Jump to content
GIGN Forum

Ninozeeee

ngEAr
 Share

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:)

un neskatoties uz to cik ir admini serverii , iekshaa esmu visu laiku. un protams ar chiitiem , kaa jau teicu.

to eziit: juus vel jo projaam domajat ka varensox un kesh ir viens un tas pats ? :)

Es tev uzdevu skaidru jautajumu ! Tu doma ar savu ricibu tu varetu palielinat iespeju , ka tev bans nebus ? Tu saproti , kad tu vari aizmirst par GIGN vispar! un piereizes kaiminjs aka varensox arii ;) Vareji but shaja situacija gudraks un nekadu tadu huinu netaisit! Tu smagi pieraadiji , to ka es un daudzi citi nav kludijushies uzskatot tevi par idiotu, ar so idiotisko gajienu tu pieliki sev un kaiminam treknu punktu gigna!

H!vemind , izskataas ka tu ari neesi lasiijis no saakuma liidz galam :) par tiem punktiem vari aizmirst :whatever:

izskataas ka te jums dareks regulee situaciju , neskatoties uz to ka chalis pilnigi situaciju nerubii un buudams pilniigs daunis , serveri vins kontrolee labaak nekaa macho worms vai samuray's. to vare redzeet sheit sheit pilniigi ignoreejot samuray'a tekstu :

značit, ja nečīto, tad nebanojiet!

H1vemind, ar trešo daļu no visiem nikiem, sen jau nespēlē tas, kas reģistrējis.

atbildot ar :

juus pat ar parastiem adminiem galaa netiekat , saakot no "wanna be fun" eziiti , Good^manu un beidzot ar dareku kursh paveel main adminiem un ignoree aizliegumus.

Edited by jukka

:) par tiem punktiem vari aizmirst :whatever:

izskataas ka te jums dareks regulee situaciju , neskatoties uz to ka chalis pilnigi situaciju nerubii un buudams pilniigs daunis , serveri vins kontrolee labaak nekaa macho worms vai samuray's. to vare redzeet sheit sheit pilniigi ignoreejot samuray'a tekstu :

atbildot ar :

juus pat ar parastiem adminiem galaa netiekat , saakot no "wanna be fun" eziiti , Good^manu un beidzot ar dareku kursh paveel main adminiem un ignoree aizliegumus.

Jukka tu vispar lasi ko es rakstu ? es jautajumu uzdodu kesham , nevis varensox , kurs pec samuray ieskatiem nav pelnijis banu! + es savu postu rakstiju pirms samurays pateica savu atbildi par varensox

Edited by Hivemind

labi te buus tutorials for dummies:

jukka ir kesh.

varensox nav kesh.

kesh ir jukka.

varensox nav jukka.

jukka nav varensox.

es esmu kesh , bet neesmu varensox.

butu tu lasijies iepriekshejos postus saprastu.

par kaadu gign aizmirshanu un trekniem punktiem tu runaa ? mani nobanoja jau pardesmit reizhu bet es te tik un taa te vel esmu. man tie tavi punkti ir kaa pirdiens tuksnesii.

anyway man shkiet ka te jau viss ir izrunaats. ceru ka beidzot saprataat ka es neesmu NINOZE par ko arii viss shitas saakaas :) nedz varensox nedz es(kesh) neesam NINOZE.

ps. ar chiitiem es tomer paspeleeshu gignaa kaadu laicinju.

diezgan ilgu laiku jums vajadzeeja lai saprastu ka es speleju ar nicku "krm" un pie tam ar aimbotu :D

sye zhetons par to, ka pamaniiji :)

Edited by jukka

Es tev uzdevu skaidru jautajumu ! Tu doma ar savu ricibu tu varetu palielinat iespeju un pieradiet ka tas neesi tu un ka tev mes esam kludijushies liekot tev banu?

^^ Luk mans jautajums...

Un par krm es pamainiju, jo notreicoju ip uzradijas jurmala, un cik zinu garbiksis nedzivo jurmala! Un devu zinju admin chata!

es domāju, ka mums vajadzētu beigt šito sviestu.

p.s. samuray nav kesh

kesh, vispār jau es biju labākās domās par tevi, bet nu turpināsi čītot, būs jāturpina banot. nē, nu, protams, mēs jau ļoti labi zinām, ka tu atkal mainīsi identitāti, bet gan jau ar laiku tā vai tā atkal saskriesimies.

diemžēl citu risinājumu es neredzu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...