Jump to content
GIGN Forum

Nja..

Bijach
 Share

Recommended Posts

pulkstens ~ 3:42.. speeleeju gignaa iet fun mapes paaris kraani jau perm. noraavushi plaans iet guleet, peeknsji viens saak aurot, ka kex ar niku psc esot chiiteris.. bik paveeroju, jaa tip bliezh caur kasteem bik, rakstu xb 0 psc chiti smird.. paraadaas Client "psc" has immunity wacko.gif uzrakstu oooops, ar ideju, ka laikam smagi esmu kljuudijies un paraadaas:

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: psc

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Bijach

BAN] Iemesls banam: aizmirsti

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec 0 dienam 16 stundam 39 minutem 0 sekundeem

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

Kicked by Console: TEV IR BANS. Iemesls: aizmirsti. Vairak info konsolee

Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: aizmirsti. Vairak info konsolee

sad.gif

gribeetu paluugt banu nonjemt un pieskjirt xwho, lai taadi gadijumi vairs neatkaartotos..

aa tad pie reizes vel.. shodien speeleeja tas skillmaster kursh ir chiiteru sarakstaa un Outlawz bljaava, lai lieku banu un pats meiginaja kikot, bet dzhekam(skillmaster) ne silts ne auksts.. abi rakstijaam gan kick, gan es ban, bet rezuultaata nekaada, tik paraadas, ka itkaa nobanots..

un + vel gribeeju pajautaat xrr2, jo biezhi uz autorr nogljuko un daudzus izmet ar svc_bad vai kkaadiem taadiem suudiem un tad rr ir nepiecieshams..

paldies par uzmaniibu

nja, ok, time 2 sleep

1kaart tu suukaa

2kaart tu suukaa

3kaart lasi 1 punktu

buus tev maaciiba nebanot nepareizus cilvekus, kaa arii turpmak neklausies ko saka kaukadi daunji... es ari varetu sakt bljaut ka chiito tas un tas...

p.s.

neko no prasiitaa nedabuusi zaban.gif

paga nejauc 2 lietas kopaa. par skillmasteru ir pavisam cita teema un cits topiks. bet nu ar banaanu bijach kljuudijaas rolleyes.gif (man bija taada aizdoma ka psc ir worms jo deagle mapee tur panesaas baigaas razborkas un teksti bija tieshi worm style happy.gif )

paga nejauc 2 lietas kopaa. par skillmasteru ir pavisam cita teema un cits topiks. bet nu ar banaanu bijach kljuudijaas rolleyes.gif (man bija taada aizdoma ka psc ir worms jo deagle mapee tur panesaas baigaas razborkas un teksti bija tieshi worm style happy.gif )

lol nu es vienigais ko teicu kad spelejaam deagle karti ir "sosi" un es to atkartoju kadas 5x cool2.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...