SharpShooter Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Par to uubercharge un scoutu man arii ir ko teikt. Vakar ar resno un medikji uuberaa izskrienu no pirmaa dustbowl spawna un uzreiz bumba pieree un netieku taalaak par buudu. Pec tam jau stafeti paarnjeema blakus esoshie sentriji. Kaa jau augstak tika mineets, ceru arii,ka ar laiku mazak izmantos scoutu un sandmanu, vai arii kaa jau teicu buus iespeja paspeet sashaut to bumbu pirms traapa starp aciim. -- Starp citu jaunaa arena_watchtower ir diezgan forsha karte. Tips - var sashaut stiklus tam tornim. Vakar tieshi bija situacija, ka resnais njeema punktu un diezgan labi blokjeeja ieejas un es ar snaipu no blakus esoshaa paugura nodomaaju "prikols, pameginashu izshaut caur stiklam", jo principaa taa jau var tikai CSaa. Ha, un izdevaas arii. Edited February 26, 2009 by SharpShooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 27, 2009 Author Report Share Posted February 27, 2009 es nezinu kā jums bet man arena mode liekas ABSOLŪTI DEBĪLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Man un cik noprotu citiem neiet FaN's. bet man tas ir tikai gignā, uzvilkt it kā ir, bet visu laiku ir tikai parastais. mēģināju visādi switchot, bet nekādi tas FaN's neparādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Skaut update nu tā plus / mīnuss mīnuss. Interesanti kam būs nakamajam un vai atkal būs jagaida vairāk, kā 7 menēši līdz nakamajam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Man jau visi milestones vaļā! Jāiet ownot kopā ar Teddy iekš GIGN TF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 kāds var pateikt, kā tos spiega maskas ietekmē ieročus mainīt, nu kādus pretinieks tev redz rokās, man visulaiku defaultais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Paņem rokās pistoli un piespied b, būs 1. ierocis, paņem rokās sappu un piespied b, būs 2. ierocis utt. Vispār būtu forši, ja iesitot ar bumbiņu tam, kam trāpa, tam sāktu grozīties un šķobīties ekrāns, varbūt arī gaita un varētu šaut, nevis, ka tev jāstāv kā mietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Bumbiņu vajadzētu gaisā sašaut tāpat kā stikijus... Vispār tas BOINK nekam neder, labāk būtu uzreiz CRIT ar bumbiņu, nevis tas šits, piemēram, iemet tev ar bumbiņu un noņemas 100hp Jāklibo uz VALVE forumu jāposto Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 traffic, labāk nē, ja tas ekrāns 'grozīsies' ļoti iespējams, ka vemšu. btw, tikai milestone 1, īpaši necenšos vākt, jo atceros, kad hevijam visus savācu, man nebij vairs, ko darīt. Ta tagad patīkami, kad kāds achievements uzpeld. ā jā FAN kaut kā nepatīk, ar iepriekšējo bij elementārāk trāpīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Intreses peec- kaadam ir izdevies uzlekt no 2fort uudens uz augshu? meeignaaju a neveiksmigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Vakar beidzot dabūju otro unlocku aka bumbu. Bija daži labi momenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Es tik šodien TF2 nopirku. Kaut kā sūdīgi man tie ačivmenti krājas, bet nu nekas, gan jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Būs par vienu cilvēku vairāk, ko [HeLL] klanam TF2 ownot Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Buus par vienu cilveeku vairaak kursh varees hell klanu ownot Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 True, true. Ok, tas forc-a-nature tīri tā neko, ciešams, galvenais čotka trāpīt tos divus šāvienus. Bet tas dzēriens gan smird, sākumā domāju ka normāls, bet nē... Žēl, ka nav 2x ilgāks. Sandman's gan rullē, visvairāk patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 SKAUTI TĀPAT SŪKĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 ar sandmanu skauts tagad var izownot jebkuru jebkurā situācijā. A tādu nūbu kā samurajs es ar skautu tāpat jebkurā situācijā izownotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 nu tur jau tā problēma, ka skauti ir overpowered. reāli viņiem ir vienkārši jāskrien un jāmirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 tagad ar sandmanu viņi ir overpowered, pirms tam viss bija ok. un es nedomāju, ka baigi māku ar skautu spēlēt, bet izrādās, ka māku, jo pat savā pro serverī krutos džekus šāvu nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 <Oddish> macho: A tādu nūbu kā samurajs es ar skautu tāpat jebkurā situācijā izownotu. <Oddish> samuray^ man liekas tev jāiet lādēt ieroči <Ljaunais_Onkulis> <Oddish> pieliec viņam bisi pie galvas un saki: <Oddish> who is the tough guy now? <Oddish> huh. tough guy ? <Oddish> to visu loģiski filmē POV ar savu HD kameru <Ljaunais_Onkulis> un ieliec yt HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 es skatos odiņam ir čoms uzradies "Ļaunais Onkulis", kas ar jums mazajiem tur kopā ņemas. Tā būs vieglāk analgīnu teltī dabūt, ja būs palīgs, es saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Analgīna "pavešanā" man palīdz Saldumu_onkulis. * samuray^ is now known as Saldumu_onkulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) perverti taadi XD cerams ka uz nakamo pasakumu sanaks ierasties, un tad jau guleshu mashina nevis smirdiga telti ko visi tik elementari var apganit btw skautam achiivmenti man skiet kinda iesuka vai arii es nemaku ar vinju vispar spelet, un halava vaacu achiivmentus Edited March 5, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 ņā. neesmu starā pa skautiem pa cik man zajebal krāt ačīvmentus un pašam nav neviena. bet nav iebildumu pāris dienas pabūt pa engiju. lai arī kāds pro - scout var atsūkāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now