ļoti man patika Zaharovas dziesma ar ko viņa piedalijās Īrijas eirovīzijā, tik ļoti man riebās blusuļa dziesma. Pat to, ka tas resnais melis dziedās to dziesmu kreiviski man vispar nav ko teikt. Edited March 7, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Es skatījos krievu eirovīziju. Skaņas kvalitāte un dalībnieku sniegums bija galīgā pakaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Man Busulis patīk, bet šī dziesma ne visai, bet kāda starpība, viņš tak dziedāšot citu. Nesaprotu, kā tā var vispār, atlasē piedalīties ar citu, bet Eirovīzijā ar citu. kaut kāds absurds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) aii, who cares. Busulis tāpat top1 Latvijā. un, domāju, ka viņš tiks eirovīzijas pirmajā 5niekā. Kānekā spilgta skatuves personība, kas eirovīzijā ir prioritāte. Edited March 7, 2009 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Latviski Busulis dziedāja latviešiem, krieviski dziedās krieviem un eiropai. Easy as that. Dziesma ir tā pati un arī dziesmas ideja, tikai valoda mainās. Es jau nu galīgi te nekādu appisienu neredzu. Man Busulis patīk, bet pats balsoju par Smuko Kristīnu un dumjo blondīni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 no tiem, kas piedalijaas Latvijas atlasee, Busulis bija labaakais. visi paareejie vnk feiloja. pa radio viens chalis par Busuli ziteicaas taa:"vinsh LV ir sasniedzi visu, ko var, tapeec shii ir vinja laba iespeeja izsisties aarpus LV". es shim apgavlojumam pilniigi piekriitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Mans favorīts Grieķija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 un, domāju, ka viņš tiks eirovīzijas pirmajā 5niekā. Kānekā spilgta skatuves personība, kas eirovīzijā ir prioritāte. jaa, un es nupat pasutiju savu bileti celojumam uz menesi XD man japiekrit Ducatii, grieki izskatas labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dziesma ir tā pati un arī dziesmas ideja, tikai valoda mainās. Es jau nu galīgi te nekādu appisienu neredzu. Man Busulis patīk, bet pats balsoju par Smuko Kristīnu un dumjo blondīni Man japiekrit gan Oddijam gan Pinkijam! Busulis LV ir sasniedzis visu ko var!Un tagad laiks izsisties RUS! Lembergs nedaudz piebalsoja lai BUsulis tiek! bet Zaharavai arii ne vainas nebija!Busulis ar savu profesionalitati un pashatdevi panjema vnk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Neizlasīju nevienu postu, tikai topika nosaukumu. Un ko es varu teikt - eirovīzija ir vislielākais mūzikas mēsls. Varbūt neiztecos ne gluži kā gribēju, bet es esmu nedaudz iedzēris. Edited March 8, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ir pilnīgi pareizi Krievijā dziedāt krieviski, Eiropā mūzikas tirgus tāpat sūkā (izņemot UK un vāciju), bet vienīgie, kas ir izsitūšies ir ABBA, pārējie tā arī nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Man jau šķiet ka smukā Kristīna, jeb FIDJI bij` pietiekami laba ar savu please don`t say goodbye, jo es zinu cik cītīgi viņa trennējās... Bet nu viņa īpaši nepārdzīvo, jo viņa pati saprot, ka LV labu laiku nozudusi no prožektoru gaismām un visi jau ķērc pēc populārām bieži dzirdētām, tām pašām iesvīdušajām pakaļām, kas caurmaltas jau gadu gadiem, apmēram, tā pat kā Mūzikas gada balvā, pilnīgs bullšic tur bija... Nu lai Busulim veicas, nesaku jau, ka viņš galīgs wankers, bet nu tomēr gribas lai kāds cits beidzot parādās apritē un lai tam novērtē patieso talantu nevis money un pazīšanās... Murdziņš. Edited March 8, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jaa, varbut iet uz krievijas biznesu busulim ir pareizais gajiens, bet vins ar sito dziesmu nemuzham netiks pat top 5 eirovizija es prognozeju, ka dabusim parastos 8-10 no igauniem un lietuviesiem, vel kadus 10 no citam valstim savaksim un busulis vares chilot 12taja vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Kopš Prātas Vētras uznāciena uz Eirovīzijas skatuves 2000. gadā, viņa ir kļuvusi ar vien banālāka. Nevainojami: http://www.youtube.com/watch?v=Ym_g5n4fpRw Edited March 8, 2009 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nu Busulis paliek Busulis... Savu negodiigumu un pohujismu jau paraadiija Ciinjas klubaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Blusulis paliks pēdējais tāpat, kā tas čalis (neatceros kā sauca, kkāds Armands?)pirms dažiem gadiem. Viņš vispār nav piemērots Eirovīzijai, nekāds šovs, nekas. Dziesma ar nepatīk, bet nu tur jau kā kuram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now