Jump to content
GIGN Forum

Ninozeeee


ngEAr
 Share

Recommended Posts

  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

spēlējos kopā ar viņu šovakar, bet zinot to, ka tas ir tas NINE vai kā tur, tad īpaši neiespringu, jo cik atceros viņu attaisnoja. bija daudz interesantu momentu, jo kad nošāva, centos pavērot aizdomīgos tipus un ja nebija tad viņu, bet tā īsti arī pārliecību par banu neguvu, bet reāli, ja tas būtu "pro*&#NiNJs^^^" banu būtu uzlicis..

paskatīšos kad pagulēšu, ja vien jau nebūs noličots.

labs darbs ngear.

EDIT: ngear nomaini lūdzu savu avataru.

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

NINE ir tas pats Kesh, varensox... ja nemaldos ninozee ir pavisam cits chalis! Es vinju ljoti daudz reizhu esmu veerojis, bet nekad nav bijis paarlieciibas, ka kaut kas buutu! Skills jebkuraa gadiijumaa vinjam ir, bet par wh man gruuti teikt! Ja vareeshu tad apskatiishu demku un tevis ngear nosauktos momentus!

Link to comment
Share on other sites

taadu momentu ariii atceros,jo toreiz biju serveriii,bet kas tads tikai 1reiz ir atgadijies!bet kaa atceraties,tad kesh apgalvoja ka ir varensox,un cik atceros to arii papas apstiprinaja! Pec tam uzradas lidzigais NINE aka NINOZEE un tas it kaa arii esot bijis tas pats varensox! :) Kur tad ir taa patiesiiba :)

Link to comment
Share on other sites

Es viņu tikko nobanoju aztecā. Tur bija acīmredzams wh moments, tāpēc šaubos, ka viņš nāks uz forumu, lai kāds šo banu noņem. Bija labs moments, viņš uz tilta T pusē ar awp, gribēdams parādīt savu superīgo "reakciju", izšauj pa čali otrpus tiltam pārāk ātri, bet lielā bēda ir tā, ka čalis atradās aiz kastes, ko ar wh spēlējot var viegli sajaukt :(

Link to comment
Share on other sites

Noskatījos tavu demo. Zini, tur pat nevajag gaidīt līdz momentam kuru es pieminēju, pietiek ar momentu 3. roundā. Tu šaudies caur vārtiem, smuki redzams kā tu tēmē caur tiem un vēl piedevām nošauj, bet vislabākais seko tālāk, tu uzlec uz malas un skrien, bet pēkšņi tu apstajies, jo redzi caur sienu, ka pa leju walkā nāk kay27 un, protams, nošauj arī viņu. Tur nebija ne mazākās skaņas :)

Link to comment
Share on other sites

Tas i kesha aka varensoxa aka muskuljainaa aka Dieva aka "Mistera Personības Dubultoshanās 2008-9999" draugs :thumbsup: abi no vienas šlakas abi, vaarbūt tādēļ vienlacīgi nācies redzēt serverī gan keshu gan varensoxu. Interesanti cik ilgi tas vēl turpināsies.

Link to comment
Share on other sites

NINONZE ir cits chalis par varensox un jarppi PILNĪGI cits vakara inferno demku varat novilkt. Tur visi trīs speleja pie T. jerppi un ninonzi C ar awp nošāvu :P

jarrpy=jukka

kesh=varensox

jukka tads divains liekas ,par varensox nezinu ipashi ar neko neizceljas

Link to comment
Share on other sites

demo neesmu vilcis un neesmu skatiijies, bet varu pateikt savu viedokli par tiem speletajiem...

varensox = kesh! Tas tak vienureizi tika izrunats....

jukka = jarrp = JEHDAI - vot tas gan vareetu buut... cik es k*o serveri panjemu IP no JEHDAI un apstiijos irc.lv, tad atradu sol1d pec taas ip.... Protams, man personiski visi tie j j j liekas netiiri, bet tur tuvaak ir jaapapeeta vinjus....

Un ninozee ir cits chalis, vismaz man taa liekas... nez, tur dereetu saliidzinat IP adresiites...

Link to comment
Share on other sites

Da nu lai tie niku un ip mainītāji iet galīgi dirst. Pilnīgi pohuj, vai tas ir varensox vai kesh, lai vienkārši iet dirst. Apbriebušies tādi pidari. Da nu 100 procenti NINOZEE ir tas pats kesh. Atkal taisa jaunus profilus forumā, atkal maina nikus, atkal liek n-tās sūdzības. Pro, atradies (lasi - nulle). Nulle vai 0 ? Laikam jau, ka nulle. Un ja tas arī nav kesh, es vienalga esmu pārliecināts, ka tas ir kesh, jo kamēr viņš mainīs nikus, tikmēr viņš būs pilntiesīgs šī statusa īpašnieks. Tādus vajag banot un banus neizskatīt. Ja galvā zāģu skaidas, tad lai spēlē citur un piš citiem prātu. Tam vienreiz ir jāpieliek punkts.

http://www.gign.lv/forum/index.php?showuser=17531

Paskatoties pēdējos topikus, par šo kadru viss top skaidrs.

Link to comment
Share on other sites

Jerrico, es domāju, ka vairāki cilvēki tur ir tajā momentā kad viņš kādam draugam palūdz, lai ienāk gignā ar tādu un tādu nicku, respektīvi, cilvēki vienlaikus redz varensoxu un vēl kādu no viņa nickiem. Bet galu galā galvenais šis playeris sanāk varensoxs...

Goodmen, jā, tur var redzēt, ka nicks viņam ir "kesh" bet otrs nicks pie IP ir "jukkanen". Sakritība? Nedomāju viss. Lai gan ko te daudz ņemties. n0r3ks pareizi saka.

edit. Hive, tu neesi sapratis ne pusi par ko šeit tiek runāts... IP adreses vari i neskatīties, viņš jau ir banots reizes 10 ar savām IP, tā ip maiņa viņam ir tik vien kā paraustīt vadu no modema.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...