jonathan Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 kesh, tev tas neliekas beernishkjiigi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 kas tieshi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 nu shitaa tava uzvediiba, skraidiit pa serveri un chiitot tiiri tava principa peec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Me domaa ka vajag.....Topik off.. taapat neko nepanaaksim... Kaa ar chaildu -- nu nevajag... nu luudzu....bet varbuut... Vinjam pasham nav ne ponjas ko vinsh grib ar to panaakt... cilveeks bez meerkja --- obezjna s granatoj Ar cienu Ads Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Tev vinja skjiet nekad problemas nav sagaadaajusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 jonathan , nee Ads , jaa tu esi man guru. GooD^MeN , chiitoju es no briizha kad pateicu ka to dariishu. ieprieksh , nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Labi, ja reiz saruna ir aizgājusi tik tālu, tad mums vajadzētu izdomāt kā atrast kaut kādu kompromisu, jo nu, reāli domājot, viens otram ieriebjot mēs nekur tālu netiksim. Un vispār šādu diršanās praksti realizēt nav nepieciešams. Manuprāt, viens no risinājumiem būtu abām pusēm dot zināmus solījumus (es zinu, solījums internetā izklausās pēc pamatīga lol, bet nu tomēr, mēs taču neesam vairs mazi bērni), nu jā, kad izies pālis tad uzrakstīšu turpinājumu, viss, man jāskrien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Tu vēl dirsi par citu IQ, lol Pats tak esi izcili stulbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 kesh,bet tu jau "BEZ CHIITIEM",po zhiznji tadu pashu rezultatu norauj! Tatad tu nemaki veel pilnvertigi chiitus pielietot Ejam serveriii patreneešu Shas savu hacku arī palaidīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Tu esi tērēts lohs un nav ko dirst ka tev bani ir ņemti nost, esmu tevi banojis entās reizes, un xcheck lieliski parāda iepriekš banotos, un turpināšu tagad tevi banot joprojām ko tu te pis visiem galvu, tavu korišu banošu arī tiklīdz redzēšu nahren jūs šinī serverī vajag, kamēr jūsu stulbo spēlīšu nebija tikmēr visi bija laimīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Go and do situ up until you poop yourself!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Manuprāt, viens no risinājumiem būtu abām pusēm dot zināmus solījumus (es zinu, solījums internetā izklausās pēc pamatīga lol, bet nu tomēr, mēs taču neesam vairs mazi bērni), nu jā, kad izies pālis tad uzrakstīšu turpinājumu, viss, man jāskrien. Par kādu ieriebšanu viens otram tu runā? Man vēl neviens nav ieriebis un to panākt ir visai grūti, un vēl piedevām jūsu situācijā. Ja tu ar ieriebšanu domā bērnišķīgu diršanu, tad tādā veidā man neieriebsi... Iepriekšējos postos tu man jautāji par kādu teātri es runāju? Par to pašu, kur čalis ar niku varensox šeit jau spēlē vairākus mēnešus un kā redzi turpina to darīt, bet šoreiz no cita nika, bet tas faktu nemaina. Kompromiss? Nedomāju viss. Vismaz no manas puses uz to gaidīt ir diezgan lieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 da labi , nopietni ? tu saki banosi banosi banoji utt , bet nu taa nu ir sanaacis ka mees visu laiku serverii esam kopaa un kaa nebano taa nebano xcheck tev to neparaada ? tu jau protams vari banot visus kas forumaa ir attaisnoti (jo vini tak ari ieprieksh ir banoti ) vai ari visus mdsl , tas man tikai atvieglos dziivi. serverii buus mazaak cilveeku un es buushu tuvaak meerkjm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 finaala taisnee iedoshu tev suukaajamo ledeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 nu nezinu.. tad jau laikam nevajadzeja njemt to manu banu nost un es shodien redzeju kesh Riiga.. nemaz tads kruts vinsh neizskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Nu labs ir, ja nevēlies kompromisu, tad arī turpmāk šeit varēsi novērot servera graušanu un ar savu ietiepību iespītēsi vien citiem gign spēlētājiem, kas parasti uz servera spēlē. Kesh skaidri pateica, kāpēc viņš ko dara. Tu gribot demonstrēt šeit skarbo zēnu vien parādi, cik aprobežots esi. Lūk, tu esi perfekts parādi kāds ir sūdīgs admins, kam paša pauti mutē spiežās. Tu fail esi čali, vienkārši fail. Tagad vari mēģināt uzģenerēt man īstu virtuālā naža cienīgu replay, lai no garlaicības es nenomirtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Un ak jā, veltījums jerrico. Mazāk seriālus skaties, vairāk pelēkās masas galvā būs, skatos tu vispār nelasi postus un sāc uzreiz ar pēdējo lapu un klāsti savu nekam nederīgo, bla bla, viedokli, piesātinātu ar truliem spriedelējumiem. Kurā momentā visi nelaimīgi par varensox bija? Tava tizlā atmaska par to, ka kesh tas niks kādu laiku bija, un tāpēc tagad visiem tika bojāta dzīve ir vienkāršs pirmklasnieka sūds, izdomā kaut ko labāku ja vien prāts nav par īsu. Ja tev vēl jo projām nepielec, uzsien sev plastmasas maisiņu uz galvas un pasēdi pāris minūtes, varbūt tad redzēsi gaismu sava tukšā, melnā prāta cauruma galā. Lūk viss tavs power ir, tiesības kādu nobanot, forumos tu tikai apliecini kāda parodija tu esi. Un tagad, kad šito visu izlasīji aizej izdari to ko es tev teicu. /emo EDIT: P.S Tikai nevajag tagad man draudēt ar visādiem baniem līdz ko mani pamanīsiet, tas ir smieklīgi. Banānus varat paši sev pakaļā stūķēt. Edited February 21, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) zeķe a tev nebaida,tas,ka šādi turpinot d1rst uz konkrētiem exemplāriem var nākties pa ādām dabūt? Jeb tu arī esi kā strelnieks, profesionāls galda hokejist? Edited February 21, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 izsktaas ka kaadam cs ir dziive shitie tankisti vel ari dziivo ? biju domajis ka vini visi jau nomirushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Par kādām "pa ādu dabūšanām" šeit ir runa? Virtuālām..? Vai arī man tagad vajadzētu sākt baidīties RL dēļ saviem postiem? Ha. Es nediršu bez iemesla, un nepaciešu diršanu uz sevi bez iemesla. Ja kādam mani vārdi aizskar nabaga sirsniņu, tad ieteiktu audzēt biezāku ādu. Vēl nesen piedāvaju kompromisu, bet dažs, kam šķiet, ka ir lieli pauti, grib padirsties, nu lūk redzi, esmu ar mieru arī spēlēt pēc tādiem noteikumiem, man ar to problēmu nav un to parāda mani iepriekšējie divi posti. Un es spļaušu vēl un vēl, un vēl, ja būs nepieciešams. Darīšu to līdz daži, kam pārāk cietas pieres sadragās tās pret sienu un beidzot kļūs par cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 un es shodien redzeju kesh Riiga.. nemaz tads kruts vinsh neizskatas Vajadzeeja panjemt uz masu No offence! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Saproti, ka vienīgais ko tu parādi ir sava aprobežotība nevis mūsu, vnk tu domā, ka nodari kautko gignam, bet tu kļūdies, tādi klauni kā tu ir nākuši un gājuši. Tu domā, ka tgd ar diršanu un savu varoņa brīvības cīnītāja smadzeni kautko pierādīsi, iespējam tu pat domā, ka tev ir taisnība šinī jautājumā. Tava vislielākā kļūda bija nevis samierināties un laboties, bet turpināt debīlisma kustību, beigās tu tāpat aprausies un sapratīsi, ka visiem ir diezgan liels POHUJ par taviem centieniem nojaukt gign. Laiks, ka tu sapratīsi savu idiotismu un sāksi just nelielu kauna sajūtu pienāks tad kad tu kļusi gudrāks, nu aptuveni mēnesis varbūtu divi. Ceru kad pēc šī teksta tu sāksi saprast situāciju. EDIT : Nebrīnītos ja kesh ir atkal tas pats varenaazekje, un runā pats ar sevi, cerībā uz kautko. Teksts ir kesham un tev, individuāli abiem. Edited February 21, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Fake, Par cik man ir vēlme jebašīt, iepostošu kaut ko priekš tevis arī. Blā, blā, klauni ir nākuši un gājuši vari nemaz neteikt, protams, ka kesh nodara gign ar tādu rīcību zināmu ļaunumu, kad kāds ar čītiem bliež visus nost pārējos rodas besis un tie aiziet, ja neseko admina reakcija, tas arī ir tas ļaunums, lieka čerņa. Savu otro teikumu varēji vispār izdzēst, ja reiz es rakstu, tad domāju, ka man ir taisnība ne? Un kā lai tagad saprot to daļu par lielāko kļūdu un labošanos, par to, ka man vajadzētu "laboties" un samierināties. Interesanti ko es esmu noziedzies, ka man vajadzētu "laboties", vai samierināties ar banānu, kurš es uzskatu, ir nevietā? Domā čali. Nu, bet, protams, ka visiem ir paralēli uz maniem centieniem nojaukt gign, ko es patiesībā pašreiz esmu spiests darīt dēļ darek uzliktā banāna. Visiem ir tik paralēli, ka ir 9. lpp šim topikam jau. Arī tev pašam ir paralēli un tu raksti man(mums) atbildi šeit. Un tagad par ko man vajadzētu kaunēties? Par kādu kaunu internetā var būt runa? Tu laikam nedzīvo uz vienas planētas ar mani, visiem taču viss internetā ir POHUJ, visi ir baigie naži, vai ne tā? Un paldies, ka prognozē, ka pēc mēneša būšu vēl gudrāks nekā pašreiz esmu, diez tu pēc 2 mēnešiem nebūsi stulbāks palicis, ja turpināsi nedomājot teikumus drukāt. Tā īsti arī neko nepateici, lai es varētu kaut nedaudz labāk izprast situāciju, kuru man šķiet, es saprotu ļoti labi tāpat. Gandrīz jau aizmirsu pateikt par tavu domu, ka es esmu viena persona ar kesh. Nu tu taču neesi gudrs. Visi to jau saprata piecas lapas atpakaļ. Wake up. Edited February 21, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Bļa, neticu, ka 9 lapaspuses šeit ir uzrakstītas bez lieka spama. Kāds negrib uztaisīt nelielu recenziju no visas šīs lielās ziepju operas? A to negribas visam šim murgam burties cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts