Jump to content
GIGN Forum

Labdien!


waterprof
 Share

Recommended Posts

Jūs cienītā administrācija te kautko darat pret mmm aizvainošanu internetā? Ja kāda topicā kautvai uzraksta "Tu esi stulbs", itkā nekas nopietns, bet TAS ir nopietni, par to var būt lielas nepatikšanas, vajadzētu padomāt ko raksta, ja kāds prātvēders, kurš sevi uzskata par nereālo komiķi, humoriķi un dievs-zin vēl ko, kāds to var nesaprast. Administrācija skatās visus topikus, caurskata katru topiku, un izlasa katru Replay? Piemēram šis te: :superlol: kāds varētu noprast ka viņu sit, un apsmej kas arī to nozīmē, tādas bildes nevajag aizliegt?

Atceros lasīju kādu topicu kur kāds teica: "Ej nošaujies", nē nu paklau tas jau ir nopietni, jūs te domājat varat rakstīt visiem kuri jums kaut nedaudz liekas savādāki rakstīt kautko aizvainojošu? Ja atradīšu noteikto topicu noteikti ielikšu.

Paldies..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Jūs gan te laikam esat baigi stilīgi ja? Nē nu man nav ko teikt, gribu redzēt kad kāds kompetents cilvēks no administrācijas, nesaprotu ko tu savos cik tev gadi 16 ja? Ko tu savos 16 gados dari? Pie datora piedzimi vai, un neēsi no turienes ticis prom vai kā ar tevi? Saprotu jā Counter-Strike rulzz, utt. whatever... bet ak nu es nespēju par šiem Interneta Lordiem ko sliktu teikt, viņi taču tik vareni, tu nespēji iedomāties ko viņi var uzrakstīt..

Link to comment
Share on other sites

Tas viss ir sūds. Pēc manām domām tikai kaut kādi mīkstie ies sūdzēties, ja viņi ir "aizskarti" internetā. Un tādi arī dzīvē nekad nemācēs par sevi pastāvēt. Bez tam, internetā viss vēl ir kaut cik normāli. Aizejiet, paklausieties kā sīkie, un arī ne tik sīkie runā un uzvedas skolās. :)

Link to comment
Share on other sites

mmm Acido - Vari lūdzu pateikt, ja tu pats bez es nezinu vecāku palīdzības risini situāciju kad tevi aizskar, tā nav par sevi pastāvēšana? Tā ir vistīrākā par sevi pastāvēšana - un priekš kam tās organizācijas domātas lai mēs viņas reklāmās skatītos?

Link to comment
Share on other sites

atver acis ūdensnecaurlaidīgais, nodirš tos, kuri sevi uztaisa par idiotiem, ja tu neko nerakstīsi - tevi nenodirsīs!

Kaut vai tas pats wl.media, viņš tač pats ir sev tādu reputāciju izveidojis.. + kā var vispār aizkart internetā ? met pār'

Link to comment
Share on other sites

Nodirš visus, tevi arī gan jau kautkad nodirsa. Nu ok tev sākumā nav ūber reputācija mm "cilvēku vidū", tevi nodirsīs, tā vienkārši būs attopies lai cik kruts tu būtu internetā būs kāds vēl krutāks par tevi un tev kautko uzdirsīs. Un tas reputation-crap, nu tas jau ir cits stāsts.

P.S. Tu pabeidzi savu reply? Neizskatās..

Edited by waterprof
Link to comment
Share on other sites

Beidziet dirsties, pasaule ir tik skaista es biju zimbabwes piraatu ciemataa un redzeeju kaa vini saticiigi dziivo un nekad neapvaino viens otru, nemiet piemeeru no viniem! ja man kads dziivee pateiktu pimpis tad es pateiktu nee es neesmu pimpis! diversant tu nedusmojies uz vinu vins grib atnest mieru pasaulee bet tu izraisi negatiivaas emocijas un man loti zel tevis, ka tu izraisi loti daudz negativas emocijas

Edited by Reya
Link to comment
Share on other sites

mmm Diversant - Tu esi tāds cilvēks, mmm negribu neko sliktu teikt.. bet nu no tādiem Krutajiem te viss sākas...

Izskatās ka tevi agrāk nodirsa baigi ja? tas ir bēdīgi.... Redzi kā tu raksti, drošvien kā tie kas tevi nodirsa.. ja? Nu... bēdīgi...

Link to comment
Share on other sites

Tev vienkārši neaiziet elementāras lietas, ja tu neuvedīsies kā idiots, tev virsū nedirsīs, manliekas tev ir bijusi smaga bērnība, tevi bieži aizskāra kāds, juties neaizsargāts ? Vēlies par to parunāt ?

+ piekrītu acido postiem

Edited by RJ8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...