APOCALYPSE Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) Cold, 1kaart tu esi daunis 2kaart taads normaals daunis 3kaart, es tad naktii tikko biju iegaajis serverii, naakdams no sava klana servera kur izbanoju "YO" wh+aim un skatos kex arii te skraida.. nobanoju.. nigers uzreiz saka, pa xchat tjip lai banoju vel vienu, proti Cold, es vinjam paarjautaaju vai ofic chiiters, vinsh man atbild - aims, zinot, ka niger ir admins, es vinjam ticeeju.. shoreiz pieljaavu kljuudu, bet redzot kaads daunis ir cold iipashi negribaas doties to banu nonjemt, bet ok, kljuudijies esmu, ja bans vel staav, tad tuliit nonjemshu. Lielais CS teev Cold varam uzspeeleet 1x1, ja jau reiz tu taads pro un es laame P.S. Ceru, ka man tiks piedots, ka no 44 perm. baniem, viens tomeer ir kljuudains + njemot veeraa apstaakljus.. P.P.S. raaviena metode uy tak neatklaaj kexa nosleepumu Par to, ka daunis, nedriigst banot Katraa zinnaa tie nedriigst buut kaa argumenti lai liktu banu Edited June 13, 2005 by APOCALYPSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 ehh APOCALYPSE.. iemesls tak bija aim paareejais emocijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 APOCALYPSE, tas 1kaart, 2kaart, 3kaart nebija bana argumentu uzskaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) nav godiigi Edited June 13, 2005 by APOCALYPSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MareX Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 )))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Cold tu un nobanots ... nu ilgi jau nebija jaagaida.. kaa jau tev vienreiz teicu ka pie mums latvijaa norm speleetaaji nav pienjemts, vai nu speelee suudiigi vai nu dabuusi banu un Complete! ir negjeelis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 (edited) Tu smagi kļūdies, neģēlis esmu es un tev ir taisnība, ir jāspēlē slikti, vai būs bans,ņemiet piemēru no manis. Edited June 14, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Kavacky tu visu esi paarpratis. Es neesmu nekaads YO, mees speeleejaam vienlaiciigi, kad vinju izbanoja es veel speeleeju taatad tai muuvikaa manis nav Luudzu Kavacky iznjem to muuviku no foruma, lai nejauktu cilvekiem praatus Bļeģ, kāds to YO iepisa un man iešāvās prātā, ka tobrīd ar YO spēlēji, a 1. postā viss ta redzams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Bijach ja tu uz galvas uzliktu kjirsi tad no shkjidra suuda tu atshkjirtos ar to ka tev uz galvas ir bijis kjirsis. 1) banot peec taa ka kaads pasaka "vinjam 100% aim/wh/(insert cheat here) ir neveseliigi nepatiikama akuuta idiotisma izteikta paziime 2) tavs viedoklis par to ka cold ir daunis ir tikpat pamatots kaa pienjeemums ka tu esi gudrs. Ee, klau, tu taads neesi. 3) tava reakcija kopumaa uz cold suudziibu ir beernishkjiigi stulba. Ne tu iedomaajies kaa nechiitojoshs cilveeks juutas kad vinjam uzliek banu, ne arii to kaadas vinjam vareetu but forshas sajuutas zinot ka tu uz vinju PAT NEPASKATIIJIES. Bijach... shis no tiesas ir stulbaakais ko tu jebkad esi teicis + dariijis. Man nenaaca iisti praataa ka vajag tev nonjemt ban tiesiibas, bet nu..... Cold paarsteidzoshi praatiigi reagjeeja uz taviem apvainojumiem, jebkursh cits sen buutu detalizeeti noraksturojis tavus vecaakus, tavu seksuaalo piederiibu un tavas intiimaas dziives nosleepumus. Iedomaajies teiksim ja tu buutu nobanojis mythu un peec vinja "lamers" nosaucis vinju par dauni. Es to nemaz negribu iedomaaties un neveelos lai shaada situaacija atkaartojas. over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Forshi, ka 43 perm. bani(gign.lv to smuki var redzeet) ir pie pakaljas vienas kljuudas deelj.. jaa, tieshaam noticeeju niger'am uz vaarda, jo vinsh tak mums ir 24/7 admins, kljuudijos - neko dariit, atvainojos. banu nonjeemu, (vismaz cik atceros) ko man vel vajadzeetu dariit? es saprastu, ja taa nebutu bijusi pirmaa reize. Ja jau reiz esmu TIK slikts admins, tad laikam jau taa buus labaak. Cold, atvainojos, ja esmu Tevi aizskaaris, bet man vnk nepatiku radija, tas vaards "lamers", jo tieshaam likaas, ka izbanots vnk ir kaarteejais chiiteris, piedod. varbuut, ja buutu bijusi pieredze shaados "nepareizi uzliktos banos", tad reagjeetu ne tik asi.. un macho, Tev dereetu pasekot liidzi tam ko saki - ok, virtuaalaa pasaule ir viens, bet pastaav arii reaalaa kur lietas tiek kaartotas mazliet savaadaak(ne adminu access'a sadaljaa) un domaaju Tev nav jaastaastaa kaa tieshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 taatad... macho, atvainojies... or else... ble, bijach ar savu triisritenju bandu tev paraadiis taadu banu, ka peec tam triis nedeeljas nevareesi apseesties (now ai miin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 1) ja es gribeetu es atrastu veel kaadus vismaz 3 postus kur tu man staasti kaa lietas tiek kaartotas reaalajaa dziivee. Aiztaupi naakoshreiz sho "moraali".... bet vispaar interesanti. Nez ko tu domaaji, es tagad nobiishos ka tu man ar bandu atbrauksi "pakaartot lietas"? Kult tukshus salmus mees visi maakam... (oi izlasiiju pain postu. labi ka man uz 8o staavu ar ritenjiem gruuti atbraukt) 2) nedomaaju ka kaadam tagad tava atvainoshanaas ir iipashi vajadziiga. Cold jau sen visu piedirsa 3) un tas teksts par nigeru un adminu man lika sirsninjai iepuksteeties straujaak. nigeram admin tiesiibas (kiks, slaps, votes) tika iedotas pirms ~nedeeljas, lai vinsh pa naktiim darbojas. Driiksti mineet, kaapeec vinjam nav ban tiesiibu. 4) un veel kas - ak tad vienas kljuudas deelj? Protams, protams. Beidz dirst vienreiz un teelot labo peec tam kad esi sapratis ka uzvedies kaa stulbs idiots. Lai gan tas ir solis uz priekshu man besii ar tevi runaat p.s. tie nav visi permanent bani, un vinju nav 43, tikko vienu nonjeemu ko tu dzhekam pirms 148 dienaam par matu biji uzlicis. Un man 70% gadiijumu besii tavi bana iemesli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Mans teksts bija draudiigs? Galvenais smiekliigi, ka abi uzreiz uzgruzii kko par bandaam un tur bandiitiem vai vel nezin ko.. es neko taadu neteicu. Es vnk ieteicu izveeleeties vaardus - draudziigs ieteikums, bet, ja jau tas jums tik draudiigi izklausijaas, tad naakamreiz, kad kas tamliidziigs buus sakaams iekraasoshu tekstu kaadaa jaukaa kraasaa, lai nabadzinjam nesametas baisi. P.S. es atvainojos Cold'am, nevis tev, taakaa P.P.S. banda nebuutu vajadziiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 man nav kiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Mans teksts bija draudiigs? Galvenais smiekliigi, ka abi uzreiz uzgruzii kko par bandaam un tur bandiitiem vai vel nezin ko.. es neko taadu neteicu. Es vnk ieteicu izveeleeties vaardus - draudziigs ieteikums, bet, ja jau tas jums tik draudiigi izklausijaas, tad naakamreiz, kad kas tamliidziigs buus sakaams iekraasoshu tekstu kaadaa jaukaa kraasaa, lai nabadzinjam nesametas baisi. man liels prieks, ka tu esi tik augstaas domaas par sevi. p.s. mjaaa, triisritenju banda - reaalaakaa banda ever p.p.s. sho visu rakstiiju ar lielu cienju un, cerams, tevi nekas no shii neaizvainoja, jo es (tikai nestaasti nevienam) baidos no tevis (tu esi tiiiiik draudiigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 hmm man visvairaak ieprikoliija taa "RAAVIENA METODE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Mans teksts bija draudiigs? Galvenais smiekliigi, ka abi uzreiz uzgruzii kko par bandaam un tur bandiitiem vai vel nezin ko.. es neko taadu neteicu. Es vnk ieteicu izveeleeties vaardus - draudziigs ieteikums, bet, ja jau tas jums tik draudiigi izklausijaas, tad naakamreiz, kad kas tamliidziigs buus sakaams iekraasoshu tekstu kaadaa jaukaa kraasaa, lai nabadzinjam nesametas baisi. P.S. es atvainojos Cold'am, nevis tev, taakaa P.P.S. banda nebuutu vajadziiga. tavam stulbumam nav robezhu. Kuraa momentaa es KAUT VAI NEDAUDZ liku maniit ka tu man atvainojies? Es teicu ka cold shito visu ir piedirsis, taa ka vari savu atvainoshanos zasunutj... nedomaaju ka likshu shito smailiju (cik nu smailiju) kaadreiz betnu bljadj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 stuulbs sheit esi tikai tu un tas par atvainoshanos vairaak bija domaats kaa "kaada tev dalja gar manu atvainoshanos" aa un btw, savu deguntinju tu droshi vari nolaist no tiem augstajiem maakonjiem kur esi uzkaapis \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 es kaadu ento reizi paarliecinos ka tev kaut ko skaidrot ir bezjeedziigi. Turpmaak meegjinaashu atcereeties. un tu atkal meegjini no sava stulbuma izgroziities rakstot kaut kaadu bezsakaru. Un es speeju saprast ka tev "augsti maakonji" skaitaas "es patieshaam speeju pielietot savas smadzenes lai domaatu, nevis lai teelotu stulbi ietiepiigu kretiinu kaads es iisteniibaa esmu". in order to stop stupidity... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts